A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Aloe Blossom Herbal Tea: aloe bimbó gyógynövényekkel

Gyógynövények és fűszerek természetes ötvözete
Alacsony kalóriatartalmú, koffein-mentes
Nem tartalmaz mást, csupán gyógynövényeket, fűszereket

Az Aloe Blossom Herbal Tea aloe bimbóval fűszerezett ital, amely finom ízét a kínai fahéjnak és gyömbérnek, a madagaszkári illatos szegfűszegnek, a jamaikai nyugtató hatású szegfűborsnak, a pikáns narancshéjnak, a kardamomnak, az ánizskapornak, más néven édesköménynek, a kamillának, a földiszeder levélnek és a Gymnema sylvestrének vagy gurmarnak köszönheti.

Különféle levelek, gyógynövények és fűszerek természetes ötvözete, amely különleges íz és illatélménnyel ajándékoz meg minket.

Alacsony kalóriatartalmú, koffein-mentes, mégis a megújulás érzését keltve hat ránk. Akár meleg italként, akár lehűtve fogyasztod, az Aloe Blossom Herbal Tea nagyon finom és könnyen elkészíthető.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Ez a tea a kezdetektől ugyanígy készül, csupán a csomagolása változott, korszerűsödött. Korábban nem voltak egyedileg csomagolva a filterek, így fordulhatott elő, hogy a legendák szerint az akkor még a Bajza utcában levő magyar Forever bázis környékén mindig isteni gyógynövény illat terjengett. Most már ezt az élményt megőrzi a kibontójának.

Az Aloe Blossom Herbal tea korai csomagolása
Az Aloe Blossom Herbal Tea mai csomagolása

Mindig öröm kibontani

Amint kibontod egy filter csomagolását, elönt az illat orgia. Sokak, köztük mi is meg vagyunk róla győződve, hogy karácsonyi illata van. Elkészítés közben is ontja magából az illatokat. Sok munkahelyi élményünk van arról, hogy ennek a teának az elkészítése közben az illat által bevonzott kollégákkal jókat beszélgettünk.

Bár a használati utasítás azt írja, 1 bögrében forrázd le a filtert, mi gyakorlati tapasztalatunk alapján nem ajánljuk ezt, hacsak nem vagy céltudatos. 1,5-2 liter vízzel leforrázva is gazdag, telt aromájú italt kapsz, és ekkor nem érint olyan intenzíven a benne levő gyógynövények megtapasztalt vízhajtó hatása, és rendkívül gazdaságossá is válik a tea. Másrészt viszont azoknak is jól jön, akik nem tudnak eleget inni, ugyanis a fahéj miatt itatja magát.

Érdekes tapasztalatunk, hogy hidegen az élénkítő, melegen a nyugtató hatása erősebb ennek az italnak, tudatosan ki tudod ezt használni.

Ne várj sokat, próbáld ki gyorsan ezt a teát, szívmelengető élményben lesz részed!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.