A cikket várhatóan 8 perc alatt tudod elolvasni.

Aloe és jojoba új szövetségben: sampon és hajkondicionáló

Régi-új legenda vadonatúj formában
Aloe vera, jojoba, levendula, csipkebogyó, makadámdió, napraforgó
Miben tud többet a sampon és a hajkondicionáló új generációja?

AForever személyi higiéniás termékei közül néhány új, továbbfejlesztett külsőt kapott. Ettől még nem az új termékek, hanem a régi, bevált termékek között kéne említenünk őket. De a gyönyörű, új dizájn csak hab a tortán. Összetevőik is nagyszerű átalakításon estek át.

Az Aloe-Jojoba sampon és hajkondicionáló mostantól szulfát-és parabénmentes.  Csökkentették összetevőik számát, viszont a megmaradt összetevők erejét maximalizálták. Stabilizált Aloe Vera gélt és természetes tisztítóanyagokat tartalmaznak, kihagyták a mesterségesen előállított habzószereket, hiszen az aloe természetes szaponin-kiegészítőként is remekül alkalmazható. Ezek a csodálatos összetevők eltávolítják az elhalt hámsejteket, sőt a legmakacsabb olajokat is, miközben nyugtatják a fejbőrt. Mindkét formulában megtalálható még a menta és a Forever™ Essential Oils levendula olaj, hogy a hajad még több ragyogást kapjon és még többen csodáljanak meg téged. Új termékszámot kaptak, így hát mi is az új termékek között tárgyaljuk őket.

Valójában nem először történt meg ez ezzel a két termékkel, ez már a második teljes átalakulás, korszerűsödés a termékpályájukon.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Aloe Jojoba sampon anno
Aloe Jojoba hajkondicionáló anno
Aloe Jojoba sampon nem oly rég
Aloe Jojoba hajkondicionáló nem oly rég

Aloe-Jojoba Shampoo

Kiegyensúlyozott pH-jú szulfát mentes sampon. Exkluzív hajtérfogat-növelő sampon, amely dús megjelenést és fényt biztosít a vékony, fakó hajnak. 100% stabilizált Aloe vera gélt tartalmaz kombinálva a  jojoba olaj kondicionáló hatásával. Ajánlott minden hajtípusra, mivel segíti a haj erősödését, hozzájárul nedvességének és volumenének helyreállításához. A használat eredménye: jól kezelhető, egészséges, rugalmas, csillogó haj.

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse

Kiegyensúlyozott pH-jú könnyed hatású hajkondicionáló. Az Aloe-Jojoba Conditioning Rinse szinergikusan együttműködik az Aloe-Jojoba samponnal, így a hajad megkaphatja azt a táplálást, amire szüksége van. 100% stabilizált Aloe vera gélt és és B5 provitamint tartalmaz. Luxus összetevőkkel, mint makadámdióval és napraforgómag-olajjal erősítették meg, így visszaállítja a haj nedvességtartalmát. Használatával hajad lágyabbá, könnyebben kezelhetővé, fényesebbé válik anélkül, hogy elnehezülne.

A két termék a Forever Travel Kit utazó szettnek is része, így még repülőn is magaddal viheted, bárhová utazol a világban.

Forever Travel Kit
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Még nem sok időnk volt tesztelni ezeket az új termékeket, de az első benyomások meggyőzőek. Frissítő hatásúak, különleges, intenzív illatúak. A sampon meggyőzően habzik. A haj tényleg szépen áll használatuk után. Hamarosan azt is ki fogjuk próbálni, vajon meddig húzzák.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.