A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Én bizony csípem a méhek garatváladékát

Egyik kedvenc termékem a Forever Royal Jelly
A méhpempő a méhek garati mirigyéből származó váladék
Az egyik legösszetettebb, könnyen felszívódó és tökéletesen emészthető táplálék

AForever Royal Jelly a Forever Living Products egyik legrégebbi terméke. Hivatalos megnevezése méhpempő tartalmú étrend-kiegészítő rágótabletta cukorral és édesítőszerrel, általam alkalmazott nem hivatalos megnevezése lesz@rom tabletta.

A méhpempő

A méhpempő a méhek garati mirigyéből származó tejszerű váladék. A virágpor emésztése közben termelődik. Proteinekben gazdag,  enzimeket is tartalmaz. Ezzel a nagyszerű táplálékkal táplálnak a dolgozó méhek minden méhkirálynőnek szánt méhlárvát, és élete első három napján minden méhlárva ezt a táplálékot kapja. Az anya kifejlett korában is főként méhpempőn él.

Az egyik legösszetettebb táplálék. Könnyen felszívódik és tökéletesen emészthető. Az enzimek mellett tartalmaz fehérjét, ásványi anyagokat, A-, C-, D-, E- és B- komplex vitaminokat, mind a 8 nélkülözhetetlen aminosavat és 10 másodlagos aminosavat. A méhpempő elősegítheti a sejtek védelmét a szabad gyökökkel szemben, antioxidáns hatású.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A Forever a méhpempőt mindentől távol eső, száraz, sivatagos régióban, az arizonai Sonora sivatagban gyűjti be, ahol sivatagtól szokatlan módon a tenger felől érkező nyári esőfelhőknek köszönhetően növényfajok ezrei zöldellnek. A méhpempőt közvetlenül a méhkaptárból való kivonás után liofilizálják, fagyasztva szárítják. Így csak a víz távozik belőle, és megőrzi az összes vitamint, ásványi anyagot, enzimet és koenzimet.

Sokáig az aloéhoz hasonlóan a különböző tartósító eljárások sem tudták megőrizni a méhpempő biológiai aktivitását. A legmodernebb technikával, liofilizálással tartósított méhpempő több évig megőrzi bioaktív tulajdonságát. A Forever Royal Jelly-ben levő méhpempő por megfelel 250 mg méhpempőnek.

A Forever ennek a terméknek csak a csomagolását fejlesztette az évek során. Eleget fejlesztették a méhek, mire az lett, ami.

Forever Royal Jelly anno
Forever Royal Jelly ma

A Forever Royal Jelly összetétele

édesítőszer (szorbit)
fruktóz
méhpempő por
étkezési sav (citromsav)
aroma
fényezőanyag (sztearinsav)
csomósodást gátló anyagok (magnézium sztearát, szilíciumdioxid)

A Forever Royal Jelly teljes dokumentációját itt találod.

A méhpempő életünk része

A méhpempő az első termékek egyike volt, amit megismertünk és folyamatos használatba vettünk. A minisztériumi éveim alatt is sok mindenen átsegített. Azóta is mindig van otthon belőle.

A tablettát nem nyeljük le, hanem a nyelvünk alatt elszopogatjuk. Így a hatóanyagok maximális mértékben bekerülnek a szervezetünkbe. A felszívódás időtartama mindössze kb. 5 perc.

Érdekes hatás, hogyha nem ittunk eleget aznap, akkor kissé kaparja a torkunkat. Ezt kifejezetten folyadékbevitel ellenőrzésnek is használjuk.

Én nagyon szeretem ezt a terméket. Neked is ajánlom, próbáld ki mielőbb!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Forever Royal Jelly előnyök
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.