A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Az Aloe vera házhoz jön

Jól van na, picit segítenek neki
Végül is egy növénynek nincs lába, nem? De!
A háromórás időablak rejtélye

Ha megkívánsz egy Forever terméket, csak el kell jutnod Pestszentlőrincre, és máris tiéd lehet. Nyugi, csak vicceltem, elég Debrecenig, Szegedig vagy Székesfehérvárig eljutnod. 🙂 Jó, vegyük komolyan magunkat, végre is a XXI. században vagyunk. Miért nem rendeled meg interneten?

Ha belépsz a Forever Magyarország internetes áruházába, pillanatok alatt össze tudod állítani rendelésedet, sőt korábban összeállított, elmentett rendelésedet is pillanatok alatt újra tudod rendelni. Hogy még könnyebb legyen, úgy döntöttem, hamarosan szentelek egy posztot a webshop használatának bemutatására. Jó lesz?

Rendben, de hogy jut el hozzád?

Több módja van annak. Ma a futár által történő házhoz szállítás lehetőségével foglalkozunk. Figyeld meg ezen a videón, milyen öröm és boldogság kibontani egy futárral érkezett csomagot:

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Van néhány dolog, amit érdemes figyelembe venned

A megrendelés során meg kell adnod azt a címet, ahol a termékeket át szeretnéd venni a futártól. Fontos, hogy magyarországi címet adjál meg, mert a Forever Magyarország külföldre nem szállít. A megadott cím csak a kézbesítés helyére vonatkozik, a termékekről kiállított számlára változatlanul az a cím kerül, amelyet a regisztrációnál korábban megadtál.

Ugyanitt adjál meg egy telefonszámot, amelyen a futár egyezteti veled a kiszállítás időpontját. Ez a megrendeléstől számított legkésőbb 48 órán belül megtörténik, de  a gyakorlatban a legtöbbször már másnap jelentkezik nálad a futár.

A “Just in Time” szolgáltatás részeként a kézbesítési nap reggelén a futárszolgálat egy 3 órás várható érkezési időablakot küld neked e-mailben és/vagy sms-ben, így csak ebben a három órában kell lesned az érkező futárautót.

A futárszolgálat díjtételeit a megrendelés közben megnézheted. Javasoljuk, hogy gyűjtsd egybe a rendeléseidet, mert az 1 cc pontértéket meghaladó megrendelés szállítási költségét a Forever Magyarország magára vállalja, így az nem kerül neked semmibe.

Ha ne adj Isten bármi gondod támad, keress meg minket!

Használd egészséggel az így megkaparintott Forever termékeket!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.