A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Belecsapunk a ” Forever hétköznapokba”

Meglepett minket a szervezettség
Belecsöppentünk egy csapat olajozott működésébe
Na de hogy kerültünk a Lakitelek Népfőiskolára?

Az előző fejezet ünnepléssel ért véget. Ezután viszont elkezdtünk betagozódni a cég és a csapat munkájába, a Forever hétköznapokba.

Meglepő szervezettség

Korábbi MLM tapasztalataink után meglepett minket a cég szervezettsége és olajozott működése. Nemcsak azzal a két bázissal rendelkezett, amit ismertünk, hanem Szegeden és Debrecenben is volt egy-egy. Sőt, a sziráki kastély is tulajdonában van, ami egyik kedves filmünk, a Bujtor-féle Hamis a baba meghatározó helyszíne. Mindezeken felül Magyarország együtt dolgozik a cégben a délszláv államokkal, ahol további bázisok találhatók.

A magyar cég havilapot jelentet meg, kiadványai vannak, és komplett képzési, rendezvény rendszerrel rendelkezik. Ez messze felülmúlta korábbi tapasztalatainkat.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A csapat működik

Vezetőink az első pillanatoktól rendezvényekre invitáltak minket.

Rögtön részt vehettünk egy élménybeszámolón, amin Berta Marika számolt be az athéni európai és világ találkozón, a European and World Rally-n tapasztaltakról és élményeiről. Azonnal levágtam, hogy lehetett akkora buli, mint anno a Herbalife Extravacanza. Marika akkor vehette át Manager szalagját Rex Maughan alapító elnöktől. Akkoriban csak ilyen találkozón lehetett hozzájutni. Furcsa volt látni, hogy amikor erről beszél, 10 centivel a föld felett lebeg…

A magyar csapat bizonyult a leglelkesebbnek, elhozták az ezt bizonyító  Spirit Award díjat. Roppant büszkék voltak rá. Ezt nem értettük. Az viszont lenyűgözött, hogy Európában Magyarország a második forgalom alapján.

European and World Rally Athens 2004

Részt vettünk a csapat tervezésen is, ami az IKEA éttermében, laza hangulatban zajlott. Érdekes volt látni a lazaság és a céltudatosság ilyen speciális keverékét.

Invitáltak a cég születésnapjára is, Debrecenbe, a Jonathan napra, ami a mostani Sikernap sirályos elődje. Ezt köszönettel elhárítottuk, később ámulva hallgattuk a beszámolót róla, és a sziráki menedzser találkozóról. Akkoriban lett gyémánt-zafír menedzser Berkics Miki. Rendben, hogy nemzetközileg lehet klassz bulit tartani, na de belföldön?

Ezért roppant kíváncsiak lettünk, amikor végighallgattuk a kétnapos lakitelki képzésről zengett ódákat. Úgy döntöttünk, ott a helyünk. Nem bántuk meg, bár kissé értetlenül néztük, ahogy egy képzésen a házigazdák musical részletekkel szórakoztatnak minket. Akkoriban a lakitelki képzéseknek mindig volt egy témája, ekkor mit tesz Isten pont “Valahol Európában” címmel zajlott az esemény. Innen a musical, a házigazdák a Debreczeni lányok voltak… Este hatalmas buli, sztárvendéggel.  A legmeglepőbb azonban az a hatalmas információ mennyiség volt, amit az előadók ránk zúdítottak. Rájöttünk, itt részletekbe menően mindenre megtanítanak, ha hagyjuk. Hazafelé kissé zselés volt az agyunk…

Lakitelek Népfőiskola

Ismerkedés a termékekkel, előkerülnek a Nagy Mumusok

Elkezdtük kipróbálni a termékeket. Biztos ami biztos, bevontuk a projektbe anyósomat is. Ennek az lett az eredménye, hogy ő lett az első, aki hozzánk csatlakozott. Attila, az okos azért nem hisz el mindent bemondásra, még magának sem, ezért nekiláttam ellenőrizni a termékeket. Akkoriban még nem volt olyan fejlett az internet, mint manapság, ezért kemény meló volt, mire utána jártam a termelésnek, az alapanyagoknak, a minősítéseknek. Bele is telt vagy fél évbe mire lezártam az ügyet, megelégedéssel.

Bíró Kati hatalmas tudással és nagy tapasztalattal rendelkezik a témában, rendesen kihasználtuk. Mindig segített. Ahogy meglepetésünkre még Révész Edit doktornő is rendelkezésünkre állt, ha kellett. Sok családtagunk, barátunk érdeklődött, ezért hoztunk nekik is terméket. Így aztán hamar meglett az első üzleti szint, az assistant supervisor, azaz kétpontosak lettünk.

Rögtön az elején felvetették vezetőink a két Nagy Mumus, a névlista és a célfüzet szükségességét. Az elsőt mosolyogva teljesítettük, kicsapva az asztalra mintegy 600 fős esküvői meghívó listánkat. A második viszont komoly ellenállásba ütközött, ahogy elmeséltük.

Első bemutatónk

Az első pillanattól javasolták, tartsunk már bemutatót, úgy megy előre a biznisz. Nem vagyunk hűbelebalázsok, ezért május végére sikerült összehoznunk. Kérték, legyen közel, kezdjünk a környezetünkben levőkkel. Így Esztergomban lett meg.

Nem gond, ennek ellenére sikeres lett. Összehívtuk a tágabb családot az esztergomi birtokra, így lettünk elegen, jó sokan. A környezet gyönyörű volt, így Marika és Kati is élvezte az utazás ellenére. Bónuszként a hátteret egy gyönyörű Gingko biloba fa adta, aki a mai napig jól érzi magát, csak kicsit megnőtt.

Viki nagynénje és unokatestvére úgy gondolta, miért ne? Így csatlakoztak hozzánk, mi meg nagy elánnal nekiálltunk csapatot építeni.

Erről lesz szó egy hét múlva.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.