A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Aloe Berry Nectar: Aloe vera gél áfonyával és almával

Az Aloe Vera Gel összes jó tulajdonsága egyesül az alma és az áfonya édes ízével
Az Aloe Berry Nectar mintegy 40 éves múltra tekint vissza
Miért a kedvencünk és miért isszuk mindennap?

AForever Aloe Berry Nectar tartalmazza mindazt, amit a Forever Aloe Vera Gel is tartalmaz, de hozzáadtak még tőzegáfonyát és almát is. A friss tőzegáfonya és az édes, érett alma a gél ízét kellemesé varázsolja, a hozzáadott természetes gyümölcscukor, a fruktóz édessé teszi.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Az Aloe Vera Gel íze úgy szoktuk mondani vad és egzotikus, de inkább vad. 🙂 Az Aloe Berry Nectar megoldja ezt a problémát, a kisgyerekek is hajlandóak meginni. Megjegyzem, egészen kicsi korban csak a natúr gél adása ajánlott. A Berry Nectar akkor kerül képbe, miután a nagymama megjelent az első tábla csokival. 🙂 A hozzáadott gyümölcsök természetesen hozzák magukkal saját jó tulajdonságaikat, és nekik köszönhetően a Berry Nectar kiváló  természetes C vitamin forrás.

Az Aloe Berry Nectar a cég egyik legelső terméke, a kezdetektől jelen van.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Aloe Berry Nectar régen
Aloe Berry Nectar manapság

Az Aloe Berry Nectar a kedvencünk

A Berry Nectar nálunk az alap gél. Minden reggel, amikor kitámolygunk a konyhába kávéfőzés helyett a hűtőhöz megyünk, elővesszük a Berryt, felrázzuk, és ahogy kell egy felessel indítjuk a napot. A kávé esetleg utána jöhet, ha még vágyunk az ízére. Csak időnként használunk másféle gélt, ha valamilyen okból speciálisan arra van szükségünk.

Amellett hogy szerintünk ennek a legjobb az íze a négyféle gél közül Viki nőként is erre esküszik. Hitünk szerint komoly szerepe volt egy problémájának megoldásában még valamikor időszámításunk kezdete körül, és rendszeres fogyasztásával teljesen el tudja kerülni azt a mai napig.

Az meg hogy miért iszunk minden reggel gélt, az evidens. Komoly tápanyag lökettel kezdjük így a napot, hozzásegítjük szervezetünket a beinduláshoz, és ezt érezzük egész nap. Mi azt javasoljuk, tedd szokásoddá ezt te is mielőbb.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.