A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Beteljesedett a végtelen

Megérkezett az infinite by Forever hydrating cleanser
Aloé, alma, napraforgó és kókusz a tiszta arcbőrödért
Mi az oka, hogy az infinite by Forever készlet máris nagy siker?

Bő kéthónappal ezelőtt hírt adhattunk az infinite by Forever vadonatúj bőrápoló készlet három tagjának megjelenéséről. Azóta megérkezett a dobozos készlet is, amit azonmód kidobozoltunk. És íme: megérkezett a negyedik tag is önálló termék formájában, itt a hydrating cleanser hidratáló arctisztító. Ezzel beteljesedett a termékcsalád.

hydrating cleanser

Ezt a hidratáló arctisztítót speciálisan az érzékeny arcbőr igényeinek észben tartásával tervezték meg. Tele van hatásos, a természetből származó összetevőkkel. Ilyen az alma kivonat aminosavakkal, ami a bőr hidratáltságának azonnali javításáról gondoskodik, és az antioxidáns összetevők, amik feloldják a koszt és a zsírt az arcbőrön, ezáltal lemoshatóvá teszik.

Adagolj hidratáló arctisztítót nedves ujjaidra és körkörös mozdulatokkal gyengéden oszlasd el az arc és nyak teljes bőrfelületén, majd alaposan öblítsd le.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

infinite by Forever hydrating cleanser

infinite by Forever készlet

Időközben megérkezett a teljes készlet is dobozos formában. Rögtön nagy sztár lett belőle. Hajcsik Tünde olyannyira belelkesült tőle, hogy meg sem állt a Forever TV stúdiójáig, hogy elmondja tapasztalatait.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Véleményünk szerint, ha veszel egy nagy levegőt, beruházol egy infinite készletbe, esetleg kiegészíted pár célzott kozmetikummal, biztosan jól jársz, és jól fogod magad érezni gyönyörű bőrödben.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.