A cikket várhatóan 10 perc alatt tudod elolvasni.

Egész napos parti a Forever Magyarország tiszteletére

Hevesi Anna, Medveczky Ilona, Pataky Attila és az EDDA, Pápai Joci
Étel, ital, jótékonykodás, szűrések és ami még belefér
Legközelebb, ha szólunk, gyere rögtön, mert erről maradsz le!

Múlt héten beszámoltunk a Forever Magyarország 20. születésnapja alkalmából rendezett fergeteges Sikernapról. Na annál nagyobb buli már csak a másnapi Születésnapi parti volt.

A cég pestszentlőrinci központja majális helyszínné alakult. Beköltözött Magyarország átfogó egészségügyi programjának szűrőkamionja, a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság elsősegély nyújtást oktató sátorral települt a közelébe. A Sasfészek étterem parkolója hatalmas sörkertté alakult, hosszú  sátorban készítették az ételeket. Maga az étterem külön sátorba települt fagyival és kávéval. Nem messze tőlük sörsátor épült. De mindezek eltörpültek a hátsó parkolóban felépített hatalmas, kéthajós, színpadtechnikával ellátott partisátor mellett. A keskenyebb hajóban természetgyógyász szaktanácsadás üzemelt. Az első parkolóban Toi-Toi fülkéből vagy húszat telepítettek.

Az oktatóközpontot a segélyszervezetek vették birtokba, a nagy előadóban a Rise Against Hunger ételcsomagolója, a kis előadóban véradás működött. A raktáráruház rendeltetésszerűen működött.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Gazdag program

A partisátorban kora délelőtt ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét a majális. A Miniszterelnökség megbízottja kapta a feladatot, hogy először szóljon hozzánk, megnyissa a rendezvényt. Elmondása szerint nagyon élvezte, hogy életében először AC/DC számmal vezették be megszólalását. Elismerését fejezte ki a cég eddigi húsz éves tevékenységéért, és támogatásáról biztosította a céget és a Forever üzleti partnereket.

Mögötte már ott sorakozott Gregg Maughan elnök és Aidan O’Hare ügyvezető alelnök, akik a repülőtérre vezető útjukat szakították meg, hogy még egyszer lássanak minket, és kicsit részt vegyenek a rendezvényen. Gregg meg is állapította, nem fair, hogy pont a buliról kell távoznia.

Beszédük után elkezdődtek az előadások. Sűrűn követték egymást az események a partisátorban. A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének előadói váltották egymást a Forever vezető üzleti partnereivel. Az előadások között a Mr & Ms F.I.T. Beauty középdöntőseinek versenyszámai kerültek színre, hiszen estére el kellett dönteni, ki juthat tovább.

Vendéglátás

Attól, hogy az előadások folyamatosan zajlottak, nagyon laza volt az élet. Akit éppen érdekelt egy előadás vagy egy produkció, beült, megnézte, majd ment tovább. A nép belakta az egész területet, hiszen rengeteg vonzó dolog várta őket. Lehetett fotózkodni, szűrésen részt venni, vért adni, barátokkal találkozni, beszélgetni, sörözni. És akkor még nem is szóltunk róla, hogy a Forever minden résztvevőt pazar lakomával látott vendégül, vagy négyféle ételből lehetett bármit elvenni a karszalaggal.

Születésnapi torta

Éppen visszaértünk az ebédről, és elfogyasztottuk jól megérdemelt sörünket, amikor hatalmas tortát cipeltek a sátorba. Rövid éneklés után Dr. Milesz Sándor országigazgató neki is állt feldarabolni. Hogy folytatódhasson a műsor, kivitték a sátor elé. Jellemző a cég vezetői kultúrájára, hogy Szabó József Eagle Manager vállalta magára a torta szétosztását az utolsó szeletig. Nagyon finom, könnyű, ízletes torta volt. A torta után a tegnap megismert és megkedvelt Ivana Maric és zenekara szórakoztatott.

Rise Against Hunger

Azért a léha élvezetek mellett gondolnunk kell kevésbé szerencsés embertársainkra is. A nagy előadóban reggel óta turnusokra osztva csomagoltak ételadagokat a jelentkezők a Rise Against Hunger szervezet keretében az éhező gyerekek megsegítésére. Akkora volt az érdeklődés, hogy aki nem jelentkezett előre, nem biztos, hogy bejutott. Természetesen nekünk is volt időpontunk kora délutánra, és sikerült bevinnünk két csapattársunkat is. Révész Editék is ebbe a turnusba kerültek, ott dolgoztak a mellettünk levő asztalnál, így hát népes csapattal képviseltettük magunkat. A munka előtt elmagyarázták a szervezet filozófiáját. Céljuk, hogy a fejletlen országokban minden iskolás számára ételt tudjanak biztosítani. Ez azért fontos, mert ha a szülő biztos benne, hogy a gyereke az iskolában kap enni, inkább elengedi tanulni.

Mielőtt rátérünk az esti bulira, nézd meg a Forever TV öszzefoglalóját a napról!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

Akkor csapjunk bele a buliba! Először a Mr és Ms F.I.T. középdöntőjének továbbjutóit nevezték meg Medveczky Ilona tiszteletbeli zsűrielnök vezetésével, DJ Smash közreműködésével. Ezután a Hevesi Anna Táncshow lenyűgöző műsora következett, majd meglepetésként Pápai Joci. Azért klassz egy ilyen családias rendezvény, mert nagyon közel tudsz kerülni akár nagy művészekhez is. Aztán következett a fénypont: az EDDA. Én nem igazán kedveltem az EDDA-t egészen a Forever tízéves születésnapjáig, amikor a Margitszigeten adtak egy exkluzív koncertet, és rájöttem, mégis tudnak zenélni. Most is hozták a formát. Szolidan, ülve kezdték, klubkoncert jelleggel, de a végén ők is, mi is álltunk, ugráltunk, csápoltunk, rekedtre ordítottuk magunkat, ahogy énekeltük a slágereket. Fantasztikus hangulat alakult. Dr. Milesz Sándor és Szabó Józsi a végén a zenekarral együtt szerepelt a színpadon.

Felejthetetlen volt ez a két nap. Jól megadtuk a módját cégünk megünneplésének. A végére klasszikus ereszd el a hajam volt. Ez nem az első és nem az utolsó alkalom volt, hogy a Forever kitörölhetetlen emlékeket hagyott egy-egy rendezvényével. Van kedved kipróbálni?

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.