A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Bizalmi kapcsolatra van szükségünk

Hitelesnek, őszintének kell lennünk partnereink szemében
Ki kell válogatnunk az embereket, akikkel együtt tudunk dolgozni
Számíthattok rá, hogy évek múlva is a Forevernél találtok minket

Nyári kalandjaink során elhatároztuk, az eddigieknél is fokozottabban figyelünk arra, hogy hálózatunk bővítésénél a bizalmi kapcsolatra tegyük a hangsúlyt. Nincs nehéz dolgunk, mert hitvallásunk, célkitűzésünk már jó ideje megvan, és az is erről szól. Apropó, erről még nem is írtam, hamarosan pótolom. Ehhez két dologra van szükségünk: egyrészt hitelesnek, őszintének kell lennünk partnereink szemében, másrészt ki kell válogatnunk a megfelelő embereket, akikkel együtt tudunk dolgozni.

Az első pontban van mit erősítenünk, bár a kezdetektől erre törekedtünk. A másodikban is bízunk, hogy tudjuk teljesíteni. Ikrek-skorpió házaspár vagyunk, ami nem könnyű kapcsolat, de igen eredményesen tudunk csapatban együtt dolgozni. Az ikrek okos, átlát a szitán, nem könnyű átdobni a palánkon, a skorpió meg érzi az emberek rezgéseit, szándékait.

Hogyan igyekszünk hitelesek lenni a szemetekben?

Három vonalon is dolgozunk, igyekszünk tökéletesíteni magunkat.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Termékek

Képzeld el a következő helyzetet. Végre összegyűlt a pénzed egy Mercedesre, és boldogan elmész a szalonba. Ott udvariasan fogad az értékesítő, kávéval, üdítővel kínál, majd elnézést kér, mert tíz percre el kell ugrania valahová, addig nézd át a választható kiegészítők listáját. Neki is állsz, de fél szemmel azt látod, az értékesítő kisiet a szalonból, beül egy BMW kormánya mögé, és elhajt. Te meddig maradsz a szalonban? Hiteles számodra az értékesítő?

Számunkra nem, ezért mi mindenből, amiből létezik Forever márkájú, azt használjuk. Nem esik nehezünkre, mert mind jó és gazdaságos. Fürdőszobánkban a sampon Forever, a szappan Forever, a borotvahab Forever, rengeteg Forever krémünk van, általában minden Forever, ami csak lehetséges. Vitaminból a D vitamin kivételével minden Forever, az is csak azért nem, mert étrend kiegészítőkből a szabályozások okán nem lehet hozzájutni a legújabb ajánlás szerinti megfelelő mennyiséghez. Természetesen mindennap iszunk Aloe vera gélt. Mosogatni Forever MPD-vel mosogatunk, a mosógép mellett is ezt találod.

Tudás

Mostanában kezdik felfedezni az emberek, hogy önképzés nélkül nem igazán tudnak helytállni a világban. Nekünk már az első network marketing kalandunknál leesett ez, jó húsz évvel ezelőtt. Még nem voltunk tagjai a Forevernek, már képzésen ültünk. Azóta minden olyan képzésen ott vagyunk, amin csak lehetséges. Van olyan, amikor valamiért nem jutunk el, de a hálózatnak az is előnye, hogy biztosan akad valaki, aki el tudja mondani, mi hangzott el az okításon. A kihagyott alkalmak aránya azonban elenyésző kisebbségben van a részvételek számával szemben.

Lojalitás, kiszámíthatóság

Számíthattok rá, hogy évek múlva is a Forevernél találtok minket. Életünkben ez a második network marketing cég. Az elsővel sajnos ellehetetlenült az együttműködés abban az időben. Ez lehet az egyetlen oka a Foreverrel való szakításnak is, de ez nem valószínű. Nagyon sok hullámhegyet és hullámvölgyet átéltünk a Foreverrel. Erről szól Hol volt hol nem volt rovatunk. Mindent elolvashattok Forever múltunkból, legalábbis elolvashattok majd, mert jelen pillanatban 2007. táján jár csupán az elbeszélés. Addig nézegessetek képeket idevágó Instagram profilunkon.

Nagyon sok régi partnerünk és partner jelöltünk hívott már fel minket akár 8-10 év elmúltával. Mindig ugyanúgy kezdődik a kérdés: Foglalkoztok még a Foreverrel? És mindig ugyanaz a válasz: Hát hogy a rákba ne foglalkoznánk?

Mindig hívtak minket más hálózatokba, és a mai napig hívnak. Szeretjük feltérképezni, az adott cég konkurencia-e, és ha igen, miben. De eszünk ágában sincs váltani. Meg kell mondanom sajnos, eddig mindössze 3-4 igazi konkurenciát sikerült találnunk. Általában vannak náluk barátaink is, nem ellenségek vagyunk, csupán ellenfelek, sőt néhány dologban a jelenleginél jobban együtt kéne működnünk.

Bizalmi kapcsolat - Kinyílt előtted egy kapu

Anyagiak

Nagyon sokan azt hiszik, ennyi idő után már ultra gazdagok vagyunk a network marketingből. Hát nem.

A network marketingnek véleményünk szerint pont az a legnagyobb zsenialitása, hogy skálázható és tervezhető. Mindig pontosan kiszámítható, mennyi energia befektetésével mekkora eredmény érhető el. Azt nem szabad azonban elfelejteni, hogy egy-egy növekedési szakasz mindig úgy indul, mint a gőzmozdony. Először csak kipörögnek és csúsznak a kerekek, minél nagyobb energiát adsz rá, annál jobban. Aztán rákapnak a sínre, és jön a robogás. Ha akkora energiát adsz bele, mint Berkics Miki gyémánt menedzser, akkor akkora eredményt kapsz, mint ő. De akkor igencsak kösd fel a gatyádat, azt javaslom.

Egyébként meg tökéletesen helytállónak találjuk Tonk Emil észrevételét, nem gyorsan akarunk gazdagok lenni, hanem nagyon. És a gazdagságba nem csak az anyagiak férnek bele…

A magunk részéről mindig annyi energiát raktunk az ügybe, ami aktuális céljainknak megfelelt. Ha új autóra volt szükségünk, akkor annyit. Ha szabadabb életre vágytunk, akkor annyit. Mostanában kitágult előttünk a horizont, megemelkedtek a céljaink és a terveink. Most éppen pörögnek, csúsznak a kerekek…

Bizalmi kapcsolat - Robogj velünk!

Új terveink megvalósításához keresünk partnereket, talán éppen téged. Már ha létrejön köztünk a bizalmi kapcsolat.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.