A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Elvonultunk Jakabszállásra – nagyon jól tettük

Az utóbbi évek egyik legjobb képzésén vagyunk túl
Még a szállásunk is élmény volt
Mi az előnye, ha együtt lakunk a vezetőinkkel?

Annyira zajlik nálunk az élet, hogy már majdnem egy hónapja voltunk a jakabszállási képzésen, de csak most jutott idő a beszámolóra. Pedig igen jó képzés volt.

Mondhatjuk, az utóbbi idők legjobb képzése volt.

A szállásunk csodái

Szombaton reggel indultunk. Viki szerzett szállást a Gedeon tanyán, Jakabszálláson. Még nem laktunk ebben a panzióban. Útközben bejelentkeztünk a képzésre a repülőtéren, felvettük a karszalagokat, és megcsodáltuk a füvön álló gyönyörű, meglepően nagy gépeket. Tovább indultunk a szállásra, és nagyon meglepődtünk. A Waze gyanúsan hosszú időt kalkulált a rövid útra. Hamar rájöttünk, miért: kifogyott alólunk az aszfalt, és homokos úton mentünk tovább. Szerencsére jó minőségű földút volt, nem akadt vele gondunk.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Amint odaértünk, láttuk, a csodák földjére értünk. A ház a pusztán áll, egy kis tó mellett, amerre a szem ellát, mindenhol állatok. Szürke marha, kacsa, nyúl, ló, kutya, disznó stb. stb. Mindez egy árnyékos, ligetes környezetben. Nem jutottunk el bejelentkezni, mindenki nekiállt haverkodni a legközelebbi állattal. Meglepő módon még a komondor is barátságos volt, és a macskák is megjelentek.

Pedig érdemes volt bejutni a házba, mert egy tündéri házi néni fogadott minket. Kiderült, a repülőgépekhez tartozó pilóták is itt laknak. Barátságos, otthonos hely a panzió, nagyon tetszett. Gyorsan megebédeltünk, és elindultunk a képzésre.

Első nap

Ennek a képzésnek az első napja mindig családias hangulatú. Nem azért, mert kevesen vagyunk, hanem a légkör miatt. Nem tudom elmondani, gyere, próbáld ki! Komoly elérzékenyüléseknek voltunk tanúi a délután folyamán. Még az időközben Németországból megérkező Katrin Bajri dupla gyémánt menedzser sem volt kivétel. A vele érkező német vendégek el voltak ragadtatva tőlünk, mi meg tőlük, olyan előadásokat kaptunk.

Estefelé volt időnk a vacsoráig, így megnézhettük közelről a gépeket, beszélgethettünk és fotózkodhattunk Tündéékkel, a doktornő testvérével és az ő férjével. Megtisztelő volt, nagy eredményeket értek el.

Vacsora után Edittel és Zolival együtt vonultunk vissza szállásunkra. A néni palacsintával várt minket. Az emeleti nappaliban részletes, exkluzív úti beszámolót kaptunk dubaji útjukról a Global Rallyra, amit Thaifölddel és Malajziával egészítettek ki. Utána még személyre szabottan konzultálhattunk is velük. Nagyon hasznos, megtisztelő és felemelő volt. Jóval éjfél után kerültünk ágyba.

Második nap

Vasárnap reggel egy gyönyörű reggelivel indítottunk. Azért mondom, hogy gyönyörű, mert több volt, mint finom. Talán a legjobb a szürke marha szalámi volt, Zoli be is szerzett egy egész rúddal. Gyorsan lefoglaltuk a szállást a következő alkalomra.

A képzés programján előre láttuk, hogy sziporkázó lesz. Nem csalódtunk.

Edit doktornő indított az új termékek szokás és szó szerint kimerítően alapos bemutatásával. Mindig azt hisszük, a Forever nem tudja fokozni a termékei nagyszerűségét. Mindig tévedünk, tudja. Most is új korszak kezdődik a Forever életében.

Utána Katrin Bajri előadása következett a kiírtakkal ellentétben, mert délben el kellett indulniuk hazafelé. Az ő előadása olyan mélységekbe ment bele, hogy több cikkben fogom leírni a közeljövőben.

Ebéd után a Szlovákiából, Felvidékről érkező Emma Bendelova előadása adta a felütést. Önmagában ezért megérte volna eljönni. Nagyon jellemző a csapatra, hogy a vele érkező szlovák Foreveresek már elkezdtek magyarul tanulni, hogy minél többet hasznosíthassanak a képzésből. Nem csoda, rendszeresen jönnek.

Utána Halmi István érkezett. A tőle megszokott, lendületes előadást tartotta, talán még a megszokottnál is nagyobb tanulságokkal. Őt követte Tóth Sándor, az egyik kedvenc előadóm. Nem csalódtam, ismét zseniális volt. Az egész délután olyan volt, mint egy tűzijáték. Nem részletezem az előadásokat. egyrészt nincs rá hely, másrészt át kell élni.

A nap végén egy kávé mellett összegeztük az elmúltakat Edittel és Zolival. Nagyon fáradtan, de lelkesen, boldogan és rengeteg új ismerettel felvértezve indultunk haza.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.