A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Egy “csendes, hétköznapi” Sikernap

2018. januári Sikernap
Egymásnak adták a kilincset a vendégek Dr. Milesz Sándornál
Milyen ajándékokat hoztak vagy vittek magukkal?

A2018,. januári Sikernap elődeihez képest szokatlanul csendes volt. Sehol egy világhírű sztár, egy gyémánt menedzser. Nos, így sem maradtunk tudás és látnivaló nélkül a Budapest Papp László Sportarénában.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

Ez évben újra divatba jött, hogy a rendezvény kezdetekor megmutatják magukat az összegyűlteknek a jelen levő menedzserek és vezető menedzserek, így volt egy körünk a színpadon. Ezután Varga Róbert és Varga-Hortobágyi Tímea gyémánt-zafír menedzserek, a műsorvezetők felkonferálták az ország igazgatót.

Dr. Milesz Sándor nem maradt egyedül

Igazából már az elején sem volt egyedül, mert szokásos köszöntőjére felkísérte a színpadra néhány gyereke is. Azonban miután elmondta az alapvető tudnivalókat, elkezdtek hozzá érkezni a vendégek.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A sort Dankovics Gergely, Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának programigazgatója nyitotta meg. Bőkezű ajándékkal érkezett. A Forever Magyarország 5 teljes nappal rendelkezik ebben az évben a szűrőkamion programjából. Ennek értéke kb. 20 millió Ft, merthogy a kamion egy napja általában 4 millió forintot emészt fel. Ebből az öt napból kettőt a cég rögtön továbbadott két üzleti partnerének, akik teljesítették az ehhez kapcsolódó kiírást. Egy-egy nap ők dönthetik el, hol jelenjen meg a szűrőkamion.

Őt két óvoda képviselője követte, akik a Forever Kids Gyermek Egészséges Életmód Támogatási Program havi támogatását nyerték el céljaik elérésére.

Végül Dr. Karizs Tamás érkezett, a Forever TV vezetője, aki örömmel újságolta, immár elérte az eddigi nézőszám a 6 milliót. Felvázolta a televízió nagyra törő terveit is. Minden alapja megvan ezen terv teljesítésének.

Miután minden vendég távozott, táncosok vették birtokba a színpadot, hogy ki ne maradjon az újévi keringő.

A keringő után szakmai előadás következett, mégpedig a Forever termékeinek téli hónapokban történő alkalmazásáról. Dr. Kézsmárki Virág és Ferencz László vezetett be minket a szokottnál is alaposabban és nagyszerűbben ennek titkaiba.

Nagyszerű technikai előadásokat is hallottunk vezető menedzserektől a hálózatépítésről, annak online formájáról illetve a csapatépítésről. Sok dolgot fogunk beépíteni a hallottakból a saját és csapatunk életébe.

Az előadások között sok-sok minősülési blokk volt, amiken rengeteg ember vette át jól megérdemelt új kitűzőjét vagy teljesítményének más elismerését. Köztük volt egy Soaring Manager minősülés is, ami felettébb ritka alkalom és felettébb ünnepélyes, merthogy nagy siker. Mi is tartottunk egy privát minősítést a nézőtéren, mert most nyílt lehetőségünk átadni Zsuzsának a csapatszintű Pont 1 ösztönző programunkon megszerzett ajándékát.

A Forever Talent első produkciójaként Bánhegyi Flóra ugrókötél bemutatóját láthattuk. Flóra nővérével tagja a híres, világverseny győztes maklári ugrócsapatnak.

Természetesen a napot kedvenc kínai éttermünkben zártuk, hol máshol?

A következő Sikernap nem ígérkezik ilyen visszafogottnak, mivel a tervek szerint a budaörsi Fusion Élményközpontban kerül megrendezésre. Időben be fogjuk harangozni.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.