A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Egyedül nem megy

Munkavégzés önállóan és csapatban
A network marketing cég támogatja partnereit
Létezik olyan, hogy önzetlen segítség?

Biztosan van olyan üzlet, ahol a magányos farkasoknak áll a zászló. A network marketing tipikusan nem ilyen üzlet. Itt a csapatmunka kifizetődőbb.

Munkavégzés önállóan…

Amikor belevágsz egy network marketing vállalkozásba, akkor a te saját üzletedet kezded el építeni. Nem a szponzorodét, aki behívott az üzletbe, nem a régóta ott levő vezetőkét, nem a cég alapítóét, hanem a sajátodat. A te üzleted része az övékének, de önálló. Ők érdekeltek anyagilag is abban, hogy sikeres legyél. Mégis a siker a te sikered lesz, a sikertelenség a te sikertelenséged.

Minden network marketing cég rengeteg vállalkozói  terhet levesz a válladról. Minél komolyabb a cég, annál többet és annál biztonságosabban. Ilyen vállalkozói teher például a termékfejlesztés, gyártás, logisztika, engedélyeztetés stb. stb. Ez felfoghatatlan előny egy “hagyományos” vállalkozáshoz képest, és ezért mindössze azt kell vállalnod, hogy “hozott anyagból dolgozol”, lojális vagy a céghez és termékeihez.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Vezetőid nélküled is fel tudják építeni vállalkozásukat, és akármilyen hihetetlen, te is fel tudod építeni a sajátodat nélkülük. Van rá példa. Mégis mérhetetlenül hatékonyabb és eredményesebb, ha együtt dolgoztok, csapatban.

Csapatmunka - mindenki hozzárakja a magáét

…és csapatban

Mint említettem, vezetőid anyagilag érdekeltek a sikeredben, mert az általad elértek után ők is jutalékot, jutalmat kapnak. Ez garantálja, hogy nem mondanak neked hülyeséget. Legalábbis szándékosan nem. Mindig a rendelkezésedre állnak, ha megakadsz valamiben vagy információ hiányod van. Gyakran felhívják a figyelmedet, ha valami olyat vesznek észre az üzletedben, amit te még nem látsz át. Kívülről figyelik azt, természetes, hogy nagyobb a rálátásuk, merthogy nem belülről látják. Ezért a szolgáltatásért “hagyományos” vállalkozók súlyos pénzeket fizetnek coach-oknak, trénereknek. Nem mellesleg ezeket a coach-okat, trénereket egy komoly network marketing cég bagóért elérhetővé teszi számodra képzésein.

A hálózatos szerkezet felbecsülhetetlen előnye, hogy mindig találsz magadnak segítséget. Ez az üzlet is emberekből szerveződik, és bármikor közbeléphet az Emberi Tényező. Lehet, hogy valamiért egyik pillanatról a másikra látni sem bírod többé azt, aki behozott az üzletbe, esetleg eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Semmi gond, a hálózatban felfelé haladva üzembiztosan találsz magadnak egy mentort, akivel szívesen dolgozol együtt, és tudsz is vele dolgozni. Ha vele is akadnak gondjaid később, akár még feljebb mehetsz. Hozzáteszem, ez nem jellemző, mert itt hamarosan barátokra lelsz, általában vezetőid is azzá válnak.

Együttműködhetsz az úgynevezett testvérvonalakkal is. Ők azok, akik nem egy ágon vannak veled a hálóban. Ők nem érdekeltek a te sikeredben, ezért a tőlük származó információkat mindig érdemes megtárgyalnod a vezetőiddel. Ennek ellenére igen hasznos ismereteket szerezhetsz tőlük, együtt tudsz működni velük, és még barátokra is szert tehetsz közülük. Ennek az üzletnek a sajátossága, hogy általában az ilyen vonalak is önzetlenül segítenek egymásnak. Elég csak egy nagy cég országos képzési napjára gondolni, ahol a különböző vonalakról érkező, sikert elért emberek mindent megosztanak a többiekkel, ami sikerük elérésében segítette őket.

A network marketinget tehát érdemes csapatban játszani. Ha akarod, szívesen leigazolunk téged is a mi csapatunkba.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.