A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Edit esete a nemzetközi zsűritagsággal

A European Rally Malaga 2009 első napja
Magad uram, ha regisztrátorod nincs
Lakodalmas mulatós a spanyol déli végeken

Malagai lazulásunk után igazán ideje volt, hogy gondoljunk a munkára is. Már ha munkának lehet tekinteni egy európai összejövetelt. Minket speciel inkább egy giga bulira emlékeztet minden komoly mondanivalója mellett is.

Az esti buli ellenére korán kellett kelnünk, mert 9 órakor már regisztrálnunk kellett a rendezvény helyszínén, merthogy első szinten minősültünk. Így hát a többieket hagytuk tollászkodni még egy kicsit, és Vikivel előrementünk. Nagyon jó helyen volt a szállásunk, mert csupán pár sarokra volt a 4-es busz megállója, ami közvetlenül a rally helyszínére vitt.

Palacio de Ferias y Congresos de Málaga (Fycma)

A rendezvény helyszíne egy hatalmas és modern csarnok komplexum volt Malaga szélén. Külvárosi elhelyezkedése ellenére igazán jól megközelíthető. Már ha a helyi közlekedési cég is úgy gondolja, mint megtapasztaltuk a rally második napján. A hatalmas termeket egy természetes fénnyel bőven ellátott belső udvar köti össze. Mielőtt azonban eléri ezeket egy szintén világos és tágas, kissé a modern pályaudvarokra, repülőterekre hajazó előcsarnokba érkezik az ember.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A Forever a csarnok komplexum minden részét alaposan kihasználta, ezzel egy igen jó hangulatú, bár mediterrán szervezési furcsaságokkal bőven ellátott rendezvényt teremtett. Legalább biztosan emlékezni fogunk rá, míg élünk.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Csináld magad regisztráció

Pontosan érkeztünk a meghirdetett regisztráció helyszínére. Mi meg pár száz másik minősült. A szervezők nem. A helyszínen ott voltak a rally csomagok, a bútorok a falhoz tolva, sőt egy ablakmélyedésben a minősültek listáját is megleltük. Ember sehol. Tanakodásra adtuk a fejünket. Kis idő múlva pár magyar Forever alkalmazott is megjelent a helyszínen. Most már együtt tanakodtunk tovább, majd döntöttünk, és cselekedni kezdtünk.

Bevetve rendezvényszervező mivoltomat Vikivel és pár kollégával pillanatok alatt berendeztük a termet, majd a magyar Foreveresekkel karöltve megindítottuk a regisztrációt. Mikor újabb bő negyedóra múlva megérkeztek a spanyol illetékesek, látványos szívrohammal nyugtázták, hogy nélkülük indult el a procedúra. Szerencsére zökkenőmentesen átvették az irányítást, és mi szabadultunk. Felvettük a saját csomagunkat, és kimentünk az előcsarnokba a megbeszéltek szerint találkozni a többiekkel. A csomagban belépőink mellett igen bőkezű ajándékot is kaptunk.

A magyarok bevonulása

A többiek is korán érkeztek, így hát az előcsarnokban várakoztunk. A rallykon szokásos zajos és lelkes nemzetközi tömeg vett körbe minket. Közben a csarnok előtt a többi magyar már akcióba lendült.

A Forever Magyarország vezetői komolyan elhatározták, hogy nem hagyják megtörni a magyarok által zsinórban egymás után elnyert Spirit Award, azaz lelkesedési díj hagyományát. A magyar utazó csapat meg vevő volt a szándékra. Így került egy hatalmas zászló, ami egy percre sem engedte lankadni a magyarokra irányuló figyelmet. Sok magyar már ezen zászlót fogva vonult be az előcsarnokba, ami egyszeriben megtelt Ria-Ria-Hungáriával. Látványos és hatásos volt.

Kezdődik a rally, a magyarok rögtön az élre ugratnak

Mintegy 8000 ember gyűlt össze a legnagyobb teremben. Látványos spanyol tánccal indult a rendezvény, majd bevonult a vezetőség. Nagyon nagyon büszkék voltunk, hogy Editet beválasztották a European Sonya Contest háromtagú nemzetközi zsűrijébe. Ő is látványos külsőségek között foglalta el hivatalát. A magyar lány, Mazug Mónika az igen jónak számító harmadik helyet csípte meg a versenyen, nem kellett tehát ezért sem szégyenkeznünk.

A nemzetek emelkedő összforgalom szerinti felvonulásában a magyarok Budapest után ismét a legvégén érkeztek a színpadra. Ismét elsők lettünk tehát Európában! Máris kitört a fiesta. Valamiért a spanyolok úgy gondolták, minden, a színpadra érkező országot saját zenéjükkel fogadnak. Ez a magyarok esetében konkrétan egy lakodalmas mulatós formájában öltött testet. Ez a hangulatot nem rontotta, sőt, de olyan szürreális volt Spanyolország déli végében, hogy muszáj megosztanom veletek.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Tarkabarka nemzetközi sereglet

Talán a többi rallynál is színesebb volt a nemzeti viselet felhozatal. Mindenki a Country Pride Award elnyerésére gyúrt. Persze azonnal fotózkodni kezdtünk mindenkivel, akivel csak lehetett. Gidófalvi Attila kazah és orosz csapatai élén érkezett Spanyolországba, így vele is sikerült orosz viseletben fényképezkednünk.

Nem sokkal később Gidófalvi Attila megtartotta első nemzetközi előadását a Foreverben, ezzel elkezdte felkavarni a nemzetközi állóvizet is a cégben.

A spanyolok nagyon komolyan vették, hogy magas színvonalú művészi produkciókat illesszenek be a hivatalos események közötti szünetekbe.  Ennyi temperamentumos spanyol táncot még nem láttunk egy helyen. Tisztára mintha Spanyolországban lettünk volna… Ja, ott voltunk. 🙂

A magyarok közben folyamatosan dolgoztak a Spirit Award lelkesedési díj újra elnyerésén. A hatalmas zászló folyamatosan a színpad előtt mozgott, már ha nem éppen a termet kerülte meg éppen. A zászlótartók folyamatosan váltották egymást, természetesen a vezetők is kivették a részüket. Mi is beálltunk több alkalommal, és élveztük. Jó buli.

Profit Sharing

A nemzetek felvonulása után folyamatosan zajlott a Profit Sharing nyereségrészesedési ösztönző program csekkjeinek kiosztása. Az első nap végére a kisebb csekkek végére értek, a nagyobbak másnapra maradtak.

Mi hol Tündééknek, hol Editéknek örülhettünk. Gregg és Aidan különösen jó hangulatban osztogatták a csekkeket, mindenkivel poénkodtak, komiszkodtak egy kicsit. Csapatunk minden csekkének átvétele hatalmas fotózkodásba torkollott, igen jelentős időt töltöttünk ezzel a tevékenységgel.

Házassági évforduló

A rally jól elhúzódott, jó későn értünk vissza a szállásra. Ez az apró tény nem befolyásolta az esti tematikus buli megtartását. Bíró Kati és Attila házassági évfordulójukat ünnepelték, mindenképpen innunk kellett egészségükre.

Hajnal volt, mire ágyba kerültünk. Töményen kellett aludnunk, mert nem sok időnk jutott rá. Korán indulnunk kellett a második rally napra, hogy jó helyet csípjünk meg a teremben. Reggel aztán nem várt kalandba bonyolódtunk

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.