A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Biztos állás vagy Forever üzlet?

Szerinted létezik biztos állás?
Kockázat nélküli vállalkozás?
Miért jobb szerintünk Forever Üzleti Partnernek lenni, mint alkalmazottnak?

Amikor új embernek ajánljuk fel a Forever üzlet lehetőségét, nagyon sokszor megkapjuk, hogy számára sajnos nem megfelelő ez a foglalkoztatási forma, mivel nem biztos, bejelentett állásról van szó. Erre korábban mindig azt válaszoltam: biztos állás nem létezik. Sajnos felül kell vizsgálnom ezt az állításomat, mert azóta találtam egy biztos állást: katolikus plébános. De akár hiszed, akár nem, az egy hihetetlenül kemény munka és hivatás.

A bejelentéssel kapcsolatban: megvárod, míg munkáltatód, aki egy vállalkozó, bejelent téged mint alkalmazottat, vagy bejelented magad mondjuk KATA-s vállalkozóként? Sok ismerősöm tett az elsőre, majd csalódott. Rendben, KATA-s vállalkozóként csekély nyugdíjra számíthatsz. Amúgy alkalmazottként mennyire?

Álláspontunk és tapasztalatunk szerint Forever Üzleti Partnernek lenni sokkal rugalmasabb és biztonságosabb érzés, mint alkalmazottnak lenni. Meg is indokoljuk.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Miben jobb Forever Üzleti Partnernek lenni?

Ha alkalmazottként dolgozol, akkor valaki mást, a főnöködet teszed gazdaggá a te munkáddal. Rendben, kapsz munkabért, de ezen felül meg kell termelned a vállalkozó nyereségét is, ami lényegesen magasabb a bérednél, hiszen ő kockáztat. Ha elindítasz egy vállalkozást, mondjuk egy Forever üzletet, akkor elkezdheted a saját jólétedet felépíteni. Ráadásul Forever üzleti partnerként a kockázat is kezelhető mértékű.

Alkalmazottként kevés elismerést zsebelhetsz be, már ha egyáltalán elismernek. Talán ez mostanában változik, egyre több cég közeledik a network marketing cégek elismerési rendszere felé, jellemzően a nagy multi cégek. Kisebb cégeknél azonban a helyzet általában változatlan. A Forevernél minden apró, ám sikeres lépésedért látványos és nyilvános elismerést nyersz.

Menedzser minősülésünk

Biztos munka

Alkalmazottként folyamatosan figyelned kell rá, nehogy véletlenül feleslegessé válj. Többször átéltem magam is, amikor egy-egy átszervezés hírére kollégák hirtelen túlbuzgóvá váltak, mintegy ezzel szögelve magukat íróasztalukhoz. A Forevernél mindaddig számíthatsz a cégre, amíg súlyosan nem vétesz annak üzleti szabályai ellen. Ebben hasonló ez a lehetőség a katolikus plébános munkájához.

Mindez azt vonja maga után, hogy alkalmazottként keményen kell dolgoznod, hogy főnököd lássa az igyekezetet. Forever partnerként sokkal jövedelmezőbb okosan dolgozni. Erre remek lehetőséget teremt a képzési rendszer.

Alkalmazottként a saját idődet bocsátod áruba, fizetésedet a saját időd felhasználásáért egy az egyben kapod, jobb esetben némi prémiummal megfejelve. Forever partnerként nyitva áll előtted a passzív jövedelem lehetősége, ami egyszer elvégzett munka utáni folyamatos bevételt jelent. Ez végeredményben azt jelenti, hogy ha egyszer időt fektetsz egy csapat felépítésébe, akkor a továbbiakban nemcsak a saját, hanem a csapatod által befektetett idő után is kapsz jövedelmet a másolódás, a duplázódás és a sokszorozódás által. Ez egyben megoldás lehet a nyugdíj problémájára is.

Állás - vagy ülés egész nap

Alkalmazottként kereseti lehetőséged és annak növekedése erősen behatárolt. Forever üzleti partnerként jövedelmed emelkedése tervezhető, és ez a növekedés korlátlan, már ha belerakod a megfelelő csapásszámot.

Örökség

Még nem láttam olyan alkalmazottat, akinek a halála után a gyermeke vitte tovább a munkáját. Biztos van ilyen, csak nagyon ritka. Azt hallom, a családi vállalkozások öröklésével is vannak gondok. A Forevernél az öröklődés mindennapos, a partner státusz szabályozottan örökölhető annak minden elért előnyével együtt. Ez azt jelenti, hogy saját munkáddal közvetlenül gondoskodhatsz utódaid megélhetéséről.

Nyugodt időskor

De ha még nem szándékozol örököst hagyni, hanem saját nyugodt idős éveidet akarod biztosítani, akkor is a Forever felé billen a mérleg nyelve a passzív jövedelem lehetősége által.

Ragaszkodsz továbbra is a biztos álláshoz, vagy elgondolkozol a lehetőségen, hogy velünk tarts?

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.