A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Egy különleges év vége

Igazi aranykor érzés uralkodott rajtunk
A lakitelki buli részleteit 50 évre titkosítottuk
Határoztunk Stockholm sorsáról…

A2006. év végén folytatódott az előző hónapokban megkezdődött fellendülés. Az egész cégnél valami hatalmas lendület érződött, igazi aranykor érzés uralkodott rajtunk.

Folytatódott a munkatársak hozzánk kapcsolódása, immár vidékről is csatlakoztak, akadt néhány dobozos belépő is, és egyre mindennaposabb dolog lett, hogy a munkatársainkhoz, illetve az ő munkatársaikhoz csatlakoztak új emberek. Szaknyelven úgy mondjuk, hogy második, harmadik generációnk is alakulni kezdett. Folytatódtak a csoportképzések és az indulók részére tartott startnapok is.

Jó hónapok voltak termék fronton is, novemberben megérkezett a Forever Aloe2Go ital és a Nature’s 18 multivitamin rágótabletta is, decemberben pedig elérhetővé vált a a Sirona Forever Mineral Water természetes ásványvíz, a Fast Break Nutrition Bar, ami azóta korszerűsödött és az akkor megújult Forever B12 Plus.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Sirona Forever Mineral Water

November elején megnyílt a Nefelejcs utcában is a korszerűen és kényelmesen berendezett Sonya Oktató Központ. Igen kedvező árakkal, fodrászattal és masszázzsal várta a forgalmazókat.

Lakitelek

Novemberben újra Lakitelekre mentünk tanulni. Edit testvére és párja a régióban elsőnek teljesítették a profitösztönző kiírás feltételeit. Ennek okán az esti buli részleteit sajnos 50 évre zárolnunk kellett, ami ugye messze nem járt még le. Sajnálom. Higgyétek el, klassz volt. Annyit elárulok, hogy visszamentünk a 80-as évekbe.

Zseniális orvosi előadásokat hallottunk a First plasztikai sebészeti alkalmazásáról és a termékek gyógyszerész szemszögből való vizsgálatáról. Akkor még meglepve hallottuk, hogy az országban egységnyi hatóanyagot szinte minden esetben mi kínálunk legolcsóbban, ráadásul a legkedvezőbb körítéssel. Másnap nagyon ismert előadók közt maga Berkics Miki is igen fontos előadást tartott. Megjelent Nógrádi Bence is, és bejelentette korszakalkotó könyvének, a Mikor Leszel Milliomos második kötetének megjelenését.

Sonya Show operett dallamokra

Sonya Show operett dallamokra Bíró Katival és keresztanyámmal

A novemberi Sikernap a Budapest Sportarénában igen emlékezetes. A „Sonya Show operett dallamokra” zenéjét az Operettszínház zenekara és művészei szolgáltatták, így többek között keresztanyám és Bíró Kati, valamint fia, Bíró Péter, aki azóta a bécsi Raimund Theater karmestere. Büszkék voltunk rájuk.

Hallottunk egy előadást a marketing jövőjéről Richard Neihart-tól, akit 2005-ben a Nemzetközi Marketingszövetség az év előadójának választott.

Karácsonyi Sikernap a SYMA-ban

December elején a Succes Day ezúttal a SYMA Csarnokban került megrendezésre. Úgy tudtuk, a Sportaréna foglaltsága miatt kerültünk át. Jól is tudtuk, csak azt nem sejtettük, milyen sokat fogunk később ide járni. Alig fértünk be a csarnokba. A szemközti karácsonyi vásár látogatói néztek, mint Rozi a moziban, hogy mi ez a tömegjelenet biztonsági őrökkel és fémkapukkal. A krampuszok igen csinosak voltak.

Mikulás és krampuszok a karácsonyi Sikernapon

A műsort Zalatnay Cini, Pitti Katalin, Sasvári Sándor fémjelezte. A karácsonyi Succes Day mindig különleges hangulatú. Sok vendég érkezett a régióból, főleg Szerbiából. Szakmailag sem szenvedtünk hiányt, Dr. Bakanek György, a Sportegészségügyi Szakmai Kollégium tagja, a MOB Orvosi Bizottságának meghívott tagja, életmód-szaktanácsadó orvos, a Forever orvos tanácsadója és Lomjanski Veronika gyémánt menedzser szereplése révén.

A sok jó előadás közül kiemelkedett egy szerbiai magyar bácsi, aki négy, azaz 4 hónap alatt menedzser lett, úgy hogy két lánya nem sokkal később követte őt. A bácsi rendkívül alaposan, megfontoltan beszélt, enyhén szólva. Fellépőruhája egy égszínkék öltöny volt. Lomjanski Veronika felhívta az összes jelenlevő menedzsert a színpadra. Néhány technikus hulló hajjal figyelte az építményt, de az csak nem dőlt le, pedig lett volna rá oka.

Év végi szépülés

Közben elkezdtük szervezni a stockholmi Europa Rallyra való kiutazást. A költségek összeírása után a repülőgépes utazást választottuk, pedig sokáig kardoskodtam a kocsival történő utazás mellett. Nagyon szerettem volna a Dánia és Svédország közti hídon átautózni. Összeállt az utazó keret, nagyon szép számban gyűltünk össze. Megtette hatását nizzai beszámolónk. Szállást is foglaltunk Stockholm belvárosában, egy ott horgonyzó szállodahajón.

Karácsony alkalmából a nyílt tájékoztató előtt különleges, ünnepi Sonya kozmetikai termékpróbát tartottunk a Nefelejcs utcai bázison. Mindenkit, aki arra vágyott ünnepi sminkbe festettek a lányok.

December végén és január elején felújították a Nefelejcs utcában az emeleti előadótermet, így minden téren megszépülve vártuk az új évet.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.