A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Amerikai nagykorúság: 21. születésnap

21 éves a Forever Living Products Magyarország
Születésnapi buli lesz hétvégén a Tüskecsarnokban
Tényleg ingyen jöhetsz a buliba, ha most csatlakozol?

Idén immár 21 éves a Forever Living Products Magyarország. Amerikai cégről lévén szó, nyugodtan mondhatjuk, immár származása szerint is elérte a nagykorúságot. Ennek örömére nagyszabású eseményt szervez a Tüskecsarnokban, ahol a fergeteges Karácsonyi Parti óta nem jártunk.

Az ünnepi Sikernap programja

Sikernap 2018 május program

Nagyon nagy örömünkre és büszkeségünkre szolgál, hogy ennek az ünnepnek a házigazdái Siklósné Dr. Révész Edit és Siklós Zoltán, vezetőink lesznek. Biztosak lehetünk tehát benne, hogy a program lebonyolítása profi kezekben lesz. Nagy könnyebbség és öröm, amikor van az ember előtt példakép, van kit követni.

Természetesen egy ilyen alkalommal a legnagyobbak előadásait is hallhatjuk Ez alkalommal Dr. Milesz Sándor ország igazgató mellett a Forever Magyarországot alapító Szabó József és a Forever Szerbiát alapító Veronika és Stevan Lomjanski gyémánt menedzserek is az előadók között vannak.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Az előadások a mostanában megszokott módon az online marketing körül forognak, némi családi hálózatépítés beütéssel. A másik fő vonulat a Forever ösztönző programjaira történő felkészülés. Nem véletlen, hiszen éppen csak hazaértek Dallasból a Forever 40. születésnapi buliján részt vettek. Az összes előadást komoly teljesítményt az asztalra tevő vezetők tartják.

Művészeti vonalon sem adódhat okunk panaszra. Hevesi Anna ezúttal Leblanc Gergellyel, a Magyar Nemzeti Balett Etoile-díjas táncosával, Leblanc Győző operasztár fiával készül közös produkcióra. Mellettük ismét a Forever Talent versenyzőié lesz a terep.

Az igazán jó hír az, hogy az újaknak ez az egész immár a szokásoknak megfelelően nem kerül egy huncut fillérjébe sem. Akik március 24. és május 18. között újként regisztráltak, azok az ünnepelt vendégei.

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
Rise Against Hunger

Másnap ismét alkalmunk nyílik segíteni. Ételt csomagolhatunk a Rise Against Hunger szervezet keretében a rászoruló gyerekeknek. Mint már több alkalommal bebizonyosodott, ez a segítség nekünk is nagy bulit jelent. Bár a jelentkezési határidő lezárult, ha akarsz jönni, talán még beszuszakolhatunk valahogy.

Az esemény ezúttal is a Forever Magyarország pestszentlőrinci központjában, a felállított nagy sátorban kerül megrendezésre. A műszakokat előre beosztják, egy műszak egy órát teljesít. A Forever Magyarország minden résztvevőt ebédre lát vendégül.

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Itt az idő, hogy kicsit beleláss, mekkora cég is az a Forever Living Products. Legjobb lesz, ha rögtön regisztrálsz, és első vásárlásod mellé ajándékba kapod a belépőt.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Amerikai nagykorúság: 21. születésnap

Szerinted 18 vagy 21 év az ideális nagykorúság?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.