A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

A Lomjanski gyémánt

Las Vegasban harmadik lett a Magyarország vezette régió
Átéltük a környék legelső gyémánt minősülését
Jelent-e problémát, ha a NATO bombázza a városod?

Amúlt héten elmesélt horvátországi nyaralás után nem sokkal szükségét éreztem, hogy felülvizsgáljam álláspontomat, és elnézést kérjek Dr. Révész Edittől, amiért első találkozásunkkor sok mindent amit mondott tévedésnek minősítettem. Ekkorra rájöttem, neki van igaza.

A nyár a főállásom jegyében telt, mivel az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás, azaz OMÉK előkészítő és lebonyolító csapatába osztottak be. Azért a Forevernél sem állt meg az élet…

Super Rally Las Vegas

Ezen a nyáron Las Vegasban rendezték a nagy Forever összejövetelt, a Super Rallyt. Edit és Zoli itt vehette át Soaring Manager szalagját Rex Maughantól. Nagyon nagy visszhangot keltett, hogy világszinten harmadik helyen végzett a Magyarország vezette régió az eladások összesítésekor. Nem kis büszkeség volt, nagy országokat vertünk, nem is keveset.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Bejelentették a következő évi Europa Rally színhelyét: Nizza és Cannes. Ez jó nagy szöget ütött a fejünkbe.

Edit és Zoli Soaring Manager Las Vegasban
Magyarország a harmadik a világon az eladások alapján

Egy hatalmas szenzáció is történt: július végére gyémánt menedzserré minősült Veronika és Stevan Lomjanski Délvidékről, Szerbiából, Újvidékről. Ezzel ők lettek a régió és Európa keleti felének legelső gyémánt menedzserei. Rögtön a Super Rally-n megkapták gyémánt kitűzőjüket Rex Maughantól.

A Lomjanski gyémánt

Hatalmas, egyben szinte hihetetlen teljesítményt raktak le az asztalra. Szponzorukkal együtt már több MLM vállalkozásba buktak bele csúnyán, ezért amikor egy Forever bemutatóra hívta őket, csak Stevo ment el. Veronika megtiltotta neki, hogy bármit is vegyen, bármibe is belépjen. Azért csak hazavitt egy Lips ajakírt. Olyan régi problémájukat oldotta meg, hogy jobban ránéztek a lehetőségre. Amikor Veronika találkozott Berkics Mikivel, elhatározta, fog ő annyit keresni, mint ez a fiatal srác. Szerbiában még nem volt bent hivatalosan a cég, Szegedről és Budapestről hordták a termékeket. Közben a NATO elkezdte bombázni Szerbiát, úgy tartottak bemutatókat amerikai termékekről az óvóhelyen, hogy közben körülöttük az amerikaik bombáztak. Végül 25 embert segítettek hozzá a manager szinthez, gyakorlatilag egy jobb élethez. Veronika legendás jelmondata: “Akarod, vagy nem akarod, a többi csak magyarázat.”

Fergeteges ünnepségsorozat vette kezdetét a Lomjanski házaspár tiszteletére.

Kezdődött Lakitelken, ahol az egész képzés Viva Las Vera’s címmel került megrendezésre. Olyan sokan érkeztek, hogy mi kiszorultunk aludni egy lakitelek-tőserdői panzióba. Ez nem volt gond, sőt. Kifejezetten jóra sikeredett a buli, máig emlékszünk a hangulatra. Itt Veronika előadást tartott Útmutató a gyémánthoz címmel. Berkics Miki itta a szavait, több okból…

Veronika és Stevo Lomjanski
Berkics Miki köszönti a gyémántokat
Lomjanski veronika budapesti gyémánt minősülése
Korda György és Balázs Klári

Folytatódott a Jonathan napon. Óriási tapsvihar zúgása közben tűzte ki Dr. Milesz Sándor Veronika és Stevo gyémánt jelvényét. Azon vettem észre magam, hogy felállva tapsolok nekik. Igen nagyra értékeltem a teljesítményüket, és ezzel nem voltam egyedül a csarnok hangulata alapján. Mivel kedvenc énekesük Korda György, természetesen ő adott műsort a tiszteletükre Balázs Klárival együtt.

Az ünneplés Szerbiában a belgrádi Jonathan napon, és Lomjanskiék Újvidék melletti farmján folytatódott, amit íziben el is neveztek Las Vera’s Diamond Ranch-nek.

Amint lezajlott az OMÉK, nagy projektbe kezdtünk, gördülő állományunk cserére szorult. Ezt is elmesélem a jövő héten.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.