A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

2317 tény, amit tudni akarsz az aloéról, az életmódról és a Foreverről

Facebook csoportunk az érdeklődők rendelkezésére áll
Minden szükséges információ elérhető itt, ami a megalapozott döntéshez kell
Nem csak a csatlakozás iránt érdeklődőknek, de a leendő aloé fogyasztóknak is hasznos

Ez alkalommal ismét egy online rendezvényről, illetve rendhagyó módon most nem egy rendezvényről, sokkal inkább egy olyan felületről lesz szó, ahová összegyűjtjük többek között a rendezvényeket is.

Nyár végére szépen elindult ez a blog, és megnőtt az érdeklődés az iránt , hogy kik vagyunk, mit csinálunk, érdemes-e csatlakozni hozzánk. Sokan kértek még információt, ezért úgy határoztunk, indítunk egy Facebook csoportot, ahová sok információt összehordunk, folyamatosan bővítjük, és az érdeklődőket oda irányítjuk.

2317 tény, amit tudni akarsz az aloéról, az életmódról és a Foreverről

Ez lett a Facebook csoport neve. Meg kell mondanom,  címben szereplő számért garanciát nem vállalok. Még biztosan nem értük el, de várhatóan túl fogjuk szárnyalni. Augusztustól elkezdtük feltölteni tartalommal a csoport vázát, és szeptember közepétől invitáljuk oda az érdeklődőket. Azóta száznál több tagra tettünk szert.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Fontosnak tarjuk, hogy senkit sem emelünk be automatikusan a Facebook meghívó funkciójával a csoportba. Mindenkinek Messenger üzenetet írunk, amiben szeretettel ajánljuk figyelmébe a csoportot, és ő eldönti, kíván-e csatlakozni, avagy sem. Szintén nem gördítünk akadályt az elé, aki valamilyen okból távozni óhajt a csoportból. Ha megkapta a számára szükséges információt, annak örülünk, bárhogy dönt is.

Facebook csoport számítógépen
Facebook csoport telefonon

Mit találsz a csoportban?

Az egyik legfontosabb funkciója, hogy blogunk összes megjelent cikkét közzétesszük itt is, így nem maradsz le semmiről. Ebben a csoportban plusz szolgáltatás, hogy korábbi cikkeket is előveszünk, és megosztjuk, hátha valaki még nem olvasta.

Másik alapvető dolog, hogy az érdeklődők tájékoztatására szolgáló összes online és offline eseményt meghirdetjük itt, hogy senki se maradjon le semmiről.

Igyekszünk Foreveres életünkből aktuális pillanatokat is megjeleníteni, hátha nem akarsz kimaradni a továbbiakban az életformából, ami már a miénk.

Ezeken kívül külső forrásból, a Forever weboldalairól vagy teljesen független oldalakról származó hasznos információkat is megjelentetünk.

Megtalálod itt az általunk jól-rosszul leforgatott információs videókat is. Nem vagyunk még pengék a témában, de bízunk benne, azért az információ átmegy.

Ezeken túl nyitottak vagyunk bármire, ami az alapos tájékoztatásodat szolgálja. Ha van ötleted, ne sokat tépelődj rajta, elküldöd-e nekünk.

Nagyra értékeljük, ha velünk tartasz, ezért elhatároztuk, megajándékozunk téged, ha csatlakozol a csoporthoz. Ajándékba kapsz tőlünk egy 6.000 Ft értékű állapotfelmérést a rákoskeresztúri Főnix Rekreációs Szalon N20 testanalizátor gépével.

Ami még fontos, ha valamilyen irányban döntöttél, akkor döntésednek megfelelően hasonló támogatásban részesülsz a továbbiakban is. Több más csoportunk vár téged.

Ha még nem vagy tagja csoportunknak, ne várj sokat, jelezd felvételi kérelmedet most a Csatlakozás a csoporthoz gomb megnyomásával. Várunk.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.