A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Egy teljes nap csak az Aloe vera jegyében

Aloe Nap 2018. október 3.
Aloe vera minden szempontból
Aloé kutatás Magyarországon?

Októberben a Forever Living Products Magyarország egészen egyedülálló kezdeményezést indított. Aloe Nap címen egy egész napot csak az Aloe verának szentelt.

Zártkörű parti

Az eseményen csak azok vehettek részt, akik megfeleltek néhány, előre kihirdetett feltételnek, és előre regisztráltak. A terembe való bejutás csak a regisztráció ellenőrzése után volt lehetséges. Ennek ellenére csurig telt a nagyterem.

Rögtön a bejutás után észrevettük, megint milyen hallatlanul figyelmes velünk a cég. Roskadozó asztalok vártak minket megtömve minden földi jóval, a lazactól a Camemberten át egészen a rántott húsos szendvicsig. Ez utóbbi is zseniálisan finom volt. Természetesen kávé és desszert is akadt.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Szakmai svédasztal

Szakmailag is hasonló bőség várt ránk. Dr. Milesz Sándor ország igazgató nyitotta meg az Aloe Napot. Felvezette az előadókat, és elmondta, milyen cél vezérelte a nap létrehozásakor.

Első előadó Siklósné Dr. Révész Edit, a Forever Magyarország Orvos Szakmai Bizottságának elnöke volt. Részletekbe menően ismertette az Aloe vera felépítését, tápanyag tartalmát.

Őt Benkő Szilvia PhD, molekuláris biológus, a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézetének egyetemi adjunktusa, kutatója követte. Az Aloe vera kutatás világszintű helyzetéről, eredményeiről és a témában megjelent saját publikációjáról adott elő.

A sort Szabóné Dr. Szántó Renáta zárta, aki szintén a Forever Magyarország Orvos Szakmai Bizottságának tagja. A Forever új Aloe vera géljét, az új előállítási eljárást ismertette. Az új stabilizációs eljárással, tartósítószerek felhasználása nélkül készülő gél 40 év elteltével váltotta elődjét. Válaszolt a témában felmerült kérdésekre, kifogásokra is.

Az előadások jelentősen átlépték az előre meghatározott időkeretet, de minden percük megérte. Soha nem ismerhettük meg eddig az Aloe verát ilyen részletesen.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!

Lazíts el! Holnap jógázunk.
A rovat legközelebb jakabszállási beharangozóval jelentkezik.

Print Friendly, PDF & Email
Egy teljes nap csak az Aloe vera jegyében

Ismered az Aloe verát?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.