A cikket várhatóan 9 perc alatt tudod elolvasni.

A Forever Living Products új termékei 2018-ban

Megújult a Forever Aloe Vera Gel
Forever Active Pro-B™probiotikum cryo-védelmi technológiával
Sonya daily skincare system kombinált, zsíros és normál bőrre

Másfél hete zajlott le a Texas állambeli Dallasban a Global Rally, a Forever Living Products ez évi legnagyobb rendezvénye. Mint minden évben, ezúttal is kihirdették az új termékeket, amelyek hosszú-hosszú fejlesztés eredményeként hamarosan a rendelkezésünkre állnak.

Idén a szokásosnál is nagyobb várakozás előzte meg  az új termékeket. Most van a cég 40. születésnapja, valami egészen rendkívülire számíthattunk. A szokásoktól eltérően tavaly és az év elején Gregg Maughan elnök és Holly Stout termékfejlesztési igazgató sok mindent előre beharangozott. Még így is maradt meglepetés.

Ezúttal a megújulás, sőt kifejezetten az újraindulás, a következő 40 év megalapozása volt a vezérelv. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy megérkezett az alapjaiban megújult Forever Aloe Vera Gel, és az első hírek szerint jobb, mint valaha volt. Így lesz a jóból nagyszerű.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Aloé, ahogyan a természet megalkotta

Képzeld el, hogy felvágsz egy aloé levelet, és közvetlenül a növényből fogyasztod a gélt! Még több aloé. Még természetesebb. Még frissebb íz. Tartósítószer nélkül. Az új aloé italok ízletesebbek. A natúr gél mellett a két gyümölcsös változat, a tőzegáfonyás és a barackos is megújult.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Segítenek fenntartani természetes energiaszintünket, támogatják az emésztést, a tápanyagok felszívódását és az immunrendszert. Az Aloe verának természetes tisztító hatása van, így az emésztőrendszerben támogatni tudja a tápanyagok felszívódását a táplálékból a véráramba. A jótékony baktériumok szaporodását is elősegíti. Az aloéban található tápanyagok és az egyedülálló poliszacharid, az acemannán támogatják az immunrendszert.

Forever Aloe Aloe Vera Gel Tetra Pak
Forever Aloe Berry Nectar Tetra Pak
Forever Aloe Peaches Tetra Pak

Támogasd emésztőrendszeredet!

Az emésztőrendszer támogatására fejlesztették tovább probiotikus készítményünket. A Forever Active Pro-B™ 6 különböző probiotikus törzs szabadalmaztatott keverékét és 8 milliárdnyi baktériumtelepet (CFU) tartalmaz adagonként. A vegetáriánus kapszulák egy olyan egyedi fiolába kerültek, amely Activ Vial Technology™-val szabályozza a nedvesség felszívódását és végig megvédi a probiotikumokat szavatossági idejük alatt.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
Forever Active Pro-B

A különleges cryo-védelmi technológiával a Forever Active Pro-B™probiotikumai semmilyen mértékben nem veszítenek hatékonyságukból a gyártás és az egész szavatossági idő alatt. Maguk a probiotikus törzsek pedig úgy kerültek megtervezésre és kiválasztásra, hogy minél ellenállóbbak legyenek a gyomorsavval és az epesókkal szemben, így biztosítva azt, hogy eljuthassanak a belekbe. Klinikai tanulmányok kimutatták, hogy ezek a baktériumtörzsek nagyobb mértékben képesek a kolonizációra és a szaporodásra, valamint a béltraktusba vezető út túlélésére.

A kombinált bőr szakértője

Ha arcbőröd kombinált, zsíros vagy normál, ne keress tovább, hiszen megérkezett új arcápoló termékcsalád, a Sonya® daily skincare system! A tudományosan kifejlesztett terméksor minden egymást kiegészítő tagja gélbázisú. A zselé szállítóközegként közvetlenül a bőrbe juttatja az aloét, a gyógynövényeket és a hidratáló hatóanyagokat. Kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaz aloét, és egyedülálló hidratáló rendszerével gyengéden ápol, hogy bőröd még szebb legyen.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Ez a négy új termék bőröd megjelenését minden eddiginél simábbá, lágyabbá és egyenletesebbé varázsolhatja.

Sonya soothing gel moisturizer
Sonya refining gel mask
Sonya refreshing gel cleanser
Sonya illuminating gel

Reményeink szerint hamar kezünkbe vehetjük ezeket az újdonságokat. Azt megígérjük, hogy szólunk, ha megérkeznek.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email
A Forever Living Products új termékei 2018-ban

Melyik fogott meg jobban?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.