A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

A lendület magával ragad

Malagára alapozva levertük új csapatunk pilléreit
Hihetetlen, de előadást tartottunk a Startnapon
Az eddigi első és egyetlen MLM-közi csúcsképzés

Malagából visszatérve csordultig voltunk energiával. Már miután kialudtuk magunkat. Ez az energia elkezdett sugározni belőlünk, és átterjedt a csapatra.

Oszlopverés

Ebben az  időszakban már naponta volt webkonferenciánk. Tömegével érkeztek az érdeklődők, és sok volt köztük a komoly. Így hát rohamtempóban kezdett nőni csapatunk, és olyanok is érkeztek, akik azóta is csapatunk oszlopai. Ennek megfelelően pontszámunk is komoly emelkedésnek indult, egész más szintre került, mint addig volt.

Az energia és a lendület oda-vissza pattogott közöttünk, és egymást turbóztuk. Így hát nem akadt Sikernap, ahol ne ünnepeltünk volna minősülést.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Lakitelek forradalmi hangulatban

Ebben a felfokozott hangulatban egyszer csak megint Lakitelken találtuk magunkat. Pont március 15. volt. Az alkalomhoz méltóan forradalmira sikeredett a két nap, csodálatos volt részt venni rajta. Itt is elért eredményeknek örülhettünk, átélhettük újra a spanyol élményeket, nem csoda hát, hogy hatalmas bulit csaptunk, több fejezetben. Többet nem mondok.

Sikernap Pataky Attilával

Március végén Success Day volt a Papp László Budapest Sportarénában. Nagy büszkeségünkre ketten is átvették a sas kitűzőt Assistant Supervisor szintjük eléréséért. Immár a területi igazgatóktól az új rend szerint, ugyanis már annyian voltak a 2 pontosok, hogy Milesz doktor delegálta a feladatot.

Hihetetlen jó előadások között tanultunk a személyiség típusokról Nyíri Zoltántól és Hackl Krisztiántól, Tonk Emil arra intett minket, hogy vegyük komolyan üzletünket, és hallgattuk Pataky Attilát.

2009 március Sikernap minősültek
2009 március Sikernap csapat
2009 március Sikernap Pataky Attila

Főnix Rekreációs Szalon

A Sikernap utáni napon ünnepi összejövetelre voltunk hivatalosak. Editék hívtak a Főnix szalon egyéves születésnapjára. Kapott a szalon egy akkora tortát, hogy alig fért el az asztalon. Ekkor még nem sejtettük, mekkora szerepe lesz a szalonnak életünkben, de a buli igen jó hangulatúra sikeredett.

Aloe Travel Service

Április elindult az Aloe Travel Service, amelynek segítségével egy szolid éves díj kifizetése után a világ minden pontjára 20-50% kedvezménnyel utazhattunk. Amíg élt a lehetőség, nagyon hasznos volt mind személyes használatunkra, mind üzletépítési szempontból.

És bekövetkezett a rettegett: előadtunk a Startnapon

Van olyan ember, akit komolyan motivál, ha végre kezébe kaphat egy mikrofont és egy színpadot érez a lába alatt. Na mi nem vagyunk ilyenek. Mégis ránk esett a sor. Április közepén kivételesen a Lurdy házban került megrendezésre a Startnap. Miénk lett a feladat, hogy meséljük el, miért érdemes részt venni egy Europa Rally-n. Erről tudunk beszélni. A lábunk és a kezünk folyamatosan citerázott, de sikeres előadást tartottunk. Kaptunk is a fináléban Aloe verás füstölőt ajándékba.

Már olyan pontszámmal rendelkeztünk, hogy megnyertük a Manager alatti szinteken levők vándorkupáját, amit a legnagyobb pontszám eléréséért adtak a vezetők. Az volt a szokás, hogy egy hónapig birtokolhatta a nyertes, majd a következő hónapban másnak adták. Ha valaki három egymást követő hónapban elvitte, akkor külön díjat kapott, amit megtarthatott. Ekkor viszont még erre nem volt példa.

Ekkoriban kezdtük el bevezetni azt a máig élő szokást, hogy amikor csak lehet, leülünk enni a csapattal a rendezvények közben vagy után. Nagyon összetartja a csapatot, és mindent el lehet itt mondani, amire kíváncsiak vagyunk, de az üzlethez semmi köze. Mint barát a barátnak.

MLM Klasszikusok

Március végén. Európában egyedülálló esemény volt a Budapest Papp László Sportarénában. Hat magyarországi MLM hálózat csúcsvezetői tartottak közös képzést Tonk Emil szervezésében. Fantasztikus előadásokat hallhattunk, és a legjobb az volt, hogy hálózattól függetlenül mindenki ugyanazt mondta, amit eddig is hallottunk vezetőinktől. Rendkívüli élmény volt ez a történelmi alkalom, már csak azért is, mert nem mindennap hallhatunk előadást pl. Vágyi Jenő Jamestől. Olyannyira, hogy ilyen esemény azóta sem volt.

Május elején tudtunkon kívül belekezdtünk Forever életünk eddigi legfontosabb két hónapjába. Elhatározásunk volt rá, de nem mertük elhinni, hogy eljött a pillanat. Legközelebb elmesélem.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
A lendület magával ragad

Te szeretsz nyilvánosan szerepelni?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.