A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

2-szer 5 érdekes tény a nyílt napjainkról

Miért érdemes érdeklődőként személyesen bekukkantanod a csapat kulisszái mögé?
5 ok amiért ez nagyon nem akaródzik neked
5 indok amiért mégis érdemes eljönnöd

Kéthetente egyszer csapatunk tart egy nyílt napot, ahol bárki, általunk meghívott érdeklődő betekinthet a csapat kulisszái mögé. Ha érdekel a munkánk, kíváncsi vagy, mit teszünk a gyakorlatban, akkor keresve sem találnál jobb alkalmat mindennek a megfigyelésére, mint ezt.

Nagy szerencsénk van, mert csapatunk vezetői közül két hivatalos orvos tanácsadó – Siklósné Dr. Révész Edit és Szabóné Dr. Szántó Renáta – valamint egy bizonyítottan zseniális üzletember, Szabó József összeálltak, hogy segítségünkre legyenek. Ezen az eseményen rövid, lényegre törő összefoglalót hallhatsz arról, miért bízhatsz a cégben, miben segíthetnek neked a termékek és hogyan élhetsz az üzleti lehetőséggel, ha akarsz. Felteheted a kérdéseidet is. Mindezt kötetlen, családias légkörben, kis csoportban.

Ennek ellenére nagyon kevesen élnek ezzel a lehetőséggel. Sok éves tapasztalatunk alapján azt is tudjuk miért.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

5 ok, amiért viszket a hátad attól a gondolattól, hogy elgyere egy ilyen tájékoztatóra

  1. Amikor az első MLM cégek elindultak Magyarországon, akkor kellő szakmai tudás hiányában, ám buzgó lelkesedéssel emberek ezreit hívták bemutatókra, akik el is mentek. A lelkes hálózatépítők sokszor erőszakosak voltak, hiszen gyorsan akartak előrejutni, és a tudás hiányát ezzel gondolták pótolni. Magunk is voltunk olyan bemutatón, ahol szó szerint a sarokba állítottak, amíg nem döntünk. Ezért rajta ragadt az erőszakos címke az “MLM ügynökökön”. Igen, most is vannak amatőrök, akik így próbálkoznak, de szerencsére egyre kevesebben.
  2. Erre a helyzetre tettek rá egy lapáttal a tisztességtelen direkt marketingeseknek álcázottak, akiknek nem sok közük van az MLM-hez, de a paplanokat, lábosokat, műanyag konyhai eszközöket stb. ők is bemutatókon akarták eladni. Odáig elmentek, hogy a nyugdíjasokat etetni és utaztatni kezdték. Erővel meg trükkökkel rávették az embereket, hogy jó drágán vegyenek tőlük termékeket, akár kölcsön felvétele árán is.
  3. Sokszor MLM-nek hirdetik magukat a piramisjátékok is. Világosan megkülönböztethetőek, de sajnos ennek a különbségtételnek a módja nincs a köztudatban. A zavarosban halászó cégeknek kedvező a londoni köd. Erről írtunk egy önálló cikket.
  4. Mivel az eddigiek a te fejedben is elevenen élnek, úgy érzed, el sem jöhetsz a tájékoztatóról, míg bele nem lépsz valamibe, de legalábbis nem vásárolsz valamit.
  5. Egyszerűen nem érzed megérősnek, hogy kislattyogjál “a világ végére”, és eltöltsél durván két órát a körünkben.
5 ok csapat

5 indok, amiért mégis jól jársz, ha ráveszed magad az eljövetelre

  1. Nekünk egyszerűen nem éri meg erőszakosnak lenni. Nagyon szeretnénk, ha tájékozott lennél, és az összes feltételt, előnyt sőt a hátrányokat is megismernéd, mielőtt döntesz. Sok erőforrásunk megy kárba, ha tájékozatlanságod miatt elindulásod után hagyod abba a munkát. Itt mindenről tájékozódhatsz. Minden kérdésedre választ kapsz, akár a termékekről, akár az üzleti modellről kérdezel.
  2. Mi nem fogunk trükkel rávenni semmire sem. Amúgy sehogy sem fogunk rávenni semmire, te döntesz. Nekünk egy együtt dolgozó baráti társaságra van szükségünk, mert jól akarjuk érezni magunkat munka közben. Ezt csak szabad akaratukból csatlakozott, jól tájékozott emberekkel tudjuk elérni. Ezen kívül a cég a DSA Hungary tagja, és rendkívül szigorú etikai kódexhez tartja magát. Nagyon nem hiányzik nekünk, hogy a saját hülyeségünk miatt felelősségre vonjon minket az etikai bizottság.
  3. Ha elolvastad a piramisjátékokról írt cikkünket, akkor tudod, hogy mi nem vagyunk az. Sőt, kifejezetten rühelljük a piramisjátékokat. Ha valami nem világos, kérdezz!
  4. Itt nem kell belelépned semmibe. (Még az udvart is tisztán tartja a kertész, ott sem. 🙂 ) Ha érdekel az ügy, akkor további megbeszélések után csatlakozhatsz hozzánk. Pláne nem fogunk jól megvásároltatni. Nem érdekünk. Amúgy meg ilyenkor már zárva van a raktáráruház. 🙂
  5. Azt tanácsoljuk, hallgass az ösztöneidre, ki kell-e jönnöd. Ha azt súgja valami, hogy igen, akkor ne nyomd el, hanem gyere! Azt tudjuk, hogyha hozzád passzolónak érzed ezt az üzletet, és meg tudunk állapodni a közös munkában, akkor egy idő után nagyon meg tudja érni neked ez a “macera”. Egyébként a metrótól és a KöKi vasútállomástól csak négy buszmegállónyira van a központ, kocsival meg pillanatok alatt ki lehet érni.

Láthatod, itt és most minden kötelezettség nélkül betekinthetsz csapatunk belső életébe. Ráadásul mindent megtudsz,,amit az aloéról és a Foreverről tudni akarsz, csak eddig nem merted megkérdezni. Mindenképpen megéri eljönnöd, akár csak ismerkedsz a céggel és a termékekkel, akár már el is döntötted, hogy erre alapozod az életedet. Várunk szeretettel!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.