A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

A szemhéjtus feltámadása

A Sonya Precision Liquid Eyeliner színrelép
Természetes összetevőkkel turbózva tér vissza
Már most megoszthatjuk első tapasztalatunkat

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Sonya szemhéjtus. A hölgyek nagyon kedvelték. Olyannyira, hogy amikor nem túl hosszú termékpályája véget ért, automatikus és folyamatos fülrágó üzemmódba helyezték magukat. Folyamatosan bombázták a világ minden tájáról a vezetőséget, miszerint ez mégsem járja!

Sonya Precision Liquid Eyeliner

És észrevételeik végül meghallgatásra találtak. Nemrégiben a szemhéjtus Sonya Precision Liquid Eyeliner néven új életet kezdett, immár igazodva a természetes összetevők trendjéhez.

Ezzel a precíziós szemhéjtussal könnyen elérheted, hogy kinézeted kiemelt és drámai legyen. Határozott és egyenletes tusvonalat rajzolhatsz vele. Könnyen kezelhető, ergonomikus kialakítású filc, gyorsan megszárad, nem pereg le és tartós, így nem kell napközben az újra felvitel miatt aggódnod.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Gazdag, tinta fekete színe van mély, szénfekete pigmentjeinek köszönhetően. Markáns, vékony, egyenletes vonalakat húzhatsz vele, szélei nem mosódnak el, maszatolódás mentes.

Nem csupán dekorkozmetikai célokat szolgál ez a szemhéjtus, hiszen kilencféle bőrkondicionáló összetevő segítségével ápolja a szemed környéki érzékeny területeket. Találsz benne természetesen Aloe verát, ricinusolajat, E vitamint, ami egyben antioxidáns is és napraforgó olajat. Ezek az összetevők felelnek azért is, hogy lendületesen és gyengéden haladhass szemhéjad körül, így bőröd nem ráncolódik a kihúzó alkalmazása közben.

Sonya Precision Liquid Eyeliner előnyök

A Sonya Precision Liquid Eyeliner összetétele

Sonya Precision Liquid Eyeliner szemhéjtus összetevők

Első tapasztalatok

Nem igazán lepődtem meg, amikor Viki az első lehetséges pillanatban, az elmúlt Sikernap első előadása alatt bejelentette, sürgősen vásárolnia kell. Mit tesz Isten, ez a szemhéjtus is valahogy bekeveredett a vásároltak közé.

Természetesen rögtön kipróbálta, és azonnal profinak ítélte. Azóta folyamatosan használja. Egyedül a tartósságával nincs teljesen megelégedve. Elődjét a nap folyamán egyszer sem kellett frissítenie, ezt bizony egyszer-kétszer kell. Valószínűleg a természetes összetevők arányának növekedéséből ered a jelenség. A fedéssel, vonal minőséggel, színnel tökéletesen elégedett.

A puding próbája az evés, a szemhéjtusé a szemkihúzás. Javaslom, mielőbb ejtsd meg a próbát! Elégedett leszel.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Sikernap 2018. március Sonya Precision Liquid Eyeliner
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.