A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Az élmény ezúttal házhoz jött

European Rally & Profit Share Event 2008 Budapest
Fergeteges hangulat uralkodott a Budapest Sportarénában
A magyar Forever régió nagy pillanata

Stockholmban tudtuk meg még előző évben, hogy az European Rally & Profit Share Event 2008 Budapesten lesz. Annak rendje és módja szerint el is érkezett a várva várt időpont, és még nagyobb meglepetéseket és örömet hozott magával, mint gondoltuk.

Kicsit furcsa volt, hogy a rallyra utazáshoz ezúttal egy BKV bérlet is elég volt. Felmerült, hogy bérlünk egy repülőgépet, amivel az akkor még üzemelő Ferihegy 1-ről Ferihegy 2-re repültünk volna. Letettünk az ötletről.

Sasfészek étterem

Már az eseményt megelőző napon Budapestre érkezett a cég vezetősége. Jó okuk volt erre, ugyanis délelőtt megnyitóra voltak hivatalosak. Az ő feladatuk volt hivatalosan átadni a Sasfészek éttermet, ami a Nefelejcs utcában Vietnam után a második Forever Resorts étteremként nyitott meg a világon.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

European Rally Budapest 2008
European Rally Budapest 2008 Sasfészek Étterem avatása

Aznap még elutaztak Szirákra, ahol megnézték a már befejezett beruházásokat, és megbeszélték a következőket. Ha már ott voltak, vetettek egy pillantást a Miss Forever Europa döntőseinek felkészítő táborára is. Sokkal fontosabb azonban, hogy ott várta őket Európa összes ország igazgatója, mert itt tartották meg éves megbeszélésüket.

Rally első nap

Másnap délután indult a rally a Budapest Sportarénában. Mi előtte már ott jártunk, mert I. szintű minősültként regisztrálnunk kellett, és megkaptuk ajándék csomagunkat is. Igazán bőkezű volt a cég, tekintélyes ajándékot kaptunk.

Közben a szerte Európából érkezett csapatok egyenruhájukban elárasztották Budapest utcáit és közlekedési eszközeit. Engem is hívott öcsém, látva a sast, vajon ki lehet az a több száz ember, aki zöld felöltőben, zöld koronával a fején flangál a metróban. A román csapat volt.

Az eseményt egy hetvenes évek stílusában öltözködő és zenélő együttes nyitotta a 30 éves évforduló tiszteletére. Az együttes tagjaiban döbbenten fedeztük fel a cég legfelsőbb vezetőségének tagjait. Köztük volt Rex Maughan, Gregg Maughan, Aidan O’Hare és Lenkey Péter is.

Rex nagy belépője és Gregg köszöntője után Dr. Milesz Sándor indította a rendezvényt. Utána Rex, Gregg és Aidan sorra fogadta a színpadon az országok minősültjeit, és gratulált nekik. Az országok forgalmuk alapján elért rangsoruk szerint következtek, fordított sorrendben. Ennek számunkra később nagy jelentősége lett.

Több mint tízezren gyűltünk össze az arénában. Olyan volt a hangulat, hogy Gyöngyi, aki vonakodott eljönni ilyen nagy és zajos eseményre, kis késéssel megérkezett, felmérte a terepet, megállapította tömören: Buli van!, és mindenkit körültáncolt.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Miután harmadik helyezettként elismerték a skandináv országokat, egyszerre hívták be a színpad mögé a német és a magyar régió minősültjeit. Hatalmas rámparendszeren sorakozott fel egymás mellett a két csapat, és folyamatosan ugratva egymást várakoztunk az aktuális műsorszám végére. Nagy volt a tét, mert akit előbb hívtak, az lett a második, tehát vesztett nagy vetélkedésünkben. Eddig mindig a németek nyertek. Eljött a pillanat, és a műsorvezető Németországot és Ausztriát szólította a színpadra! Nem sok ilyen katartikus élményben volt részem életemben, legutóbb pont Stockholmban, amikor bejelentették Budapest házigazdaságát.

Ugrált, nevetett, kiabált a magyar csapat a színpad mögött a rámpán, és behallatszott a nézőtérről, hogy a kint levők is tombolnak, zúg a Ria-Ria-Hungária. Elsők lettünk Európában forgalom alapján, mi lettünk a legjobbak! Tiszteletreméltó, hogy a németek első döbbenetük elmúltával sorra gratuláltak nekünk, ahogy haladtak a színpad felé, és a színpadon már mosolyogtak. Amikor mi is felkerültünk a színpadra, az egy diadalmenet volt. Kívánom, hogy legalább egyszer élj át ilyet életedben!

Bíró Katiék diadala

Ezzel még korántsem ért véget az European Rally & Profit Share Event 2008 Budapest. Még az első napja sem. Következtek a vezetői minősülések. Rex és Gregg Maughan személyesen gratulált nekik elért eredményükhöz. Személyesen érintettek voltunk ebben is, hiszen Bíró Kati és Attila is friss Manager minősültek voltak, úgyhogy volt egy útjuk a színpadra.

Közben folyt a Profit Share, ahogy mi szoktuk emlegetni, 13. havi fizetés csekkek kiosztása. Itt kétszeresen érdekeltek voltunk, hiszen Révész Tünde és Kovács Laci mellett Edit és Zoli is magas összegű csekket vehetett át.

Késő éjszaka volt, mire véget ért a nap. Rohantunk haza kicsit megpihenni, mert másnap délelőtt folytatódott az őrület, este meg még egy fogadásra is hivatalosak voltunk.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.