A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Ezek az új kozmetikumok is megcéloztak minket

Szemkörnyékápoló tengeri kollagénnel, peptidekkel, természetes növényi kivonatokkal és aloéval
Nappali krém 20-as fényvédőfaktorral (SPF)
Bambusz, jojoba gyöngy, természetes gyümölcs kivonat és aloé tartalmú arcradír

Kiderült, hogy a lopakodó üzemmódban érkező balancing toner csak a felderítő előőrs volt. Rövid időközzel megérkeztek a többiek is, méghozzá rajban. Velük együtt immár Magyaországon is elérhető a jelenlegi teljes célzott kozmetikum család.

Hírek szólnak róla, hogy később bővülni fog a család, és valószínűleg a kifutó kozmetikai készletek legnépszerűbb darabjai is hozzá csatlakozva fognak tovább élni.

A Forever célzott bőrápolási termékei a bőr egy-egy kiemelt területét ápolják annak speciális igényei szerint. A legérzékenyebb terület talán a szem környéke, kezdjük mindjárt ezzel.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

awakening eye cream szemkörnyékápoló

Az awakening eye cream szabadalmazott hozzávalókat tartalmaz, speciális peptid technológiával kiegészítve, hogy simává és kiegyenlítetté tegye a szem körüli érzékeny területet. Láthatóan csökkenti a vonalakat, a ráncokat, a duzzanatokat és a sötét karikákat tengeri kollagénnel, peptidekkel, természetes növényi kivonatokkal és aloéval. Közepes mennyiségű krémet vigyél fel ujjaiddal gyengéden a szem környékére és a szem alatti területre.

protecting day lotion nappali krém 20-as fényvédőfaktorral (SPF)

Kezdd a napod az arcod védelmével a környezet és az UV sugarak káros hatásai ellen. Tápláld az arcbőröd a protecting day lotion-nel, amely széles spektrumú 20 faktoros ásványi alapú fényvédő napkrém. Az aloén és gomba kivonaton kívül több mint 20 bőrkondicionáló hozzávalóval rendelkezik a hihetetlenül hidratáló protecting day lotion. Minden reggel egyenletesen vidd fel a krémet megtisztított arcbőrödre.

smoothing exfoliator arcradír

Bambusz, jojoba gyöngy, természetes gyümölcs kivonat és aloé tartalma simává, egyenletessé teszi a bőr tónusát és textúráját.

Tested naponta 30.000 – 40.000 elhalt hámsejttől szabadul meg. Még alapos tisztálkodás mellett is néha szüksége van bőrödnek egy kis extra támogatásra, amivel megszabadulhat az elhalt hámsejtektől és szennyeződésektől. Így megelőzheted, hogy bőröd lemezes hatást keltsen vagy fáradtnak és fakónak tűnjön. A bőrradír puhává, ragyogóvá és selymessé varázsolja arcbőröd.

Nedves ujjaiddal vigyél fel közepes mennyiségű arcradír krémet és körkörös mozdulatokkal gyengéden oszlasd el arcodon, elkerülve a szem környékét, majd alaposan öblítsd le. Használd hetente 2-3 alkalommal bőröd felfrissüléséért.

awakening eye cream
protecting day lotion
smoothing exfoliator

Szeretni fogjuk ezeket a krémeket

Ahogy átnéztem az összetevőket, egyre erősödött bennem az érzés, hogy a legjobb, legújabb, leghatékonyabb, a lehető legtermészetesebb összetevőket zsúfolták össze ezekben a krémekben. Természetesen Aloe vera alapon. Mikor kész volt, rádöntötték a gyümölcskosarat, legalábbis ezt sugallja számomra a görögdinnye, szőlő, papaja, ananász jelenléte, kis uborka meg cékla is került valahonnan. Utána mintegy poénból utánaküldtek még olyan finomságokat, mint fehér tea, bambusz, jojoba, jerikói rózsa, ír moszat, ezüstös rezgőgomba vagy a kedvencem, az abesszin tátorján. Ezek után biztos nem lehetnek rosszak ezek a készítmények, reméljük, sokáig velünk maradnak.

Nosza, próbáljuk ki!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.