A cikket várhatóan 8 perc alatt tudod elolvasni.

Évtizedek óta folyamatosan ez zajlik a Nefelejcs utcában

Tovább megyek: volt idő, hogy a Szondi utcában is ez folyt
Minden héten legalább egyszer, de sokszor többször is
Hogyan tud a nyílt tájékoztató ennyi időn át fent maradni?

Létezik egy rendezvény a Forevernél, amely már jóval azelőtt is rendszeresen megrendezésre került, mielőtt mi csatlakoztunk, és azóta is folyamatosan hetente legalább egyszer de inkább többször számíthatsz rá. Ez a rendezvény a nyílt bemutató, vagy ahogyan mostanában nevezik a nyílt tájékoztató.

Többen sokszor megjósolták teljes eltűnését, de ezt esze ágában sem volt megtenni, sőt mostanában szakosodva újabb, másfajta virágkorát éli. Nézzük, mi a titka.

Nyílt tájékoztató Berkics Miklós
Nyílt tájékoztató van aki korán kezdi
Nyílt tájékoztató Dr. Révész Edit

Korábban péntek, majd kedd, most csütörtök

Amikor mi csatlakoztunk a Forever világához minden nap volt egy-egy nyílt bemutató. Minden nap más-más manager csoport tömörülés tartotta a saját bemutatóját. Mi több, nem csak a Nefelejcs utcában, hanem a Szondi utcai központban, sőt több külsős helyszínen is.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Berta Marika menedzseri csoportja társulva Dr. Révész Edit és Berkics Miki több más csoportjával minden hét pénteken tartotta saját nyílt bemutatóját. Emellett bejárásunk volt a keddi nyíltakra is, amit maga Berkics Miki és az ő több csoportja jegyzett. Rendszeresen vittünk vendégeket, sok csapattagunk kezdte Foreveres életét egy-egy ilyen alkalommal.

A kétezres évek végén való megtorpanás, a Szondi utcai központ bezárása és később az online világ előretörése megtizedelte a nyíltak számát. Ennek ellenére a keddi alkalmak szünet nélkül folytatódtak a mai napig, és nem látszik, hogy vége akarna lenni. Sőt, nemrégiben saját csapatunk nyíltja is újraindult ezúttal minden második csütörtöki napon, és nagy sikerrel zajlik.

Gondolj bele, évtizedek óta kisebb nyári és karácsonyi szüneteket leszámítva hétről hétre elmondjuk ugyanazt, és még mindig van rá érdeklődés.

Nyílt tájékoztató karácsony
Nyílt tájékoztató Szabó József
Nyílt tájékoztató Dr. Révész Edit

Miről van szó egy ilyen tájékoztatón?

Az idők előrehaladtával a bemutatók szerkezete változott, de a lényeg a mai napig ugyanaz. Amikor mi kezdtük, szigorúan három részre oszlott a bemutató: cégbemutatás, termékek, marketing terv – üzleti lehetőség. A cégbemutatót mindig a házigazda végezte. Ez jó lehetőség volt a kezdőknek a gyakorlásra, jómagam is számtalanszor végeztem el. A terméket és a marketing tervet más-más gyakorlott vezető ismertette. Manapság a részek nem ennyire tagolódnak szét, gyakran egy ember viszi végig az egészet, és naponként másra tevődik a hangsúly. Mostanában keddenként az üzleti lehetőség, csütörtökönként a termék a hangsúlyos.

Aki eljön, annak semmilyen kötelezettsége nincs, csak kap. Hogy miért érdemes részt venned egy ilyen bemutatón, arról korábban írtam egy cikket.

A csatlakozásunk óta megrendezett nyíltak durván 80 százalékán részt vettünk. Álmunkból felriasztva kívülről fújjuk. Mégis, az előadó személye, az aktuális események és a fejlődés okán mindig van valami, amit soha nem hallottunk azelőtt.

Nyílt tájékoztató Aidan O'Hare Lenkey Péter
Nyílt tájékoztató Rex Maughan
Nyílt tájékoztató Aidan O'Hare Dr. Milesz Sándor

Különleges alkalmak

Nem mindegyik bemutató egyforma, tulajdonképpen egyik sem olyan, mint bármelyik másik. Mégis vannak olyanok, amik emlékezetesebbek a többinél.

Amikor egy csapattárs magasabb szintű minősülést szerez, mindig ünnepi a hangulat a nyílt tájékoztatón. Természetesen amikor amúgy is ünnep van, akkor a nyílt is alkalmazkodik hozzá, például karácsonykor. Ilyenkor mindig kerül valahonnan szaloncukor, fényfestés ez-az.

A legemlékezetesebb alkalmak mégis azok, amikor valaki “lelép a vászonról”. A cégbemutató részeként mindig megmutatjuk a magyar és a nemzetközi vezetők fényképeit, egyrészt mert ősidők óta ők a vezetők, másrészt mert büszkék vagyunk rájuk. Aztán időnként megjelennek valóságosan, 3D-ben.

Az még érthető, hogy Dr. Milesz Sándor ország igazgató időnként megjelenik, bár nem tudom melyik cégnél tart a nagyfőnök előadást a végfogyasztóknak. Az is érthető, hogy Lenkey Péter ügyvezető igazgató is előfordul, ő akkor is jelen volt időnként, amikor európai igazgató volt. Az már kevésbé várható, hogy Aidan O’Hare ügyvezető alelnök is megjelenik a nyílton, de ez is többször előfordult velünk. A legnagyobb öröm azonban, hogy  elmondhatjuk, volt olyan nyílt tájékoztatónk, ahol maga Rex Maughan mondta el a cégbemutatót. Egyelőre Gregg Maughan hiányzik a sorból, de ami késik, nem múlik.

Nyílt tájékoztató Rex Maughan Dr. Révész Edit
Nyílt tájékoztató Dr. Milesz Sándor
Nyílt tájékoztató Gidófalvi Attila

Van kedved egyszer eljönni?

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.