A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Egészségére váljék!

Meghívást kaptunk a Budaörsi Napló egészségnapjára
Áldását adta a Forever is, így hivatalosan képviselhettük
Kevés volt a látogató, de volt valami, amiért mégsem bántuk meg…

Március végén szűkebb pátriánkba, Budaörsre hívtak egészségnapra.  A Budaörsi Napló és a Budaörsi Egészségügyi Központ szervezett előadásokkal, kerekasztal beszélgetésekkel teljes eseményt a Jókai Mór Művelődési Központba. Nagyon készültek a rendezvényre, igen színvonalas kiadványt adtak ki, meghívták a városi szervezeteket.

Mi is készültünk. Hivatalos engedélyt kértünk és kaptunk a Forever Living Products Magyarországtól, hogy hivatalosan Forever színekben jelenhessünk meg. Az engedély mellett kiadványokkal és reklámanyagokkal is segítettek nekünk. Emellett a Főnix Rekreációs Szalon, mint Forever F.I.T. Referencia Központ is áldását adta részvételünkre, és szintén reklámanyagokkal támogatott.

Nem volt fenékig tejföl

Mindezek ellenére sajnos sok tényező szólt a rendezvény ellen, mint tapasztaltuk. Az egyik a helyszín. Az előadásokra, kerekasztal beszélgetésekre kiváló, bőséges színházterem áll rendelkezésre, de a kiállítók számára csupán egy folyosó és egy kis terem, ahová rengetegen szorultunk be, köztük a kisgyerek foglalkoztató hatalmas helyigényével.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Másik hátráltató tényező pechünkre az időjárás volt. Örültünk az időjárás jelentésnek, mert borongós, hűvös időt jelzett előre. Ehelyett azonban kellemes, napos vasárnap volt, ami rengeteg embert inkább szabadtéri tevékenységre késztetett az egészségnap helyett. Ez meglátszott a látogatottságon. Nagyon.

A harmadik körülményről utólag értesültünk: egy helyi pártszervezet és az egészségügyi központ konfliktusa azzal fenyegetett, hogy az egészségnap politikai demonstráció helyszínévé válik. Ez is sokakat eltántorított. Bár ez végül nem következett be, úgy látszik a mai Magyarországon már ezzel is számolni érdemes.

Nem bántuk meg a részvételt

Ennek ellenére mi örülünk, hogy ott lehettünk. Egyrészt az előadások igen színvonalasak voltak, a kerekasztal beszélgetések meg időnként egyenesen izgalmasak. Nagyon jól, minden vélemény képviselői közül válogatták ugyanis a résztvevőket, ami konfliktus helyzeteket okozott, és komoly, érdemi vitákra adott alapot. Érdemes elolvasni a Budaörsi Napló összefoglalóját.

Másrészt a kiállítókkal is jó kapcsolatba kerültünk. Viki megismerkedett a Paleo Budaörs Életmód és Egészség Klub vezetőjével, és további együttműködésről állapodtak meg. Több más természetgyógyásszal és masszőrrel is sikerült kapcsolatba kerülnünk.

A Budaörsi Napló képes összefoglalóját itt találod, érdemes átnézned.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Hírek szerint a rendezvény sorozattá fog bővülni. Várhatóan ősszel lesz a következő alkalom, ha hírt kapunk róla, szólunk. Ha budaörsi, törökbálinti, budakeszi, érdi, biatorbágyi vagy újbudai vagy, feltétlenül érdemes lesz ellátogatnod a Budaörsi Napló egészségnapjára.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.