A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

A nagy túlélő: Aloe Activator

Arctisztító és frissítő tonik
Régi legenda új karrier küszöbén
Az Activator a célzott kozmetikum család tagjává vált

Arégi, legendás Fleur de Jouvence arcápoló készlet elmúlását egyedül a maszkpor és a hozzá tartozó Aloe Activator élte túl. Utóbbi azonban olyannyira megváltozott, hogy új termékszámon kezdi elölről pályafutását.

Aloe Activator + Mask Powder nemrégen

Új Activator

Az Aloe Activator legendás, már-már ikonikus termék. Ezt a jellemzőjét várhatóan az átalakulás után is megtartja, hiszen a lényeg, a 98%-os Aloe vera tartalom maradt. Ami azonban nagyon megváltozott, az a technikai rész, a tartósítás módja. Ez még természetesebbé vált.

Az Aloe Activator arctisztító és frissítő tonik, de  több felhasználási célja van. Bőröd tisztítására és frissítésére Activatorral átitatott vattával töröld át gyengéden bőröd. Aloé maszk elkészítéséhez egy teáskanál Mask Powder-t keverj össze egy teáskanál Aloe Activator-ral, és vékony rétegben vidd fel megtisztított bőrödre. Fél óra múlva alaposan öblítsd le meleg vízzel. Hetente 2-3 alkalommal érdemes ezt elvégezned.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Aloe Activator előnyei

Az Aloe Activator egyedülálló hidratáló, amely 98%-ban tartalmaz aloe vera gélt. Ez az egyszerű formula az aloé erejét használva nyugtatja és frissíti az arcbőrt. Az aloé magas koncentrációja teszi ezt a terméket bármilyen arcápolási rutin remek kiegészítőjévé.

Az új változatnál fokozottan hangsúlyozzák az orvos tanácsadók, hogy kerüld a tonik szembe kerülését. Szemed esetleges irritációja esetén, amit a citromsav okozhat, alaposan mosd ki vízzel szemedet.

Az Activator összetétele

Aloe Barbadensis gél
Allantoin
aszkorbinsav (C vitamin)
citromsav
Disodium EDTA
1,2-Hexanediol
Potassium Sorbate
Sodium Benzoate

Célzott kozmetikum

Az Activator immár a célzott kozmetikum család tagja. Gyengéden ápolja az arcbőrt, és támogatja a termékcsalád többi tagjának hatását, sőt más családok tagjainak is besegít. Szerintünk próbáld ki ezt a régi-új arctonikot!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email
A nagy túlélő: Aloe Activator

Használtad már a régi Activatort?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.