A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Élő anyag dobozba zárva

Forever Active Pro-B szimbiotikus étrend-kiegészítő kapszula
A Koppenhágai Egyetemi Kórház partnerségével fejlesztve
Kriogénes fagyasztással előállított, szója és allergénmentes, vegetáriánus

AForever Active Probiotic nem volt egy elavult termék. Még most is kevés versenytársa van, amelyik felülmúlja. A bélbaktériumokat vizsgáló tudomány terület azonban olyan gyorsan fejlődik, és a csomagolási lehetőségek is oly sokat javultak, hogy mennie kellett.

Forever Active Pro-B

Utódja a Forever Active Pro-B kapszula. Elődjéhez hasonlóan ezt a lactobacillus és bifido baktériumokat (élő flórát) tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulát is az emésztőrendszer támogatására fejlesztették ki.  A Lactobacillusok (tejsavbaktériumok) és a Bifidobaktériumok természetes alkotóelemei az emberi bélflórának.

A Forever Active Pro-B 6 különböző probiotikus törzs szabadalmaztatott keverékét és 8 milliárdnyi baktériumtelepet (CFU – colony forming unit) tartalmaz adagonként. Ezek a “kolónia-képző egységek” meghatározzák, hogy  hány baktérium osztódhat és alakíthat ki telepeket. Új kutatások azt mutatják, hogy a jó probiotikus készítményeknek 5 és 10 milliárd közötti CFU-val kell rendelkezniük, hogy azoknak elegendő számban sikerüljön túlélniük a gyomor-bél–traktus megpróbáltatásait a betelepülés és a szaporodás során.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Létrehozásakor a Forever Living Products partnere a Koppenhágai Egyetemi Kórház, a gasztroenterológia területének egyik vezető intézménye volt.

A különleges cryo-védelmi technológiával, kriogénes fagyasztással előállított szója és allergénmentes, vegetáriánus kapszulának köszönhetően a Forever Active Pro-B probiotikumai nem veszítenek hatékonyságukból a gyártás és a szavatossági idő alatt.

A probiotikus törzsek úgy kerültek kiválasztásra, hogy minél ellenállóbbak legyenek a gyomorsavval és az epesókkal szemben. Így biztosított, hogy eljuthatnak a belekbe. Klinikai tanulmányok kimutatták, hogy ezek a baktériumtörzsek nagyobb mértékben képesek a béltraktusba vezető út túlélésére, valamint a betelepülésre és a szaporodásra.

Forever Active Pro-B kapszula

Ez az egyedülálló keverék prebiotikus rostot is tartalmaz, amely ideális a probiotikumok fenntartásához, tárolásához és eljuttatásához. Ezáltal ez a készítmény szimbiotikum.  Ez a rost támogatja a bifidobaktériumok és a lactobacillus fermentációját, ezzel biztosítva, hogy több probiotikus törzs kerüljön élve oda, ahol a szervezetnek a leginkább szüksége van rá.

Összetevői

Forever Active Pro-B

kukorica dextrin
fruktooligoszaharid
kapszulahéj (hidroxypropil-metil cellulóz)
élőflóra:
Bifodobacterium animalis ssp. lactis 5,2×10CFU
Lactobacillus rhamnosus 1,15×109 CFU
Lactobacillus reuteri 5,8×108 CFU
Lactobacillus acidophilus 5,8×10CFU
Bifidobacterium longum 2×108 CFU
Bifidobacterium bifidum 2,9×108 CFU
csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnézium sói, szilícium dioxid)
színezék (titán dioxid)

Csomagolás

A vegetáriánus kapszulák egy olyan egyedi fiolába kerültek, amely az exkluzív Activ Vial Technology-val szabályozza a nedvesség felszívódását, és a probiotikumokat a gyártás és szavatossági idejük alatt végig megvédi. Ez a csomagolóanyag egy speciálisan kialakított hüvely, amelyet a tégelybe építenek, hogy védje a terméket a nedvességtől.

A Forever Active Pro-B egyszerűen használható, és nem igényel hűtést. Ha a legjobb eredményt akarod elérni, naponta egy kapszulát vegyél be. 

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!

Legközelebb megnézzük, meddig húzza az Aloe-Jojoba Conditioning Rinse hajkondicionáló.

Print Friendly, PDF & Email
Élő anyag dobozba zárva

Gondolsz néha a bélbaktériumaidra?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.