A cikket várhatóan 8 perc alatt tudod elolvasni.

A sas felszállt

A szalonnasütés hagyománnyá vált
Jonathan, a sirály nyugállományba vonult, átadta helyét a sasnak

Dr. Milesz Sándor Kentucky Colonel megbízást kapott

Nagy lelkesedéssel érkeztünk meg nizzai kalandunkról. Sajnáltuk, hogy elmúlt, de itthon is nagy események vártak ránk.

Maga a Forever Magyarország sem tétlenkedett, míg odavoltunk. A Szondi utcai központban gőzerővel kezdett el működni a Sonya Oktatási Központ, ahol a Sonya dekor-kozmetikai termékek használatáról tanulhattak az érdeklődők. Sokkal jelentősebb volt azonban csapatunk életében, hogy Bíró Kati férjével, Attilával május végére Assistant Manager, azaz igazgató-helyettes szintet ért el, azaz eggyel feljebb léptek a vezetői ranglétrán. Nagyon büszkék voltunk rájuk. A kitűző átvételére az első Sikernapon került sor, de mi már a csapat évi szokásos szalonnasütésen nagyon megünnepeltük őket.

Szalonnasütés

Mint korábban írtam, előző évi, Supervisor minősülésünk alkalmából rendezett szalonnasütésünk olyan jól sikerült, hogy elhatároztuk, hagyománnyá tesszük. Ez évben is összejöttünk tehát érdi házunk kertjében, és most is volt mit ünnepelnünk hála Bíró Katiéknak. Még többen jöttünk össze, mint egy évvel korábban. Nem csoda, hisz tavasszal dinamikusan bővült a csapat.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Ennek az évnek nagy újdonsága volt a tárcsán sütés. Láttuk, hogy ez jó. A csapatban akadt pár aktuális születésnap is, ittunk hát azokra is. A nizzai utazó csapat fényképes beszámolót tartott élményeiről. Többen gondolkodóba estek…

Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június
Szalonnasütés 2006. június

A sas felszállt

A Forever Living Products 28. születésnapja alkalmából Rex Maughan bejelentette, hogy sirály helyett ezentúl sas lesz a cég logója. Jonathan, a sirály nyugállományba vonult. Ezzel egy időben a Jonathan nap neve Success Day-re, magyarul Sikernapra változott. A júliusi Forever Magazinban Rex Maughan nyolc pontban indokolta, miben erősebb, jobb a sas.

Az átmenet hosszú időre húzódott el. A júniusi Sikernapra menet még le sem esett, hogy nem Jonathan napra megyünk. Az újság címlapjáról nyáron eltűnt a sirály, csak szeptemberben vette át helyét a sas. A termékek egy részén még egy év múlva  is lehetett sirályt találni.

Elsőre furcsának találtuk az új logót. Sokan az első vegetáriánus sasnak nevezték, hiszen aloét tart a karmában. Mi is aloét ragadozó sasnak becéztük. Hamarosan azonban megszoktuk, megkedveltük, mára elválaszthatatlan barátunk. Ha egyszer ő is nyugdíjba vonulna, nehéz szívvel válnánk meg tőle.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

Az első Success Day

A 2006. júniusi céges rendezvényt hivatalosan már Sikernapként hirdették meg. Amellett, hogy élő koncert, tv közvetítés és Sonya Show zajlott rajta, két szempontból volt nagyon fontos csapatunk számára.

Az első, legfontosabb, hogy Bíró Kati és Bíró Attila Assistant Manager kitűzőt vehetett át a színpadon Dr. Milesz Sándor ország igazgatótól. Rendkívül büszkék voltunk rájuk, és Katiék ezzel kijelölték számunkra az utat.

A minősülések után Dr. Karászy-Kulin János honvéd vezérőrnagy ünnepélyes keretek között átadta Dr. Milesz Sándornak a Kentucky Colonel cím elnyeréséről szóló díszoklevelet. A Kentucky Colonel megbízatás Kentucky állam kormányzója által adományozható legnagyobb kitüntető cím. A Kentucky Colonels egy olyan jótékony célú szervezet, amibe csak más tag ajánlásával és a kormányzó kinevezésével lehet bekerülni.  Dr. Milesz Sándor ezzel a kinevezéssel olyan emberek társaságába került, mint például Muhammad Ali, Fred Astaire, Bob Barker, George H.W. Bush, Winston Churchill, Bill Clinton, Bing Crosby, Walt Disney, John Glenn, Whoopi Goldberg, J. Edgar Hoover, Ronald Reagan és Tiger Woods.

Sikernap 2006. június Bíró kati Assistant Manager
Sikernap 2006. június Dr. Milesz Sándor Kentucky Colonel

A nyár második fele és az ősz kifejezetten robbanékony volt a csapat életében, mármint kirobbanóan jó. Hamarosan mesélek róla.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.