A cikket várhatóan 2 perc alatt tudod elolvasni.

Aloe vera kutatás

Érdemes jobban megismerni az aloét
Aloe vera kutatás a Debreceni Egyetemen
Hogyan kerülnek elfogadásra a tudományos közlemények?

Korábban már írtunk az Aloe veráról, a sivatag liliomáról. Sok-sok ember élvezi ennek a növénynek a jótékony hatásait, de azt kevesen tudják, milyen komoly kutatások folynak körülötte. Mi több, Magyarország is belépett az Aloe vera kutatás területére a Debreceni Egyetem jóvoltából.

Élettani Intézet

Benkő Szilvia PhD, a Debreceni Egyetem, Általános Orvostudományi Kar, Élettani Intézetének egyetemi adjunktusa folyamatosan tájékoztat minket az egyetemen végzett kutatásról.

Egyik nagyon részletes előadását rögzítette a Forever Televízió is. Érinti benne az Aloe vera és az emberiség kapcsolatának történelmét, a tudományos közlemények elfogadásának rendjét, az Aloe vera kutatás jelenlegi helyzetét és saját kutató csoportjának eredményeit. Utóbbi laikus számára kissé nehezen érthető, de az egész előadás olyan érdekes tényeket tartalmaz, hogy mindenképpen érdemes figyelmesen megnézned.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

A kutatások manapság sem maradtak abba, sőt. Éppen mostanában készülünk Benkő Szilvia legújabb előadására a Forever Akadémia keretein belül.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email
Aloe vera kutatás

Gondoltad volna, hogy létezik ilyen kutatás?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.