A cikket várhatóan 9 perc alatt tudod elolvasni.

Egy különösen mozgalmas június

Nyakunkba szakadt Koppenhágából egy lelkes csapat
Jól megünnepeltük az Erkel színházban átélt büszkeséget 

Na de mit kerestünk egy spliti panelház aljában?

Múlt héten ott hagytuk abba a történetet, hogy Berta Marika feltett nekünk pár kérdést a májusi Jonathan napon. Ez a pár kérdés az aktuális teljesítményünkre vonatkozott. A kérdések nyomán ráébredtünk, nem túl jelentős extra teljesítménnyel szintet tudunk lépni. Úgyhogy nekiláttunk, és szintet léptünk. Május végére supervisor rangra emelkedtünk, amit időnként brigádvezetőnek, időnként szuper vigyornak magyarítunk. Ez utóbbi jelző egyébként teljesen jogos, ha valaki eléri ezt a szintet, szuper lesz a vigyora. Ez az első vezetői szint, úgyhogy “kisfőnökök” lettünk, immár egy kisebb csapatért feleltünk.

Supervisor minősülés meghirdetése a Forever újságban

Koppenhága

Június elején zajlott az Europa Rally Koppenhágában. Csakúgy, mint az egy évvel korábbi athéni, ez is dicsőséges esemény volt a magyarok számára. Kiderült, Magyarország és a délszláv régió forgalma a második legnagyobb Európában. Ezen úgy fellelkesültek a magyar résztvevők, hogy ismét elhozták a Spirit Awardot, a leglelkesebb csapatnak járó díjat.

Amikor ez a felajzott, lelkes társaság hazaérkezett Budapestre, és elkezdte ránk önteni az élményeit, mi csak néztünk, mint a moziban. Elkezdett bennünk motoszkálni a gondolat, talán mégsem tettük jól, hogy elutasítottuk az utazás gondolatát.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Europa Rally Koppenhága 2005 Magyarország forgalom alapján a második helyen
Europa Rally Koppenhága 2005 Magyarország ismét elhozta a Spirit Award-ot

Supervisor minősülés

A hónap közepén az Erkel színházban került sor az első olyan minősülésünkre, amikor név szerint szólítottak a színpadra. Ez a Jonathan nap rendhagyó módon indult. Dr. Sir Popper György, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségeinek Szövetsége magyarországi kormányzója bejelentette, a lovagrend Dr. Milesz Sándort a tagjai közé fogadja.

Különleges élmény egy színpadi minősülés, valahol közel áll a ballagáshoz, pláne hogy elárasztják az embert virágokkal a gratulálók. Áll az ember a színpadon, kezében egy rakat virág és néhány plüssállat, és egy csarnoknyi ember tapsol neki. Fenemód büszke tud lenni magára ilyenkor, és nagy boldogság tölti el. Az ország igazgató egyenként gratulál a minősülteknek, és helyezi nyakukba a szalagra fűzött kitűzőt. A jelvény kitűzése a szponzor feladata a színpadról való lejövet után. Később rájöttünk, ez talán még felemelőbb feladat.

Nagyon megdöbbentünk, amikor a színpadról lefelé jövet maga Berkics Miki pattant elénk, gratulált, és kezünkbe nyomott egy csokor virágot. Nyugodtan mondhatom, meghatározó élmény volt a továbbiakra nézve, hiszen már ismertük Mikit, és ismertük mit tett le már addig is az asztalra. És ő gratulált nekünk!

Supervisor minősülés 2005. június
Supervisor minősülés 2005. június
Supervisor minősülés 2005. június
Supervisor minősülés 2005. június

Az első szalonnasütés

Úgy döntöttünk, ezt az örömet csapatszinten kell megünnepelnünk. Meghívtuk hát az egész csapatot, vezetőinket, még az úgynevezett testvérvonalakat is – akik nem a vonalunkon vannak, de közel hozzánk – érdi házunk kertjébe egy sütögetésre. Mindenki hozott valamit, így hát degeszre ettük magunkat, az ivásról inkább ne is beszéljünk. Közben meg módfelett jól éreztük magunkat. Olyan jól sikerült ez az alkalom, hogy csapatunk legkomolyabb hagyományává nőtte ki magát.

Szalonnasütés 2005. június
Szalonnasütés 2005. június
Szalonnasütés 2005. június
Szalonnasütés 2005. június
Szalonnasütés 2005. június
Szalonnasütés 2005. június

Horvátország

A hónap végén barátainkkal horvátországi nyaralásra indultunk. Többen közülük kíváncsiak voltak, mivel kezdtünk el foglalkozni. Úgyhogy megtartottuk eddigi legkellemesebb bemutatónkat az Adriai-tenger partján, egy szál fürdőruhában egy termékismertető kézikönyvből prezentálva.

Barátainknak több termék megtetszett, meg mi is kifogytunk néhányból, így aztán amikor Splitbe kirándultunk, kicsit leszakadtunk a csapattól. Fogtunk egy taxit, és kihajtattunk a város szélére, egy lakótelepre, ahol akkor volt egy Forever kirendeltség. Nagy nehezen megtaláltuk egy bolthelyiségben. A képviseletvezető hölgy nagyon meglepődött, hogy Budapestről érkeztek kuncsaftjai, telefonált is gyorsan Zágrábba, mi a teendő ilyenkor. Mi nem beszéltünk horvátul, ő nem beszélt magyarul, így hát angol-német-kézzel lábbal nyelvvel értettük meg egymást. Azért csak sikerült termékhez jutnunk. Deninek, a tacskónak szereztünk egy Veterinary Formula-t is, ami itthon nem kapható. Odafelé kifigyeltük, milyen buszok jönnek szembe, így busszal indultunk vissza a városközpontba. Életünk egyik meghatározó buszos élménye lett ez, olyan érdekes állapotban volt a régi Mercedes járgány.

Horvátország 2015. június
Horvátország 2015. június Split
Horvátország 2015. június

A nyár második felére elmerültem a főállásomban, merthogy OMÉK kiállítást rendezett az Agrármarketing Centrum, de a nyár végén, ősz elején történelmi eseményeket élhettünk át. El fogjuk mesélni.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.