A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Dobozos ősz

Egyre-másra csatlakoztak hozzánk új emberek
Sokan dobozzal indították üzletüket
Eddig nem látott tempóban bővült üzletünk

Nyár végén, ősz elején  minisztériumi munkám során kiállításokra utazgattam. Voltam Szentlőrincen, Debrecenben. Ez nem akadályozta Foreveres munkánkat, folytatódott az előrelépés.

Csapatunk teljesítménye szeptember és október folyamán is rendkívül jól alakult. Úgy gondoltuk, ez jó kiindulópont lehet nagy dolgok véghezviteléhez, ha a csapat is úgy gondolja…

Már nem csak közvetlenül hozzánk, hanem a hozzánk kapcsolódott emberekhez is csatlakoztak új társak, sokszor rögtön meglépve az első üzleti szintet. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy megvették a Touch of Forever egységdobozt, amivel jelentős előnyhöz juttatták magukat.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Folyamatosan volt alkalmunk csoportképzéséken részt venni a Nefelejcs utcai bázison. Ezek legtöbbször a nyílt bemutató előtt kerültek megrendezésre. Ebben az időszakban tanultunk a listaírásról, a célokról és a meghívásról a bemutatók szervezéséről, a bemutató utáni fontos lépésekről és az elindításról.

Szeptember végén Horvátországban, Porecben megvolt az első Holiday Rally. A visszatértek lelkesen mesélték újszerű élményeiket.

Lakitelek

Szeptember elején ismét Lakitelken tanultunk. Olyan jó előadást hallottunk a dohányzás veszélyeiről, hogy rögtön leszoktunk, pedig soha rá sem szoktunk. Edit egy új terméket ismertetett, a Nature’s 18 zöldség-gyümölcs kivonatot. Azóta már át is vette ennek helyét a még korszerűbb Daily. Különlegesség volt az össz-Révész vonal közös megbeszélése este. Jó volt megismerni szabolcsi társainkat. Úgy belejöttünk a beszélgetésbe, hogy kihagytuk a Groovehouse együttes koncertjét, és a bulit. Másnap két Forever nyug-, akarom mondani jogdíjas huszonéves vezette a műsort, amely tele volt kitűnő előadásokkal.

Nature's 18

Sikernapok

Szeptember végén népes csapattal vettünk részt a Sikernapon a Budapest Sportarénában. Sikerült bemutatnunk Berkics Mikinek azt az embert, aki szereli a Porschéját, merthogy közben ő is csatlakozott csapatunkhoz. Újabb művész, Túri Lui vehette át menedzser kitűzőjét Milesz Sándortól, persze csak miután megtartotta koncertjét. Minősültek a horvátországi Holiday Rally részvételt kiérdemelt forgalmazók. Skandináviából, Dániából érkezett Kim Madsen akkor még gyémánt-zafir menedzser, hogy meghívjon minket Stockholmba az Europa Rallyra. Úgy döntöttünk, elfogadjuk meghívását

Október közepén Startnap volt a Szondi utcában. A szokásos előadások után a szegedi Haim házaspár előadása egészen kiváló volt arról, miért érdemes foglalkozni a Foreverrel.

Túri Lui menedzser minősülése
Rúzsa Magdi mezítláb énekelt a színpadon

A hónap végén ismét Sikernap került megrendezésre a Budapest Sportarénában. Állati jó terméktapasztalatokat vezettek elő állatorvosok, gazdik, és maguk az érintettek Dr. Mezősi László orvos szaktanácsadó, a Fővárosi Állatkert nyugalmazott főállatorvosa vezetésével. A nemzeti ünnep alkalmából István a király részletek hangzottak el, majd a Himnuszt felállva hallgattuk. Félelmetes erejű volt az egy perces néma gyász az Olaszliszkán megölt tanár emlékére. Megtudtuk, hogy Rúzsa Magdi cipő nélkül szeret énekelni, de tud is. Szabó Józsi és Michael Strachowitz is tartott előadást, utóbbi másnap egész napos szemináriumot is tartott. Scherer Gábor csapattagunk ünnepélyes keretek között átvette dr. Milesz Sándortól jól megérdemelt sirályát.

Eddigre teljesen belaktuk az arénát, otthonosan éreztük magunkat benne. Még szakképzett személyzettel bíró gyermek megőrző is üzemelt benne. Kényelmes volt, jó volt, szép volt. Nem sejtettük, hogy hamarosan egész Európának megmutathatjuk. De addig még sok minden történt.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.