A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

A fiatalság virága

Aloe Fleur de Jouvence: egy rendkívüli készlet
Bőrerősítő szépségápoló rendszer 6 összetevővel
Mi lehet még ennél is jobb?

Az évszázadok során számos civilizáció használta az Aloe verát, hogy bőre szépnek és egészségesnek nézzen ki, fiatal és gyönyörű maradjon. Miért pont mi maradnánk ki belőle?

A Forever ezért megalkotta az Aloe Fleur de Jouvence, azaz a Fiatalság virága bőrápoló készletet.

Az egyik legklasszabb bőrápoló rendszer

Az Aloe Fleur de Jouvence készlet az egyik leghatékonyabb bőrerősítő szépségápoló rendszer, amit valaha is alkottak. A készlet hat összetevőből áll, amik a hagyományos bölcsességet és a modern bőrgyógyászat tudományát vegyítik.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Aloe Fleur de Jouvence

Az Aloe Cleanser hipoallergén, nem zsíros hatású, kiegyenlített kémhatású és hidratáló hatású arctisztító tej. Eltávolítja a sminket, a szennyeződést és az elhalt hámréteget. Használata után bőröd tisztává, lággyá és rugalmassá válik.
A Rehydrating Toner alkoholmentes, a bőrt nem szárítja. Az Aloe vera, a varázsbogyó és más gyógynövények természetes kivonatával valamint speciális bőrnedvesítő összetevőivel tonizálja az arcbőrt. Kollagén és allantoin tartalma kondicionálja a sejteket. A hidratáló arctonik kíméletesen távolítja el a bőrön maradt arctisztító és az arcfesték maradék szennyeződéseit, valamint az elhalt hámsejteket, így élettel telíti fakó bőröd, az tisztává, zárt pórusúvá, simábbá válik.
A Firming Day Lotion nappali hidratáló arctej, ami segít megőrizni a bőr egészségét, életteli megjelenését. Aloe vera kivonatot, C és E vitamint és hidratáló összetevőket tartalmaz, amelyek elősegíti bőröd megfelelő struktúrájának fenntartását és fiatalos megjelenését.
A Recovering Night Creme hidratálja, megnyugtatja és feltölti bőröd, mialatt alszol. C, F vitamint és B5 provitamint tartalmaz. Speciális bőrfeltöltő hatása a felhasznált növényi kivonatokból és a propoliszból ered.
A Revitalizáló maszk hetente 2-3 alkalommal ajánlott a bársonyos, feszes, tiszta arcbőr érdekében. Elkészítéséhez egy teáskanál Mask Powder-t egy teáskanál Aloe Activátorral keverj össze, amíg a keverék állománya homogén, sűrűn folyó nem lesz.

Viki kicsomagolja a dobozt, hogy lásd, mindezek mellett még gyönyörű is a készlet.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Babapopsi simaságú arcbőr

Nagyon szeretjük az Aloe Fleur de Jouvence készletet. Viki napi rendszerességgel használja, és én úgy érzem, látszik rajta. Legalábbis a régi fotók ezt tanúsítják. Nem kevesen becsülik alá korát megjelenése alapján. (20 múlt 🙂 )Bevallom, időnként még én is (Attila) elő-elő veszem, ha szükségét látom.

El nem tudjuk képzelni, ehhez képest mit adhat az új Infinite by Forever készlet. Márpedig ad valamit, mert a Brit szigeteken és Skandináviában olyannyira veszik, hogy rendszeresen kifosztják a holland raktárat, és hozzánk sehogy sem bír eljutni. Ígéretek szerint azért karácsony előtt megérkezik hozzánk is.

Ha nem hiszed el, mit tud a készlet, keress meg minket, és bemutatjuk neked. Ennek feltétele, hogy Budapesten vagy a környékén éljél, esetleg egy-egy kirándulásunk útvonalába essél, mert azt is szoktunk. Rögtön a cikk alatt találsz egy linket a Facebook Messenger-ünkhöz. Keress bátran.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.