A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Ezt a szakmát online is megtanulhatod

A Forever Magyarország Online Training System rendszere
A kedvenc foteledben ülve megtanulhatod az alapokat
Persze azért várunk az offline rendezvényeken is

Ismét egy olyan rendezvény, amit a regisztrált Független Üzleti Partnerek érhetnek el. Igazából ez nem is rendezvény, hiszen egy online képzési rendszerről van szó.

Online Training System

A jó képzés fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. A tudás és a képességek, amelyeket ezzel a rendszerrel fejleszthetsz elemi fontosságúak, hogy Forever Független Üzleti Partnerként sikeres lehess.

Az Online Training System segítségével alaptréningekhez férhetsz hozzá, melyek új Forever Üzleti Partnereknek elengedhetetlenek. Minden, amit tudnod kell az indulással és üzleted növelésével kapcsolatban itt megtalálsz: termék tréning, a marketing terv és az ösztönzők részletes magyarázata, valamint instrukciók lépésről-lépésre a hálózatépítés mikéntjeivel és hogyanjaival kapcsolatban.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Ha magad már tisztában vagy az alapokkal, bátran használd ezeket az eszközöket új munkatársaid képzésében a neked legmegfelelőbb módon. Amikor például személyesen találkozol újonnan szponzorált munkatársaddal, üljetek le és számítógépén mutasd be ezeket a tréningeket neki. Ha távol élsz tőle, útmutatásod alapján maga is áttanulmányozhatja a különböző oktatási anyagokat.

Az Online Training System témái

  • Kapcsolatfelvételi anyagok
    üzleti prezentációk, termékismertető videó
  • Alapok
    megbeszélések, találkozók lebonyolítása, tesztcsomag alkalmazása, célok, első lépések, 4 pont, webshop
  • Képzés
    gyors start, online képzések vezető előadóktól, gondolkodásmód
Online Training System

A rendszerhez munkalapok is tartoznak, valamint egy munkafüzet, ami végigvezet a kezdeteken.

Megtalálható még a rendkívül sikeres Profin.. hanganyag sorozat is a rendszer részeként, ami tulajdonképpen ennek a rendszernek az elődje volt, de máig aktuális. Még más hálózatok is használták ezeket a hanganyagokat.

Online Mentor Program

A vezetőknek is rendelkezésére áll online képzési program. A vezetői szinteken elérhető ösztönző programok teljesítésére készít fel. Olyan előadók képzései érhetők el, akik maguk is teljesítették ezeket a programokat, akár többször is.

Ezekre a képzésekre is igaz, mint a Forevernél általában minden képzésre, hogy a gyakorlatban oktat. Mindenki azt adja át másoknak, amit ő már teljesített.

Véleményem szerint az a képzési rendszer olyan szintű, hogy önmagában ezért érdemes partnerkártyát igényelni, és teljesíteni legalább az első üzleti szintet.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.