A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Egy hétvége az észnek, a szívnek és a léleknek

Forever Academy Jakabszállás 2018. július
Tömény, információtól hemzsegő hétvége vár ránk
Azért a lazulást sem hagyhatjuk ki egy ilyen helyen

Maga Berkics Miklós gyémánt menedzser vezette be ezzel a jellemzéssel a Facebookon a következő hétvégén esedékes Forever Academy Jakabszállás képzést. Mit jelent nekünk ez a gyakorlatban? Újra vár minket Jakabszállás, és a Gedeon tanya! Hurrá!

Tavatlan nyulak

Előző évi tapasztalatunk alapján feltételezzük, hogy a nyulak meglesznek, de az áprilisi tó rendesen zsugorodott állapotban vár ránk, már ha meg van egyáltalán. Nem bízzuk a véletlenre ennek kivizsgálását, komoly szakmai bizottságot viszünk magunkkal, ami két gyerekből áll. Amíg mi képződünk, addig ők zargathatják az állatokat, vagy ismerkedhetnek hazánkkal a Magyarkertben.

Nagyon várjuk már a mindent körülvevő csendet, és az igazi ételek ízorgiáját. Na a csend csak addig lesz jellemző, míg a tanyán tartózkodunk, a hangár nem éppen csendes hely ilyentájt.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Forever Academy Jakabszállás 2018 július program

A hétvége programja

A szombat a hagyományoknak megfelelően az újak és az új minősültek bemutatkozásának időpontja. Elszabadulnak ilyenkor az érzelmek rendesen.

Vasárnap aztán begyújtjuk a tanulás rakétáját. Laza kezdetnek Edit beszél az új termékekről. El nem tudom képzelni, hogyan fogja összefoglalni azt a dömpinget, ami ránk zúdult mostanában új és megújított termékekből. És még hol a vége! Ismerve képességeit, erősen bízom benne, hogy nem csak alapos ismeretekre tehetünk szert általa, de olyan tényeket is felfedezünk, amitől leesik az állunk. Addig is gyúrunk az író-izmainkra…

Utána Bertók M. Beáta következik, akit még az Euroklubból ismerünk. Mindig tudtuk, hogy hosszú távon gondolkozik. Most minket is erre szólít fel.

Herman Terézia a sikeres hálózatépítő személyiségéről beszél. Kényes, sikamlós, rendkívül fontos és aktuális téma.

Halmi István mintegy bevezeti a következő előadót, ami nem kis alázatra vall egy gyémánt-zafír menedzsertől. Network online-offline címmel az általunk csak hibrid hálózatépítésnek nevezett technikáról beszél, ami a kedvencünk, hitvallásunk. Tűkön ülve várjuk előadását.

Az új generáció képviselője, Kele Mónika, aki immár Soaring Manager, saját történetéről mesél. Érdekes lesz, az biztos, hiszen ő már az online nemzedék tagja.

Összefoglalva ütős, tömény, rendkívül informatív hétvége vár ránk. Higgyétek el, arról is gondoskodunk, hogy bulis is legyen…

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Ha már csapatunk regisztrált tagja vagy, szeretettel várunk bármelyik napon. Csak szólj nekünk előre, hogy várjuk érkezésedet, és a regisztrációdat is meg tudjuk ejteni. Ha két napra jönnél, pláne szólj, mert a szállás meglehetősen telt házas, bűvészkednünk kell kicsit, hogy beszorítsunk…

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Egy hétvége az észnek, a szívnek és a léleknek

Szerinted melyik ország hatalmas terepasztala található Jakabszálláson?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.