A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

A Forever érintése

A Touch of Forever egységdoboz a Forever legjobb ajánlata
Több mint 30 nagyszerű termék egy méretes dobozban
Amellett, hogy üzletépítési előnyöket nyújt, még anyagilag is kedvező

Egy Touch of Forever doboz megvásárlása a legkézenfekvőbb mód arra, hogy komoly összeget takarítsál meg a termékek egyenkénti árához képest. Emellett hatalmas segítséget nyújt akkor is, ha saját Forever üzlet indításában gondolkozol.

Nagyvonalú kedvezmény

Magyarországon a Forever termékeit az flpshop.hu árain tudod beszerezni úgy, hogy az általad összeválogatott termékek ára elérje a mindenkor minimális vásárlási összeget, ami 55 Euro+ÁFA a havi árfolyamon forintra átszámolva. Más országokban általában regisztráció nélkül, egyenként is vásárolhatsz termékeket, de ennek hátránya a még magasabb, kiskereskedelmi ár.

Ehhez képest a Touch of Forever dobozt olyan áron kapod meg, ami messze nem éri el a benne levő termékek flpshop.hu árát. Gyakorlatilag nagykereskedelmi ár alatt kapod meg a benne levő portékákat. Más szempontból nézve 5-6 termék ingyen van a dobozban.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

További előnyöket rejt

Touch of Forever

A Forever üzletpolitikája szerint ha 2 egymást követő hónapon belül 2 pont értékben vásárolsz termékeket, akkor az első üzleti szintre kerülsz. Ez azért roppant előnyös, mert amellett, hogy innentől nagykereskedelmi áron vásárolhatsz, még 5% visszatérítést is kapsz vásárlásaid után. Az flpshop.hu innentől automatikusan érvényesíti számodra a mérsékelt árakat.

A Touch of Forever pontértéke pont 2. Láthatod, elég egyszer beruháznod, egyetlen dobozt megvenned, és onnantól jóval kedvezőbb áron jutsz a termékekhez. Sőt, már addig is jóval kedvezőbb áron jutottál hozzájuk a doboz által nyújtott kedvezmény révén.

Előnyt jelent az is, hogy ezen a szinten már további embereket csatlakoztathatsz a Foreverhez, hiszen itt Novus Customer-ből, azaz új vásárlóból Forever Business Owner-ré, azaz Forever Üzleti Partnerré válsz. Ez beláthatatlan távlatokat nyit számodra. Természetesen ez csak egy lehetőség, egyáltalán nem kötelező, mint ahogy a doboz megvásárlása is csupán egy opció.

Mi van a dobozban?

Nagyon gyakran előfordul, hogy hasonló dobozokban elfekvő készleteiket próbálják elsózni a cégek. Ezzel szemben a Forevernél mindig a legkeresettebb, legfelkapottabb termékek kerülnek a Touch of Forever dobozba. Ahogy érkeznek az új termékek, újulnak meg a régebbiek, meglehetősen gyakran változik a doboz tartalma. Az aktuális összetételt itt megtalálod, kattints a doboz nevére.

Nemcsak a doboz tartalma, maga a doboz is megújul időnként. Attila belevágja a nagy fába a fejszéjét, és kicsomagolja neked az aktuális Touch of Forever dobozt:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

I love Touch of Forever

Nekünk üzletünk indításakor nem volt lehetőségünk ilyen dobozt vásárolni, tekintve hogy az igen “kedvezően” megválasztott csatlakozási időpontunk egybeesett az Európai Unióhoz való csatlakozás körüli macerákkal. Ez nem jelenti azt, hogy sosem volt ilyen dobozunk. Az általa biztosított gazdasági előnyök olyan csábítóak, hogy mi is rendszeresen megvesszük. Magát a dobozt meg sajnáljuk kidobni, úgyhogy van már otthon fekete dobozunk, fehér dobozunk, kék aljú dobozunk, zöld tetejű dobozunk meg ki tudja még milyen. Jó erős doboz, úgyhogy hosszú távú tárolási célokra is kiválóan megfelel.

Mindenképpen azt javasoljuk, ha komoly Forever üzletben gondolkozol, vagy egyszerűen csak a lehető legjobb árat akarod elérni, vegyél egy nagy levegőt, és szerezz be egy Touch of Forever dobozt.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.