A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Diamond Holiday Rally Porec, Horvátország 2017

Immár több mint évtizedes hagyománnyal rendelkező képzés Horvátországban
A pazar külsőségek közt megrendezett képzés előadói a régió legjobbjaiból kerülnek ki
Miben részesülnek a képzésre minősültek az all inclusive ellátáson túl?

Idén október közepén rendezi meg a Forever Magyarország és Dél-Szláv Régió az immár több mint évtizedes hagyománnyal rendelkező Holiday Rally képzést Porec-ben, Horvátországban. 2006-ban, amikor meghirdették az első alkalmat, eredetileg Split-ben került volna megrendezésre az esemény, de valamiért átkerült Porec-be. A Forever már olyan hatással van a régióra, hogy ez a rendezvény is lökést adott a poreci sportcsarnok megépítéséhez. Közép-Európa legnagyobb Forever rendezvényét azóta is ott rendezik, kivéve két évet, amikor átkerült Opatijába.

Porec

Diamond Holiday Rally 2017 Poreč

A város a Poreština nevű tájegység központja az Isztriai-félsziget nyugati részén, a tengerparton fekszik. A városmag egy a tengerbe benyúló félszigeten található.

A város története hosszú és változatos. Már a történelem előtti időkben is lakott volt. Görög történetírók feljegyzései szerint az i. e. VI. században jött létre az első állandó halászfalu. A rómaiak véres háborúkban foglalták el Isztria területét, a település városi rangot kapott és a Colonia Iulia Parentium nevet viselte. A III. században a város Parentium püspökség székhelye lett. Az V. században a városban keresztény bazilika épült.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A Nyugatrómai Birodalom bukása után a keleti gótok fennhatósága alá tartozott majd a Bizánci Birodalom része lett. Ekkor élt Eufrazius püspök aki a bazilikát a ravennai bazilika mintájára újjáépíttette. A VI. században szlávok, a mai horvátok ősei érkeztek erre a vidékre. A longobárdok foglalták el a területét, majd frank uralom alá került. A frank uralom bukása után a Velencei Köztársaság része lett. A velencei uralom több mint ötszáz évig tartott, ami a város gazdasági és kulturális fejlődésének időszak volt.

Luxemburgi Zsigmond magyar király ostromolta a várost, de elfoglalni nem tudta. A XIV. és XV. században Poreč kereskedők és kézművesek városa. A XVI. században a sorozatos háborúk és a különböző pusztító járványok következtében lakossága lecsökkent. Újabb fellendülés kezdődött, amikor a velencei hatóságok a török hódítás útjába eső területekről menekülteket telepítettek ide.

A Velencei Köztársaság bukása után francia uralom következett, majd a Habsburg Birodalom része lett. A XIX. századra esik a turizmus megjelenése, az első szállodák felépítése. 1920-tól 1943-ig olasz uralom alá tartozott. Az olasz kapitulációt követően német megszállás alá került. Az 1947-es párizsi békekonferencia a várost Jugoszláviának ítélte, melynek következtében az olasz anyanyelvű lakosság (a teljes lakosság mintegy 80-90 százaléka) Olaszországba menekült. 1991 óta a független Horvátországhoz tartozik. Poreč az ország turistaforgalmának egyik központja, számos szállodával és szórakozóhellyel.

Hotel Laguna Albatros

A képzésen résztvevőket hagyományosan ebben a szállodában szállásolja el a Forever.

Az All Inclusive Hotel Laguna Albatros teljesen felújított szálláshelye a Zelena Laguna városrészben, 2 perces sétára található a vízparttól. Poreč 4 km-re található városközpontja a part menti sétányon 30-40 perces sétával elérhető. Vendégeit úszómedencével, élőzenével, valamint ínyenc ételekkel és frissítő koktélokkal várja. A légkondicionált szobákban széf, műholdas TV, minibár áll rendelkezésre. A fenyvesekkel körülvett Zelena Laguna üdülőközpont számos sportolási lehetőséget kínál.

Milyen programja van a képzésnek?

A pazar külsőségek közt megrendezett képzés előadói a régió legjobbjaiból kerülnek ki, akik egy éven át készülnek erre az előadásra. Berkics Miki is mindig erre a képzésre időzíti éves csúcs előadását. Rajtuk kívül mindig jönnek külföldi nagy vezetők. Ebben az évben is több név közszájon forog. Amint tudunk pontos programot, tudtodra adjuk.

Művészeti vonalon sem szenved hiányt a rendezvény, a régió legnevesebb előadói szerepelnek az előadások közti szünetekben. Ők nem csak itt lépnek fel, hanem az esti partikon is, amit a szállodában rendez a Forever. A képzés keretében kerül sor a Mr. és Miss F.I.T. Beauty Forever verseny régiós döntőjére is.

Nézd meg ezt a két, tavaly készült videót ízelítőül. Az idei programról külön posztban fogunk beszámolni.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Kik vehetnek részt ezen a képzésen?

Minden év elején megjelenik az aktuális minősülési kiírás, de a lényeg mindig ugyanaz. Minden új belépő és régi üzleti partner, aki a meglevő szintjéhez képest legalább egy szinttel feljebb kerül a marketing tervben minősülhet. Új vásárló (Novus Customer) szintről csak Supervisor szintre minősüléssel lehet kvalifikálni. Ezen kívül még néhány feltételnek meg kell felelni.

A minősülésért három éjszaka szállás jár a 4 csillagos all inclusive szállodában. A Forever az utazást is megoldja busszal. Ezen kívül a péntek és szombat esti partikra is belépőt kap a minősült.

A Holiday Rally fantasztikus előnye, hogy már egészen kezdők is elérhetik némi munka és idő befektetésével, és garantáltan egy életre szóló élményt nyernek általa.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.