A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Csak ülök és fecsegek

Kötetlen formájú ömlengés aktuális témákról, ami csak eszünkbe jut
Üzletről, emberekről, hozzáállásról és rengeteg minden másról
Gond, ha időnként kicsit megosztóak leszünk?

Szerintem ez a rovat lesz a kedvencünk. Ide minden belefér, ami eszünkbe jut, és nem fér be a többi rovatba.  Szó lesz itt szakmáról, motivációkról, vallomásokról, kiakadásokról és még ki tudja miről. Félrelökjük a korlátokat, és igyekszünk mindent kitárgyalni, aminek van értelme. Mindezt szigorúan szubjektív szempontok alapján, több mint tíz éves tapasztalatunkra alapozva.

Még az is lehet, hogy időnként kicsit megosztóak leszünk.

Távol álljon tőlünk, hogy bárkit is megbántsunk, mert szeresd felebarátodat, mint önmagadat, de ha időnként néhányan elgondolkoznak, talán nem olyan nagy baj. Tessék, már itt is egy téma: előbbi parancsolatnak mindenki az első felére koncentrál: szeress mindenkit. Na de hogyan? Nosza, tárgyaljuk ki jövő héten!

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Pályafutásunk alatt nagyon sok kifogást hallottunk. Illetve nem is sokat, csak kb. tízfélét, csak mindig más előadásban. 🙂 Ezekre is sort kerítünk.

Nagyon sok tévhit is kering a network marketing körül, aminek sokszor a mi, “MLM ügynökök” viselkedésének hiányosságai állnak. Őszinte önvizsgálatot tartunk, és egyben igyekszünk eloszlatni a londoni ködöt.

Táplálkozási szokásaink körül is vannak hasonló berögződések. Ami valamiért nem fér bele az Élünk, mint hal a vízben rovatba, azt itt fogjuk kitárgyalni.

Ebben a rovatban fokozottan számítunk a közreműködésetekre. Írjátok meg nekünk, vagy meséljétek el személyesen, mi foglalkoztat benneteket, és elmélkedjünk egy sort róla együtt.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.