A cikket várhatóan 15 perc alatt tudod elolvasni.

Boldog 20. születésnapot Forever Magyarország!

Hatalmas ünnep volt
Az amerikai vezetők is megtiszteltek minket jelenlétükkel
Ismét egy alkalom, amire egész életünkben emlékezni fogunk

Rendszeresen előfordul, hogy a Forever olyan rendezvényre invitál minket, amit aztán egész életünkben emlegetni fogunk. A Forever Magyarország 20. születésnapja is ilyen hatalmas ünnep volt. Munkatársaink csak egy szóval tudták jellemezni: fergeteges.

Vadonatúj helyszín

Még sosem volt Sikernap Budán – eddig. Nagy örömünkre várhatóan lefőzi a híres kutyavásárt, ugyanis az év során még egy alkalom a Tüskecsarnokba van meghirdetve. A csarnok gyönyörű, tágas, levegős, világos, egyetlen furcsaság az igencsak meredek lelátó rendszer. A fedett parkolót kompletten és ingyenesen a Forever üzleti partnereinek tartották fent.

Csurig megtelt a sportcsarnok. Korábban meséltünk a régi kézilabda csarnokos és Erkel Színházas Jonathan napok jegyhiányáról, itt ez ismétlődött digitális formában, kapu előtti cserebere helyett Facebook-on.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A cég nemzetközi eseményhez méltó színpadtechnikát állított csatasorba. Engem személy szerint lenyűgözött a látvány.

Csurig megtelt a Tüskecsarnok
Hatalmas ünnep
Eljött a régió ünnepelni

Az egész régió eljött ünnepelni

Mivel együtt dolgozunk a délszláv államokkal, ezekből az országokból rengetegen érkeztek az ünnepre. Rajtuk kívül a többi környező országból – Székelyföldről és a Partiumból Romániából, Kárpátaljáról Ukrajnából, a Felvidékről Szlovákiából – is számosan érkeztek. Csehországból, Németországból és több más európai országból is voltak vendégek. Még a kanadai országigazgatót is láttuk, aki egyébként ékesen beszél magyarul.

Az Egyesült Államokat a cég vezetősége, élükön Gregg Maughan elnökkel és Aidan O’Hare ügyvezető európai, ázsiai és marketing alelnökkel képviselte, méltó módon emelve ezzel az ünnep fényét.

Pazar esemény

A Sikernapon átélteket képtelen vagyok kellő módon átadni írásban. Még mindig zsonganak az élmények az agyamban. Hidd el, nagy kár, hogy kihagytad! Igyekszem némi bepillantást adni. Javaslom, először nézd meg a Forever TV összefoglaló videóját:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

A nagyszabású táncos nyitány és a régió, valamint az USA lobogóinak színpadi tisztelgése után rögtön komoly előadás következett: Aidan O’Hare a YOLO (You only live once – csak egyszer élsz) új angol kifejezésről fejtette ki nézeteit. Hatalmas felelősséget rak ez a kifejezés a vállunkra, ki kell használnunk ezt az egy életet, hogy mindenkit jobb közérzethez és szebb kinézethez juttassunk.

A Hevesi Anna Táncakadémia modern tánc produkciója után Szabó József, a Forever Magyarország alapítója beszélt egy víziójáról, ami immár valósággá vált. Bizonyításként felhívta a színpadra az éppen 20 éveseket, akik a Forever Magyarország indulásakor talán már megszülettek. Szép számmal érkeztek.

Aidan O'Hare
Hevesi Anna Táncakadémia
Szabó József

A nap folyamán több blokkban felvonultak a Chairman’s Bonus minősültjei, azaz azok, akik Dubaj-ban átvehették “13. havi fizetésüket”. Őket Gregg és Aidan fogadta a színpadon. Természetesen “hagyományos” minősülések sem maradtak el. Akik most szintet léptek, olyan szerencsések, hogy maga Gregg adta át számukra új kitűzőjüket.

A csapat
A vezetőség

Gyémánt csillogás

A Prima Pimissima díjas Jászság Népi Együttes Repülj Páva döntős gyermek csoportjának tánc kavalkádja után és a minősülések közben friss menedzserek előadásait hallgathattuk.

Majd jöttek a gyémánt menedzserek: Gidófalvi Katika és Lomjanski Veronika, aki a nagyszámban jelen levő szerb csapata tiszteletére szerbül tartotta meg előadását.

Köztük Ivana Maric és zenekara lépett fel. Mi kevésbé ismerjük, de hazájában, Horvátországban igen nagy sztár lehet, de még Szerbiában is, látva délszláv kollégáink reagálását. Meg kell mondnom, jól zenélt, profi volt a zenekarral együtt, tetszett.

Szelfi a vezetőséggel
Lomjanski Veronika
Gidófalvi Kati

Mindezek után következett csapatunk saját ünnepe: vezetőink, Siklósné Dr. Révész Edit és Siklós Zoltán is bemutatták Chairman’s Bonus csekkjüket a színpadon.

Ivana Maric & Bend
Editék Chairman's Bonus csekkje
Szelfi Editékkel

Gulyás Melinda új Soaring Manager előadása után Berkics Miklós látványos tánc show keretében vette át saját, amúgy bődületesen magas csekkjét. Az egész csarnokot betöltötte az ezüst konfetti és “pénzeső”.

Berkics Miklós csekkje
Sikernap 2017. május pénzeső

Elnöki beszéd

Ekkor következett Gregg Maughan elnök előadása. Először is biztosított mindenkit, hogy Magyarország és Budapest egészen különleges helyet foglal el a szívében, csakúgy mint apjának, Rex Maughan alapítónak. Egész sor életre szóló emléket idézett fel, amiket a magyar cég alakulása óta átélt körünkben.

Beszámolt a dubaji Global Rally tapasztalatairól és a koronaherceggel folytatott beszélgetéséről. Dubai egészen különleges város, különleges volt a rendezvény is, de a jövő évi dallasi Rally még ennél is jobb lesz. Egyrészt a cég hazamegy, másrészt akkor lesz 40 éves. Megerősített minket, hogy különleges esemény lesz.

A végére egy nagy bejelentést is tartogatott: Magyarországon is hivatalosan bejelentette az Aloe Vera Gel megújulását. Tetra Pak csomagolást kap, frissítik a stabilizációs eljárást, és száműzik a maradék tartósítószert is. 2018 tavasz végére, nyár elejére várható az új gél Magyarországon.

Gregg Maughan
Gregg Maughan

Finálé

Gregg előadása után az új emberek, az Assistant Supervisorok minősülése következett. Ők azok, akik elérték a 2 pontot 2 hónapon belül. Végtelen sorokban érkeztek a színpadra, rengetegen voltak.

A rendezvény grandiózus fináléval ért véget, ehhez arany konfettieső és lufizápor dukált. Az összes előadót a színpadon köszöntötték. Zárásként Gregg és Aidan dedikálta a szerencsések által elkapott lehullott Forever pénzeket, többek között a miénket is hála Viki ügyességének.

Assistant Supervisor minősülés
Finálé

Ja, és ez csak az első nap volt. Másnap a cég központjában, a pestszentlőrinci Nefelejcs utcában kezdődött az igazi buli, a születésnapi parti. Na az volt csak mozgalmas! Később elmesélem.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.