A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

A végtelen doboza

infinite by Forever készlet
Rögtön rangos elismeréssel indította termékpályáját
Szeretnéd kipróbálni? Megteheted!

Nem olyan rég megírtuk, hogy megérkezett az infinite by Forever készlet első három tagja. Azóta maga a készlet is kaphatóvá vált, így lehetőségünk lett arra, hogy jól kidobozoljuk. Így most láthatod, milyen csodát adott kezünkbe a cég, már csak ki kell próbálnod.

A még hiányzó tag, ami egyedi termékként még nem kapható a hidratáló arctisztító. Amint megérkezik az is, értesítünk róla, és bemutatjuk annak a részleteit is.

infinite by Forever

Mint korábban már írtuk, a készlet még Magyarországra érkezése előtt elnyerte a felettébb rangos, Egyesült Királyságbeli Pure Beauty Global Awards Best New Premium Anti-Ageing Product azaz legjobb új prémium öregedésgátló termék kategóriájának ezüst érmét. Ez igen stabil alapokra helyezi hazai megjelenését.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

infinite by Forever

A készletben hidratáló arctisztítót, egy éjszakai regeneráló krémet, egy bőrfeszesítő szérumot és bőrápolási készlettől meglehetősen szokatlan módon egy kollagént, ceramidot és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő tablettát találsz. A szett összeállítása ezáltal lehetővé teszi, hogy kívülről befelé és belülről kifelé is mindent megtehessél szépséged érdekében.

A részleteket korábbi cikkünkben elolvashatod.

Viki nagy örömmel állt neki a doboz kicsomagolásának. Még számára is új az élmény, de máris beleszeretett a szettbe.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Kipróbálhatod

Amikor a Fleur de Jouvence készletet dobozoltuk ki, azt írtuk, nem is tudjuk elképzelni, mit adhat ahhoz képest pluszban az infinite. Már sejtjük. Ahhoz képest is annyival magasabb kategória, hogy már-már hihetetlen.

Nehéz elhinni, mit tud a készlet, ezért felajánljuk segítségünket. Keress meg minket, és bemutatjuk neked. Ennek feltétele, hogy Budapesten vagy a környékén éljél, esetleg egy kirándulásunk útvonalába essél. Rögtön a cikk alatt találsz egy linket a Facebook Messenger-ünkhöz. Keress bátran!

Zárójelben megjegyzem, hogy hírek szerint a Fleur de Jouvence készletet is idejét múltnak nyilvánította a cég, és úton van az utódja…

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.