A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Eddzél úgy, mintha buliznál!

A Beautyrobic egy új selfness irányzat
Kemény, mégis élvezhető mozgásforma
Beautyrobic termek országszerte működnek

Talán még nem hallottatál erről az edzés típusról. Nem csoda, mert csak pár éve alakult ki. Mostanra nagy a tábora és dinamikusan növekedik azok száma, akik ezt a mozgásformát választják.

A Beautyrobic egy új mozgásforma, leginkább egy új selfness irányzat, mert nem csak a külsőt formálja, hanem nagy hangsúlyt fektet a belső kisugárzás és magabiztosság fejlesztésére is.

A Beautyrobic kialakulása

Egy kedves ismerősöm, Békési Brigitta alakította, találta ki ezt a mozgásformát. Hatalmas lelkesedéssel és profizmussal építette fel, mind a mozgást, mind a márkát. A mai napig folyamatosan fejleszti, egészíti ki, hogy minél inkább segítségére tudjon lenni az alakjukon, életmódjukon változtatni kívánó hölgyeknek.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Saját magáról így vall: „16 évesen már a gimi mellett aerobik edző voltam, majd 18 évesen elkezdtem táncolni, amivel rájöttem mekkora hatalom, az igazi nőiesség 😉 Amikor főiskolára kerültem, elsodort az élet és közgazdászként kezdtem el dolgozni. Már csak annyi maradt a régi dolgokból, hogy aerobikra jártam és mint a legtöbben, hétvégén táncoltam bulikon. Később aztán már nem élveztem az éjszakázást, az esti bulikat, viszont iszonyatosan hiányzott a tánc. Szóval arra gondoltam kellene egy hely, ahol nem kell éjszakáznom és mégis táncolhatok szuper zenékre. Mivel edzeni úgyis jártam, ezért arra jutottam, miért ne kössem össze a kettőt! Így született meg a Beautyrobic.”

Olyan edzésforma kialakítására törekedett, ami kemény, de mégis teljesen élvezhető. Szuper a zene, jó a hangulat, szexi, rázhatod a csípőd, és nem kell éjszakáznod egy buli kedvéért.

“Ráadásul meleg van, amit imádok. 😉 Az olaj gyógynövény tanulmányaim során szerzett hasznos tanulmányok eredménye és már csak hab a tortán.”

Felújította edzői tudását, és újra iskolapadba ült, hogy a Beautyrobic ne csak egy divatos irányzat, hanem egy hatásos edzésmódszer legyen. Elvégzett egy magasabb szintű csoportos edző képzést, személyi edző képzést, táplálkozással kapcsolatos továbbképzést, és elment Stretching és gerinctréningre is, hogy minél szélesebb tudással minél többet adhasson. Számára az a legnagyobb öröm, ahogy látja vendégei és oktatói arcán az örömöt és elégedettséget, amit saját eredményeik után éreznek.

Mára már több edzőt képzett ki. A Beautyrobic termek manapság már franchise rendszerben országszerte működnek. Beautyrobic Akadémia és online edzésprogram is rendelkezésedre áll.

Beautyrobic terem
Beautyrobic be healthy

Mi a Beautyrobic előnye?

A Beautyrobic-kal nem csak nagyszerű alakra lehet szert tenni, de a testrészek feletti kontrollal megtanulható az is, mi kell a szexi mozgáshoz.

A Beautyrobic óra nem koreografált, a mozdulatok ismétlése által éri el a hatékony zsírégetést. Nagy hangsúlyt fektet a csípő a derék a has a hát és a popsi területére. Ezen testrészek formálása és karcsúsítása az óra egyik alappillére.

Ez a mozgásforma a hason intenzív alakformálást végez, és még a csípőn lerakódott hájnak sem kegyelmez. Ezen felül formálódik a fenék, a láb és a karizom. Erősíti a hátat, szép tartást ad. Már egy hónap után látványos változást hoz a has és csípő feleslegnek.

Az edzés 28-32 fokos teremben folyik ezzel intenzívebbé téve a zsírégetést és a méreganyagok távozását a szervezetből. Így nem csak hatékony fogyasztó, de szépíti a bőrt, valamint segíti a szervezet méregtelenítési folyamatait. A meleg elősegíti az izmok megfelelő bemelegítését is, elkerülve ezzel a sérüléseket.

Az edzések előtt a problémás testrészeket speciális zsírégető olajjal kenik be. Aki szeretné, rózsavizet is permetezhet az arcára, ami hozzájárulhat bőre szépítéséhez.

Hogy néz ki egy Beautyrobic óra?

Az óra első felében a bemelegítés után a csípő, a derék, a hát és a fenék átmozgatása történik különböző mozdulatok nagyszámú ismétlésével. A meleg miatt ezeket a mozdulatokat alacsony intenzitáson végzik. Nincs ugrálás, nincs szökdelés. A gyakorlatok pontos kivitelezése a cél. Ez a szakasz erőteljes zsírégető hatást fejt ki a has és a csípő tájékra.

Az óra második felében zsírégető, alakformáló és nyújtó gyakorlatokat végeznek a talajon, amik célba veszik a kar, a combok, a fenék és a has izmait.

Kinek ajánlott a Beautyrobic?

Olyan nőknek:

  • akiknek problémájuk van a has és csípő táji felesleggel,
  • akik szeretnének feszes, szexi, nőies testet,
  • akik szeretik a jó zenét és szeretnek mozogni,
  • akik jól akarják magukat érezni a bőrükben,
  • akik szép tartásra vágynak,
  • akik számára fontos a rendszeres méregtelenítés, és jó közérzet,
  • akik mind testileg, mind lelkileg magabiztosságot szeretnének sugározni,
  • akiknek fontos a test- és lélekszépítés,
  • akik szeretik a meleget,
  • akik szeretnék, ha szép tiszta bőrük lenne.

Ha fentiek valamelyikét igaznak érzed magadra, feltétlenül érdemes kipróbálnod ezt a különleges mozgásformát.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.