A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Élünk, mint hal a vízben

Mozogni kéne, de mit?
Minden nap mást mondanak, végül is mit ehetek?
Kezdjek fogyókúrába, vagy váltsak életmódot?

Gondolj bele: a hal mindig mozog és mindig kellőképp hidratált. Mit mondanak manapság az életmód szakértők? Mozogj, és igyál eleget!

Benned is felmerülhetnek a fenti kérdések, mint ahogy bennem felmerültek. A legutolsó “hagyományos” munkahelyem mintegy 30 kg testsúly felesleggel ajándékozott meg stresszből kifolyólag. Válaszokat kerestünk, és rájuk találtunk. Szerencse a szerencsében, hogy a Forever Living Products is épp ekkor gondolta úgy, új termékvonallal kell támogatnia törekvéseinket. 🙂 Immár 35 kilótól vettem búcsút, de hol van még a vége…

Viki olyannyira beleállt a témába, hogy életmód-tanácsadó és wellnesstréner minősítést szerzett. Immár hivatalosan is segíthet neked megtalálni a saját válaszaidat.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Viki kedvenc Power Plate edzőgépeivel
Viki életmód-tanácsadó wellnesstréner oklevele

Ebben a rovatban igyekszünk átadni saját tapasztalatainkat, próbálunk bölcs tanácsokat megosztani veled, és kritikailag áttekintjük az aktuális történéseket, irányzatokat. Két alrovatot is nyitunk, olyannyira bőséges a téma:

Süssünk, főzzünk, étkezzünk!

Milyen ételeket érdemes fogyasztani? Mit érdemes elkerülni? Mit mivel érdemes helyettesíteni? Ebben a rovatban az étkezéssel kapcsolatos kérdéseket tekintjük át saját szemszögünkből, és igen, időnként recepteket is közreadunk. Olyan recepteket, amiket már kipróbáltunk, vagy nagyon ígéretesnek tartunk. Sőt, ha neked van zseniális recepted, küldd el nekünk, szívesen megosztjuk a többiekkel.

Mozgás!

Miért jó mozogni? Milyen gyakorlatokat érdemes végezni? Hol vannak jó helyek, amiket mi, vagy barátaink ajánlanak? Ebben a rovatban minden terítékre kerül, ami a mozgással kapcsolatos, mert mozogni egészséges.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.