A cikket várhatóan 9 perc alatt tudod elolvasni.

Búcsú a minisztériumtól

2008 tavasza győzelemittas hangulatban telt
Kiszervezték alólam a munkahelyemet
Új brigádvezető minősült csapatunkban

Az European Rally után 2008 tavasza diadalittas hangulatban telt a Forever Magyarország köreiben. Ez meghatározta a rally utáni Sikernap hangulatát is.

Győzelmi ünnep Sikernapnak álcázva

A márciusi Sikernap sorra felidézte, mi mindent nyert a magyar csapat az európai találkozón. A műsort Mága Zoltán szolgáltatta, Las Vegas-i produkcióját hozta el nekünk. Szabó József, a Forever Magyarország alapítója büszkén hozta színpadra a magyar régió európai elsőségét tanúsító táblát. Dr. Milesz Sándor megköszönte a szervezésben résztvevőknek és a résztvevő forgalmazóknak a találkozó szervezettségét, páratlan színvonalát és felejthetetlen hangulatát. A Profit Share résztvevői bemutatták a színpadon kapott csekkjüket, köztük Edit és Zoli is. Berkics Miki irgalmatlanul nagy, Európában legnagyobb csekkje ismét izgatott hangzavart eredményezett. Szabó József és Berkics Miki mint Európa top 10 forgalmazó csapatának tagja is sikert aratott.

Dr. Milesz Sándor megkapta zafír menedzser kitűzőjét Lenkey Péter európai operatív igazgatótól. Péter sokáig Sándor jobbkezeként dolgozott, különleges élmény lehetett nekik ez a minősülés.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Csapatunk számára személyre szabott büszkeség volt, hogy Edit mellett Márti is a színpadon képviselte csapatunkat, amikor az orvosokat és az egészségügyi dolgozókat szólították.

A Sikernapra vendégként érkezett Németországból Katrin Bajri dupla gyémánt menedzser, aki meghatottan köszönte meg a hibát, minek köszönhetően rövid ideig magyarnak is érezhette magát. Szavai szerint a magyarok örökbe fogadták őt. Hozta magával mentorát, Michael Strachowitz nemzetközi trénert, aki a legjobbak közt van Európában Network Marketing témában, és addigra szintén nem volt ismeretlen számunkra. Hála Istennek.

Sikernap 2008. március Editék csekkje
Sikernap 2008. március Dr. Milesz Sándor Sapphire Manager
Sikernap 2008. március Márti az egészségügyi dolgozók között
Sikernap 2008. március Katrin Bajri

Személyiségtípusokra kihegyezett Lakitelek

A hangulat Lakitelken is folytatódott. Rátett még egy lapáttal, hogy Nyíri Zoltán és Hackl Krisztián itt mutatta be először Személyiségkalauz című, azóta nagy sikert elért könyvét.

Időközben március elején Edit és Zoli megnyitotta Rákoskeresztúron a Főnix Rekreációs Szalont. A szalon csapatunknak fontos bázisává vált, és a későbbiekben még nagyobb szerepet kapott életünkben.

Viszlát minisztérium!

Ekkor már javában zajlott a dráma az Agrármarketing Centrumnál. Már az év eleje óta lehetett hallani folyosói pletykákat valamiféle átszervezésről. El is kezdte magát mindenki odaszögelni az íróasztalához, biztos ami biztos alapon. Kiderült, kár volt. A közhasznú társaság jogutód nélkül megszűnt, minden dolgozójának felmondtak. Helyét egy hasonló nevű intézmény vette át, ahová újra kellett pályázni. Csak a dolgozók egy részét tervezték felvenni ide közalkalmazotti státuszba, ráadásul lényegesen rosszabb feltételekkel, mint addig dolgoztunk.

Osztottunk, szoroztunk, terveztünk Vikivel. Hála Istennek az ő munkahelyén rendeződni látszott a helyzet, apja ismét pozícióba került saját cégénél. Ez hosszútávon biztosnak láttatta Viki helyzetét. Úgy számoltunk, az igazgató helyettesi jövedelmünkből és Viki fizetéséből kijövünk egy darabig, közben ráhajtunk az igazgatói szintre. Volt valami tartalékunk, de nem sok. Úgy döntöttünk, ilyen feltételekkel nem pályázom az új állásra. Pláne, hogy továbbra is Érdről kellett volna Újpestre ingáznom. Így április elejétől nem dolgoztam a minisztérium kötelékében.

Szabad ember lettem.

Megszületett második Supervisor-unk

Közben Kriszta és Krisztián olyannyira lendületbe jöttek, hogy március végére teljesítették a Supervisor minősülés feltételeit. Nem vártunk a Sikernapig, már április elején megünnepeltük a sikert a frissen nyitott Sasfészek étteremben.

2008 április Sasfészek étterem Krisztáék Supervisor vacsorája
2008 április Sasfészek étterem Krisztáék Supervisor vacsorája

A Forever Magyarország 11. születésnapja

Olyan sűrűn zajlottak az események a felejthetetlen 10. születésnap óta, hogy szinte el sem hittük, hogy eltelt egy év. Ez a születésnap sem volt azonban kisstílű. Itt volt Bódi Guszti és csapata, egy nagyszerű szerb cigányzenekar tánckarral kiegészülve, Túri Lui és Berkics Miki Zalatnay Cinivel énekelt a színpadon, aki ekkor lett Manager, Pataky Attila meg filharmonikus zenekari kísérettel énekelt EDDA dalokat.

A szakmai program sem volt elhanyagolható. Előadott többek között Dr. Taraczközi István, a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének elnöke, Tonk Emil a Magyar Marketing Szövetség alelnöke és volt Sonya Sminkverseny Geszler Dorottya vezetésével. Természetesen volt hatalmas születésnapi torta is.

Nekünk azonban egészen más okból felejthetetlen az alkalom. Kriszta és Krisztián átvette a színpadon Dr. Milesz Sándortól Supervisor kitűzőjüket. El nem mondhatom, milyen büszkék voltunk rájuk.  Hab a tortán, hogy Krisztián anyukája, Éva is minősült mint Assistant Supervisor. Meglepetés ajándékként hatott, hogy Berkics Miki és csapata ismét előadta az európai találkozón nagy sikert aratott Heal the World feldolgozást, így Krisztáék lánya, Eszter ismét a kivetítőre került.

 Sikernap 2008. május Krisztáék minősülnek
Sikernap 2008. május Krisztáék
Sikernap 2008. május Túri Lui Zalatnay Cini és Berkics Miklós
Sikernap 2008. május Heal the World
Sikernap 2008. május Kriszta és a koala
 Sikernap 2008. május Krisztián Dr. Milesz Sándor Kriszta
Sikernap 2008. május Edit és Krisztáék
Sikernap 2008. május Éva
Sikernap 2008. május Eszter
Sikernap 2008. május csapat

Nagy boldogság volt ez nekünk. Ekkorra azonban már egyértelműen látszott, hogy valami nem gömbölyű a csapatban. Hamarosan aztán be is ütött a krach

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.