A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Bőrgyógyászatilag tesztelt fürdőszoba

A Dermatest hatalmas tudással és 40 év tapasztalattal bír
A Dermatest minősítő pecsétjét három fokozatban adják ki

Melyik Forever termékek érdemelték ki a “nagyon jó” minősítést?

Akóser és a halal minősítés főleg olyan termékekre vonatkozik, amiket el kell fogyasztanunk. Ma egy olyan védjegyet mutatok be, amelyik a bőrápolási és higiéniai termékeket minősíti.

A Dermatest minősítést a Forever Németországnak köszönhetjük, ők minősíttették a Forever termékeit. Folyamatosan megújítják a védjegyet, illetve minősíttetik az újonnan megjelent termékeket is.

Dermatest – Kutatóintézet a megbízható eredményekért

A Dermatest GmbH nevű céget érdekes módon pont abban az évben, 1978-ban alapította Dr. med. Werner Voss, mint Rex Maughan a Forever Living Products-ot. Neki is volt egy víziója, csakúgy mint Rexnek. A kozmetikai termékeket kezdte el bőrgyógyászati és tudományos módszerekkel vizsgálni és megítélni, miáltal felhasználásuk biztonságosabbá, hatásuk mérhetővé és összehasonlíthatóvá vált. Az alapítás évében a cég volt az első bőrgyógyászati labor a piacon. Hasonló úttörő szerepet játszott tehát, mint a Forever az Aloe vera termesztése és feldolgozása terén.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Mára hatalmas tapasztalatra tettek szert, és akadémikusokból álló szakember gárdával dolgoznak. Vannak köztük bőrgyógyászok, allergológusok, biológusok és élelmiszeripari mérnökök. Mindemellett megőrizték függetlenségüket, nincs rajtuk gyártói nyomás. Folyamatosan kapcsolatban állnak  egyetemekkel, intézetekkel és más kutatóintézetekkel. Minőség-ellenőrzési rendszerüket a TÜV felügyeli.

Dermatest műszeres vizsgálat
Dermatest allergia vizsgálat
Dermatest vizsgálat

A Dermatest minősítő pecsétjei

A Dermatest minősítő pecsétjét három fokozatban adják ki az elvégzett vizsgálatok szerint. Mindhárom fokozat vizsgálatait részletesen leírják honlapjukon, és minden minősítő pecsétjükön feltüntetik a kiadás dátumát. Már az alap Dermatest-pecsétet is széleskörű allergológiai vizsgálatok alapján adják ki. A 3 csillagos garanciát hosszabb idejű és ismétlődő, összetettebb vizsgálatok alapján adják ki. A vizsgálatokat azokon a testrészeken végzik el a tesztalanyokon, amelyekre az adott termék rendeltetésszerűen használható. Az 5 csillagos garancia pecsét kiadásához hosszú idejű teszteket végeznek el legalább 20 tesztalany részvételével. Ez a lehető legnagyobb biztonságot garantálja a később előforduló nem kívánatos bőrreakciók kiküszöbölésére. Az így tesztelt termékek csomagolásán feltüntethetik, hogy klinikailag tesztelt.

Dermatest minősítések

A Forever Dermatest minősítései

Dermatest védjegy

A Forever összes bőrápolási és higiéniai termékét minősíttette a Forever Németország. Itt találsz egy aktuális listát a minősített termékekről. Minden termékről külön-külön tanúsítvány készült. Az okmányban aláírásával igazolja a vizsgálatokat végző szakorvos, hogy az adott terméken szakorvosi felügyelettel elvégzett bőrgyógyászati vizsgálatokat “Sehr gut” azaz nagyon jó minősítéssel zárta a termék. A nemzetközi irányelvek szerint elvégzett bőrtesztek során semmilyen mérgezésre utaló, gyulladást okozó vagy megbízhatatlanságra okot adó reakció nem lépett fel, ezért a termék “bőrgyógyászatilag tesztelt” megjelöléssel kerülhet forgalomba. A termékek tanúsítványait itt találod meg.

Anno nagytiszteletű rendezvényszervezés tanárom azt mondta, a jó rendezvényszervező megbízik anyukájában, csak ellenőrzi. Valahogy így hangzik a Dermatest hitvallása is: A bizalom jó, az ellenőrzés jobb. Jó tudni, hogy megbízhatunk a Forever Living Products termékeiben, mert folyamatosan ellenőrzik azokat.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.