A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Az a bizonyos kettő hónap

Kettő hónap alatt lettünk menedzserek
Előtte azért volt öt év felkészülés
Mi az amire nem is számítottunk?

Mikor megkérdezik, mennyi idő alatt lettünk menedzserek az üzletben, hasonlóan mindenki máshoz azt válaszoljuk, kettő hónap alatt. Csak előtte volt öt év felkészülés.

A mi kettő hónapunk úgy érkezett el, hogy csak a második közepén vettük észre, nyakig benne vagyunk. Ez a kettő hónap nevezetesen 2009 májusa és júniusa volt.

Születésnap 2009 májusában

2009. májusban immár a Forever Magyarország 12. születésnapját ünnepelhettük. A Sikernap előtt egy nappal Szirákon Menedzser találkozóra került sor. Mi csak vágyakozhattunk rá, és sóvárogva hallottuk a híreket, milyen nagyon jól sikerült. Fájt a szívünk, hogy nem lehettünk ott.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Másnap a Succes Day-en hihetetlenül nagy előadók szólaltak meg, gyakorlatilag minden top vezető. Köztük Siklósné Dr. Révész Edit, Samu Terézia, Gidófalvi Attila, Lomjanski Veronika, Szabó József, Lenkey Péter európai operatív igazgató, Katrin Bajri dupla gyémánt manager Németországból. A házigazdák Rusák Patricia és Berkics Miklós voltak. Hallottuk az Android együttest dr. Milesz Sándor részvételével, sok-sok Forever tag előadót különböző műfajokban, és Pataky Attila adott exkluzív koncertet.

Olyan gépjármű forgalom volt a Budapest Papp László Sportarénában, amilyet talán azóta sem láttunk. Dr. Milesz Sándor Rolls-Royce-szal, Berkics Miklós Maseratival, Gidófalvi Attila Ferrarival érkezett a színpad elé. Neki ráadásul Harley Davidson motoros felvezetői és utófutói voltak.

Nagy büszkeségünkre csapatunkból ketten is átvették a sas kitűzőt, az Assistant Supervisor szint elérésének elismerését a területi igazgatóktól.

Lakitelek titkos részletekkel

Május végén sorsfordító Lakitelek volt. Sokan voltunk ott a csapatból. Ők tanúsíthatják, mennyire megrázta a társaságot Gidófalvi Attila szemináriuma. Ez volt a legendás 7 órás szeminárium. Igen, hét órás, gyakorlatilag szünet nélkül. Sok változás ment végre ennek hatására a magyar Foreverben. Olyan hatása volt, mint amikor sziklát dobnak a nyugodt víztükrű tóba.

Az esti buli egy extrém pizsama parti volt, amiről rendelkezünk fotókkal, de nem osztjuk meg. Így jártál. Felejthetetlen volt Berkics Miki szerelése.

Nagy büszkeség volt, hogy sokan kaptunk ajándékot a csapatban Berkics Mikitől jó teljesítményünkért.

Jó teljesítmény?

Méghozzá kiemelkedően jó teljesítményt nyújtott a csapat ez időtájt. Május már a második hónap volt zsinórban, amikor a csapat megdöntötte az ezüstérmes pontszámot, minden idők második legjobb pontszámát produkálta. Sorra minősültek a hozzánk kapcsolódott emberek, és a második, harmadik generációban is sok ember csatlakozott a csapathoz. Júniusban aztán több mint 30 ponttal, azaz nagyon sokkal javítottuk meg eddigi rekordunkat. De ne szaladjunk ennyire előre.

Sikerült mindkét havi Startnapon elhoznunk a legtöbb non-manageri pontért járó vándorserleget, júniusban immár harmadszor egymás után. Ezzel olyat tettünk le az asztalra, ami addig nem volt.

Május végére újabb Supervisor, azaz vezető vonalunk született, Ildi és Gyula. Belépésüktől számított 2 hónap alatt érték el ezt a szintet. A júniusi Success Day-en nagy ünnepre volt kilátásunk tehát.

Sikernap brigádvezetői minősüléssel

Úgy is lett. Június vége felé volt a Success Day a Budapest Papp László Sportarénában. Dr. Gothárd Csaba kereskedelmi igazgató döbbenetes és felejthetetlen előadást tartott arról, mennyi vitamin és ásványi anyag tartalom veszett el a zöldségekből, gyümölcsökből és a tejből négy évtized alatt. Töredék maradt csak. Ennek az előadásnak az anyaga a mai napig szerepel tájékoztatóinkban. Kiemelkedett még Varga Róbert előadása a nyári hónapokban végzett munkáról.

Gidófalvi Attila és Katika gyémánt-zafir menedzser minősülése nem mindennapi élményt jelentett. Ezzel az előrelépéssel hivatalosan megkapták a világ leggyorsabban minősült Diamond-Sapphire Managere címet.

Csapatunk életében nagy ünnep volt, hogy Ildi és Gyula átvették bronz kitűzőjüket Dr. Milesz Sándor ország igazgatótól, valamint ketten is sas kitűzőt kaptak. Büszkén feszítettünk mellettük a fotókon.

Ekkora akkora pontszámokat ért el csapatunk, hogy kézzelfogható közelségbe került a Manager szint. Elhatároztuk hát, ráturbózunk, hátha összejön a hónap végére. Össze is ültünk vezetőinkkel, tervet készítettünk, és láttuk, teljesíthető. Jó, kellett hozzá egy nagy adag vakmerőség…

Szalonnasütés Érden

A Sikernap utáni napon a cudar idő ellenére szép számmal összegyűltünk az éves szalonnasütésre Érden. Még Abasárról is megérkeztek. Nagyon jól sikerült, az eső is abbahagyta arra az időre a zuhogást. Rendkívül finom dolgokat hordott össze a kb. 30 fős társaság, pingpong bajnokság is zajlott, meg nagyon jót beszélgettünk, ismerkedtünk.

Kihasználva az alkalmat kulcspozícióban levő vezetőinkkel ismertettük terveinket, és kértük segítségüket annak végrehajtásához. Meg is kaptuk az ígéretet.

A nagy hajrá

Neki is állt az egész csapat a munkának, szépen gyűltek a pontok. Krisztáék munkatársa, Vera elhatározta, ő is Supervisor lesz. Kilátásunk nyílt az első, nem közvetlenül hozzánk kapcsolódó vezetőre.

A nagy ingujj felgyűrés ellenére az utolsó hét sok izgalmat tartogatott. Meglehetősen nagy lemaradásban voltunk a tervtől. Fokoztuk a csapásszámot, és folyamatosan konzultáltunk Bíró Katival és Berta Marikával, akik hősiesen tartották bennünk a lelket. Beszállt ebbe Edit is, igaz csak SMS-ben, mert az Adria közepén nyaralt egy vitorláson. Folyamatosan érdeklődött, és várta a híreket. Hamarosan kiderült, tájékoztatta Berkics Mikit is, aki velük hajózott.

Így történt, hogy pár nappal a határidő előtt érkezett egy SMS Viki mobiljára közvetlenül Berkics Mikitől. Örült neki, hogy meglesz a Manager szintünk, és biztosított róla, hogy meg tudjuk csinálni. Ezek után nem volt kérdés…

Az utolsó napra sok-sok feladat maradt. Előtte szinte egész éjszakás Skype konferenciát tartottunk Katival és Marikával, ami bizony érzelmektől sem volt mentes. Az utolsó nap rendkívül feszesen és fegyelmezetten dolgoztunk, csak bemutatóból hármat tartottunk, a telefonbeszélgetések számát nem is tudjuk.

A nap végén a Sasfészek étterem teraszán gyűltünk össze. Folyamatosan érkeztek ide a hírek, ki mennyi pontot szerzett még a csapatban, és hamarosan kiderült, győztünk! Vera Supervisornak minősült, első mélységi supervisorunk született meg az ő személyében. Példamutató kitartással és elhatározással szerezte meg a címet. Mi elértük a Manager szinthez szükséges pontszámot. Pezsgőztünk.

Amit ekkor még nem tudtunk – és ha nincs Kriszta éleslátása és megfigyelő képessége talán csak a színpad előtt tudjuk meg, amikor felszólítanak – ebben a hónapban Bíró Katival együtt bekerültünk a Magyarországon legjobban teljesítő tíz forgalmazó közé. Erről nem is álmodtunk.

Top 10 2009. június

Mivel Vera Amerikába repült pihenni, a szeptemberi Success Day-en tervezte átvenni bronz kitűzőjét Dr. Milesz Sándor ország igazgatótól. Mi viszont már a júliusi Sikernapon ünnepelhettünk. Megtettük.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Az a bizonyos kettő hónap

Szerinted érdemes jó csapatba tartozni?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.