A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Élményközpontba vonulunk

Nem mintha nem lenne minden Sikernap élmény
Vadonatúj helyszín – nem csak számunkra
2018. márciusi Sikernap a Fusion Élményközpontban

Jó két hónap telt el az előző Sikernap óta, már szinte elvonási tüneteink vannak. 🙂 A március végi esemény kárpótlásul vadonatúj helyszínen, a budaörsi Fusion Élményközpontban sok-sok izgalommal vár minket.

Fusion Élményközpont

A főváros peremén nemrég megnyílt Fusion Élményközpont az ország legnagyobb fedett élményközpontjaként folyamatosan fejlődő szolgáltatásaival várja a családokat és immár a cégeket is. 8200 négyzetméteres területével nyugodtan mondhatjuk grandiózusnak. A nagyság mellett a minőség és a biztonság is elsődleges szempont volt a tervezésnél. A tereket egyedi arculattal álmodták meg, ezért mindenhol nyomtatott felületek és plasztikák indítják be a fantáziánkat.

A gyermekek színvonalas szórakoztatása mellett a család felnőtt tagjaira is gondoltak. A gokart pálya, a csocsó- és billiárd asztalok vagy a bowling terem a szülőknek is kiváló választás. Ha megéheznénk sem kell elkeserednünk. Minőségi alapanyagokkal dolgozó miniétteremben csemegézhetünk a legnépszerűbb ételekből, komolyabb fogásokat is megkóstolhatunk, és kiülhetünk a bár és grill teraszra is koktélozni, vagy ínycsiklandó steaket enni.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A Sikernap a 2.300 m2-es rendezvénycsarnokban vár minket, 1.300 m2 galéria és étterem valamint 200 m2 konferenciaterem szolgálja kényelmünket és a szervezés zökkenőmentességét. 300 autónak térköves parkoló áll rendelkezésére, emellett 7 hektáros füves parkoló képezi a tartalékot. A kelenföldi metróvégállomástól induló 88-as busz Tetra Pak megállója 15 perc sétára található. A járatra a budapesti bérleten felül környéki helyközi vonaljegy is szükséges, amit a végállomáson automatából vehetsz meg, vagy a buszvezetőtől is kérhetsz.

Sikernap 2018 március Fusion Élményközpont légifotó
Sikernap 2018 március Fusion Élményközpont bejárat

A Sikernap programja

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.
Sikernap 2018 március program

Dr. Milesz Sándor ország igazgató szokásosan szokatlan köszöntője után két gyönyörű vezető házigazdaságával aktuális témákról lesz szó. Lesz olyan előadó, aki külföldről települt haza Forever üzletet építeni itthon. Lesz olyan, aki online, nemzetközi színtéren teszi ezt. Egy nagyszerű orvos házaspár jóvoltából a termékekről is többet fogunk tudni. Lesz szó a Forever Magyarország oktatási rendezvényeinek éppen zajló egy kalap alá vonásáról a Forever Academy márkanév alatt. Végül Halmi István gyémánt-zafír menedzser tárja elénk legendás motiváló előadásainak újabb gyöngyszemét.

A hirdetmény szerint természetesen lesz vásárlási lehetőség, és a gyerekekre gyermekmegőrzőben vigyáznak. Tekintettel a helyszínre ez biztosan nem lesz mindennapi számukra.

Hab a tortán, hogy mindazok, akik 2018. január 20. és március 22. között regisztrálnak a Forever rendszerébe mint Novus Customer, azok ezen a rendezvényen a Forever Magyarország vendégei.

Várj még egy pillanatot! Cseresznye is van a hab tetején! Begördül a helyszínre Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának frissen felújított szűrőkamionja is, és egész nap díjmentesen rendelkezésünkre áll komplex szolgáltatásával.

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Keresve sem találsz jobb alkalmat, hogy megismerd a magyar Forever csapatot és munkák hangulatát. Ha addig regisztrálsz is, még pénzedbe sem kerül.

Élmény lesz veled találkozni Budaörsön a márciusi Sikernapon.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.