A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Aloe Lips: a legendás ajakír

A Forever egyik legrégebbi és legfelkapottabb terméke
Az Aloe vera nyugtató hatása ideális az ajkak ápolására
Mindig, minden helyzetben hasznos és kéznél van

Az Aloe Lips with Jojoba a Forever Living Products egyik legősibb és legkeresettebb terméke, legendás ajakír. Majdnem a First szintjén ismert. Hosszú-hosszú évek alatt mindössze a csomagolásán látható betűk típusa változott. Megnyugtatja, simítja és hidratálja száraz, repedezett ajkaidat.

Forever Aloe Lips

Az Aloe vera nyugtató tulajdonságai ideálisak az ajkak ápolására is. Az aloé, a jojoba és a méhviasz kombinációja kiváló, minden évszakban ideális ajakírt alkot. Kend fel ajkaidra, és azok puhává, hidratálttá válnak. Rendszeres használata megakadályozza ajkaid kicserepesedését.

Akár síelsz, akár napozol, bármilyen szabadtéri tevékenységet végzel, az Aloe Lips kompakt mérete lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen. Elfér a táskádban, a zsebedben, de még a szemüvegtokodban is. Vidd magaddal a nyári fesztiválokra és a karácsonyi vásárra is!

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Az International Aloe Science Council, a Nemzetközi Aloé Tudományos Tanács igazolja a termék aloé tartalmát és tisztaságát.

Aloe Lips anno és manapság

A Forever Aloe Lips összetétele

Forever Aloe Lips with Jojoba

A mi életünkbe beépült

A Lips nálunk alaptermék. Ha alaposan megrázol minket, 2-3 darab biztosan kipotyog belőlünk. Azért ilyen sok, mert kis mérete miatt hajlamosak vagyunk elkeverni, ezért aztán mindenhová tárolunk belőle.

Nemcsak ajkaink ápolására vált be, de magas aloé tartalma miatt kisebb sérülések, pattanások elsősegély kezelésére is  praktikusnak találjuk. Sőt, egészen különleges helyek és helyzetek kezelésére is bevált.

Volt olyan esetünk, hogy frissen vásárolt Lipsünk szőrén-szálán eltűnt. Pár nappal később találtuk meg szakszerűen lehántott csomagolását tacskónk vackán. A belsejét megette. Napokig figyeltük a kutyát, az égadta világon semmi baja nem lett.

Több vevő, aki segítségünkkel jut hozzá, nem kis pályázik, rögtön doboznyit, egy tucatot vásárol belőle. Elmondásuk szerint kisgyerekek esetében is eredményesen használják.

Amondóak vagyunk, nem bánod meg, ha te is kipróbálod.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email
Aloe Lips: a legendás ajakír

Te már használtad a Lips-et?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.