A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Most benyögöm a tutit a Network Marketingről

Sokan tájékozódás nélkül akarnak belevágni a Network Marketing-be
Az MLM-ben az a legrosszabb eset, ha nem történik veled semmi
Mit keresel: kifogást vagy pénzt?

Az utóbbi időben jelentősen emelkedett az érdeklődés a független, rugalmas életet jelentő megoldások iránt. Nálunk is lényegesen nőtt az érdeklődők száma. Fel is állítottunk egy információt adó rendszert, aminek része ez a blog is. Nem szeretjük ugyanis, ha tájékozatlan vagy félretájékoztatott emberekkel kell elkezdenünk dolgozni. Jó ha tudja az új ember rögtön az elején, hogy mibe kezdett bele, tisztában van az előnyeivel és a hátrányaival is.

Információ meghallgatása nélküli ítélet végrehajtás

Nos, ez az információs rendszer nem várt tapasztalatokhoz juttatott minket. Meglepően sok az az ember, aki eleve előítéletekkel érkezik hozzánk, a felkínált információra nem kíváncsi, szűrőinken viszont keresztül rágja magát, majd jól lepiramisjátékozik minket, kicsit pufog is, majd eltűnik. Azokban az esetekben, amikor az eltűnés nem jár teljes letiltással, nagyon nagy százalékban látjuk a Facebookon, hogy az illető pillanatokon belül kiköt egy olyan “cégnél”, amelyikről elsőre ordít az átverés szaga. Ráadásul elárasztja összes ismerősének üzenőfalát a zseniális lehetőség dicsőítésével.

Látszólag megnyugtató hazugságok

Egy hétig. Talán kettőig. Aztán az egész hercehurcának általában az a vége, hogy tele szájból ordítja ő is, meg ismerősei is, hogy a Network Marketing, az MLM egy csúnya nagy átverés. Időnként kevésbé cizellált jelzőkkel is illeti, néha még minket is. Kicsit sem zavarja a tény, hogy előre tájékoztattuk róla, mi is az a Network Marketing, mivel jár, mire jó, mire nem. Talán észre sem vette, hogy hozzá beszélünk. Azt levette, hogy ennek meló szaga van, ment inkább a kisebb ellenállás felé, csúnyán ráfaragott, ment a levesbe, de nem hajlandó beismerni, hogy ő volt a hülye. Már bocs.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Igazán nem zavar, ha valaki helyettünk a komoly konkurenciát választja. Istenem, nem jöttünk be neki, ez van. De ha valaki a fentiek szerint rohan a vesztébe, és utána ordibál mindenfélét, az fáj. Úgy gondolom tehát, korábbi cikkem után ismét tudatosítanom kell, mi is az a Network Marketing, illetve mi nem az.

Mire NE számítsál, ha velünk tartasz

Ha arra számítasz, hogy lenyúlunk egy kiadós összeggel, és sátáni kacajjal eltűnünk a balfenéken, hogy továbbra is nyugodtan sopánkodhassál és kiabálhassál, hogy a Network Marketing nem működik, kérlek keress más megoldást helyettünk. Nyugi, sokan várnak rád. Arra megkérünk, hogy ez esetben légy szíves azt a “lehetőséget” szidjad, amibe bebuktál, ne minket. Köszönjük!

Ha szeretnél tőlünk vásárolni pár pozíciót jutányos áron, amelyek gondos megfigyelésével rövid időn belül hatalmas vagyon hullik az öledbe, akkor sem mi vagyunk a te embered. Erre is találsz bőven más opciókat. A szidalmakat ekkor is kéretik a helyes címzett felé továbbítani.

Mire számítsál, ha velünk tartasz

Ha energiád nagyarányú befektetésével hajlandó vagy megtanulni egy új szakmát, amelyik várhatóan nem dől be az érkező negyedik ipari forradalom során és a robotizáció sem veszélyezteti, az itt tanultakat esetleg az élet más területein is alkalmazhatod, akkor szeretettel várunk.

Ha hagyod, hogy meghajtsunk, mint Zinger a varrógépet, és az így elért eredmények láttán addig veregessük a válladat elismerőleg, míg lila nem lesz, akkor itt a helyed. Ez esetben látható anyagi előnyhöz juthatsz tevékenységed által.

Minden esetben rengeteg időd és energiád meg sok-sok türelmed megy rá az üzletre. De megéri. Nagyon. Nem csak anyagilag. Olvasgasd a blogunkat, talán rájössz, mennyi mindent kaptunk mi ettől az életmódtól.

A Network Marketing már nagyon régóta megfelel a most divatos marketing trendeknek: szájmarketing, kapcsolati marketing, influencer marketing, meg lehet vele szüntetni a bérkülönbségeket, és megfelel az Y generáció törekvéseinek is. Olyan szakmát tanulhatsz meg itt a mi segítségünkkel, ami nagyon régen kiforrott, mégis folyamatosan korszerűsödik és átalakul anélkül, hogy a lényeg elveszne. Nagy a valószínűsége, hogy a jövőben is fontos szerepe marad, sőt hitem szerint jelentősen megnő a jelentősége, vannak erre utaló jelek.

Fontold meg, szóba állsz-e velünk. Ha igen, azt nem bánod meg. Már ha te is hozzárakod a magadét. Helyetted nem fogunk dolgozni, veled nagyon is.

Ha nem állsz szóba velünk, nagyon kérünk, ne minket és ne a mi üzletünket szidd!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.