A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Barackszüret Forever módra

Forever Aloe Peaches: a nagyon finom Aloe vera gél
84,3% Aloe vera, őszibarack, fehér szőlő
Hogyan használd az új Tetra Pak csomagolást?

AForever Aloe vera géljei közül a Forever Aloe Bits n’ Peaches őszibarackos gél azzal emelkedett ki, hogy már-már finom volt. Nagy aloé darabok voltak benne, innen eredt a neve.

Ez a gél sem kerülte el a Tetra Pak dobozt. És milyen fantasztikus eredményt hozott ez a változás!

Immár Forever Aloe Peaches néven egy finom italt kaptunk a kezünkbe. Mi több, nagyon finomat! A töltési eljárás miatt a darabok elvesztek belőle, ezért a név változása. Természetesen finomra darálva ugyanúgy megvannak benne a rostok, de immár egy selymes, lágy, csodálatos ízű ital kerülhet poharunkba. Igen nagyon vigyázni kell, hogy az adagolási előíráshoz és a termék árához passzentos pohár legyen ez a pohár, és ne egy fél literes söröskrigli, ne adj Isten egy müncheni csizma. Rendkívül könnyen csábítja az embert ez a barackos szirén…

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Aloe Peaches

Egy menetben javíthatod emésztésedet és nyűgözheted le ízlelőbimbóidat a barack zamatos ízének és az aloe jótékony hatásának kombinációjával, amit ez az ital ad. A dobozban 84,3%-ot tesz ki az Aloe vera levél belső gélje, a maradék lédús barackpép némi természetes aromával, fruktózzal, aszkorbinsavval  és citromsavval. Bolondításnak kevés fehér szőlőlé koncentrátum is akad benne, ami további előnyöket hoz magával.

A Forever Aloe Peaches C-vitaminban gazdag. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a fáradtság csökkentéséhez. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt kiváló.

Tartósítószer nincs benne. Tisztaságáért és hatékonyságáért megkapta a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (IASC) tanúsítványátKóser és Halal food minősítése van, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlja.

Aloe Peaches

Az új csomagolás kezelése

A tartósítószer mentesség következtében kannás elődje 4 évéhez képest ez az új ital 2 évig őrzi meg minőségét felbontatlanul. Ha felbontod, szigorúan hűtőben kell tartanod, és maximum 30 napig tárolhatod.

A hűtőben állítva kell tartani. Ha muszáj fektetni, akkor a kupak felfelé legyen. Azt felejtsd el, hogy a dobozból iszod. A szádból származó baktériumok  tönkreteszik pár nap alatt. Igyad pohárból! Nem, nem söröskrigliből! A reggeli hűtőből kivétel, felrázás, reggeli feles marad, bár a hivatalos fogyasztási ajánlás emelkedett. Nem lesz bajod tehát, ha kicsit többet iszol. A cég kiadott egy  rövid használati utasítást:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Érdemes megismerned a csomagolás tulajdonságait, előállítását, újra feldolgozhatóságát és a töltési folyamatot. Ezt a natúr gélnél részletesen bemutattuk.

Nagyon melegen hidegen ajánljuk, próbáld ki magad is ezt a csodálatos italt!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email
Barackszüret Forever módra

Szereted a barackot?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.